Албанците најавуваат изборен бојкот во северна Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Не да ке има :violent1:просто ги жалам македонците кои живеат таму само они си знаат како им е .
Незнам само ДО КОГА вака и уште колку ќе може да се издржи.
Да не знаело едни закони да се почитуваат, овие не се бре ни државјанство да им се даде па уште права бараат:vozbud: остај ги на пуст остров и сами меѓу себе ке се испотепаат зашто за нив цивилизација е нешто како научна фантастика.:jaj:

Кога сте ги носеле законите, тоа сте го правеле без наша согласност, и сега не ги почитуваме.
Тогаш кога ќе ги донесеме заеднички, тогаш заеднички ќе ги почитуваме. Сега-засега за нас не важат!:baeh:

Ние сме биле криви затоа што они се пукаат на избори... хахеаххаххаеа аииии шо не ќе чуеш.
Место да обесувате со вакви теории на заговор што ги користите за да ја избегнете констатацијата дека сте некултивирано племе, почнете да се понашате чоечки и стаеете малц ак'л у тоа главите.

ti be MALJOK mesto da menjas akaunti za da kitis muda i provociras bidi sizik pa de kazi si iskreno sto te muci vo drzavava
Strafciger, so e tipu, kakov problem imas, kakvi account-i kakvi bakraci, so si se zbrkal.....?

Ако имаш некој сериозен аргуменет реплицирај "просветли ме"ако не,не ме провоцирај plizzz
Cekaj sea da smislam nekoj argument na tvojot prv post
до кога бе до когаа:nerv:
Hmmmmmmmmmmm.......... aaaaaaaaaa.......... brrrrrrrrrr............ aj vidi smisli nekoja poprosirena recenici pa bujrum na argumentiranje.

Се се.....ама малку ми се чудни местата каде ќе се бојкотираат изборите..........

Кога сте ги носеле законите, тоа сте го правеле без наша согласност, и сега не ги почитуваме.
Тогаш кога ќе ги донесеме заеднички, тогаш заеднички ќе ги почитуваме. Сега-засега за нас не важат!:baeh:

Законот за ДИК (државна изборна комисија) се мењава како се мењава и власта во државата. Така да овој закон што важи за овие избори е донесен и со ваша согласноста но и тоа не ви се свиѓа а кој е и според европските начела.
Па нели и вие сакате во Европа? Или и на Европа ке им казете неееее тие закони не се донесени во наша согласност за нас не важат.:vozbud:

Strafciger, so e tipu, kakov problem imas, kakvi account-i kakvi bakraci, so si se zbrkal.....?

Cekaj sea da smislam nekoj argument na tvojot prv post

Hmmmmmmmmmmm.......... aaaaaaaaaa.......... brrrrrrrrrr............ aj vidi smisli nekoja poprosirena recenici pa bujrum na argumentiranje.
абе не сум толку писмен и не знам да смислам дај вака ти како по образован молим те кажи ми:smir:

Еврова пи кажува дека законите не чинат, и ние ја слушаме Европа.

Албанците се залагаат правилата на гласање да бидат исти, како и досега, и во составот на избирачките тела, ’исклучиво да бидат Албанци од локалните села’.

Е ова ќе биде можно,само кога ќе живеат во Албанија,а не во МАКЕДОНИЈА.Додека тука јадат,леб,живеат и работат,ќе мора да ги ПОЧИТУВААТ И ЗАКОНИТЕ а и МАКЕДОНСКИОТ НАРОД,секако и МАКЕДОНИЈА.

Ti definitivno ne mozes da bides strafciger, ti si od peta do glava samo VINKLA...TOKMAK.

E pa so majkata baras na forum togas?
Ajde.... na niva.....
би сакал да имам нива :vozbud::vozbud:
него дај 'просветли ме' те молам од прееска

Албанците се залагаат правилата на гласање да бидат исти, како и досега, и во составот на избирачките тела, ’исклучиво да бидат Албанци од локалните села’.

Е ова ќе биде можно,само кога ќе живеат во Албанија,а не во МАКЕДОНИЈА.Додека тука јадат,леб,живеат и работат,ќе мора да ги ПОЧИТУВААТ И ЗАКОНИТЕ а и МАКЕДОНСКИОТ НАРОД,секако и МАКЕДОНИЈА.

Кога ќе ги носат заедно, се разбира.
Дека никој не го ставаше на рабуш гласот на Македонскиот Албанец, се случи 2001.
Сепак ова не е во топикот. Ако сакаат, ќе гласаат, ако не сакаат нема да гласаат. Така е и со Македонците од Берово и Ромите од Крива Паланка.

би сакал да имам нива :vozbud::vozbud:
него дај 'просветли ме' те молам од прееска
Za so da te prosvetlam be lepi, za so, kazi... od preska si mi se fatil pa mi go vleces, vleces, tegnes... ajde kazi, oslobodi si ja dusata... za so sakas da te prosvetlam?

Od 6 mina koi postirale, pola samo trici jadat.
Pu ebate sorta ebate...
Abe do so e be, do vremeto, vodata, sonceto ( da ne ve zraci razlicito vas be ), nedostatok na seksanje....? Do so be, do so, ebate vinklite ebate.... tocaci...
е ова не ти го разбирам ... озбилно
барам од тебе да ми објасниш ДО ШТО Е бидејќи ја незнам:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom