Бранко Црвенковски продолжува со помилувањата!

• Креатор на темата Креатор на темата NACIONALIST
  • Време на започнување Време на започнување
Ова се очајнички обиди на Б.Ц последни движења..

Ова сега што го гледате како контра него не е претање на Б.Ц. туку очајничко претање на владата и сите нивни механизми немајќи друг став и начин да наметнат нивно мислење па мора вака.Гледај така на работите подобро за тебе е.

Јас тврдам јавно пред сите дека ќе испадни болдираното,ни доказ имаат ни ќе имаат ниту па било нешто од тоа што го обвинуваат,инаку досега 10 пати ќе излезеше Пичиклиски со прес и Јанкуловска со кривична.

Како бре кога Трајковски помилуваше криминалци тогаш беше се во најдобар ред,сега па кога Бранко помилувал по устав и закон нечинело,е многу смешна багра сте вие ДПМНЕ-Овците.
Ajde be ti ne seri, jas ne rekov deka pokojnikot bil vo red ili mozda glup si
kako so i si, i ako nekoj pomiluval ne znaci deka site sega treba da go prvat toa, jas sum gledal deka ima kucina sto jadat gomna po ulici, aj sega i ti jadi.

Ало ВЕМЕРОЕЦ,во уставот стои дека само претседателот има право да помилува во одредени ситуации и периоди од годината.Значи според тебе уставот е комуњарски!Препрочитај се што си нашлакал :tapp:

Ко ќе пораснам сакам да имам претседател за пријател па ако сјебам нешо да имат кој да ме помилуват :pipi:

Prvo ne sum VMRO ovec, jas pred se sum Makedonec, i ubavo eda procitas ti sto si naslakal, ajde procitaj uste edanas ili mnogu ti sladok na Brane :pusk:.

Prvo ne sum VMRO ovec, jas pred se sum Makedonec

Не си ми јасен овде,викаш не си ВМРО овец а викаш исто и дека си МАкедонец,па ВМРО симпатизерите и членовите не се Македонци?

Не си ми јасен овде,викаш не си ВМРО овец а викаш исто и дека си МАкедонец,па ВМРО симпатизерите и членовите не се Македонци?
Ne be glupak, sakam da ti kazam deka za mene e pred se drzavata a posle partija, a ne ko ti moze i drzavata da izgori ama bitna ti e partijata, a partii ko partii vo site ima razlicni naconalnosti.

a partii ko partii vo site ima razlicni naconalnosti.

Еве на пример во СДСМ нема криминалци и осудени или најмалку Бугарофили и Србомани.И сега?Со што ќе ме демантираш дека не е така како што тврдам?

Еве на пример во СДСМ нема криминалци и осудени или најмалку Бугарофили и Србомани.И сега?Со што ќе ме демантираш дека не е така како што тврдам?
СДСМ нема криминалци и осудени или најмалку Бугарофили и Србомани!
Tebe definitivno ti treba preporaka za vo Bardovci.

ауууу пролив еј ....

СДСМ нема криминалци и осудени или најмалку Бугарофили и Србомани!

Ајде кажи кој ЕКС министер е осуден и издржува затворска казна од ЕКС министрите на владата на СДСМ поранешна?Знаеш или?

[quote=SuicideMessiah;2337917]Ајде кажи кој ЕКС министер е осуден и издржува затворска казна од ЕКС министрите на владата на СДСМ поранешна?Знаеш или?[/quote]
Ljupco Poposki, mislam bese za odbrana, istiot pomiluvan od Brane.

Ljupco Poposki, mislam bese za odbrana, istiot pomiluvan od Brane.

Казната на Љубчо Попоски веќе беше издржана,само ја намали или ја скрати за некој месец со помилувањето.Крај.Не лупај безвезе.

Мора Бране да ослободува криминалци прави екипа за дестабилизација на земјата мора да докаже на членството дека се уште има сила да ја урне власта.А малубројното члентво се уште во сонот дека Бранко се врака и ке ја врати старата слава на партијата.Баж ми жал мето ова можеа да му се приклучат на Еленовски или да си ја реформират партијата наместо вака да губат време

Ало ВЕМЕРОЕЦ,во уставот стои дека само претседателот има право да помилува во одредени ситуации и периоди од годината.Значи според тебе уставот е комуњарски!Препрочитај се што си нашлакал :tapp:

Da ima pravo da pomiluva toa e negovo ustavno pravo,,, a nema pravo da go zloupotrebuva ustavot za negovi licni potrebi, toa e protivustavno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom