Како што се ближат изборите,така се почесто има протести...

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Значи намерата да ја отворам оваа тема ми беше не случајна, туку инспирација од протестите што се случуваат пред претстојните локални и претседателски избори.

Дали тие се со партиска позадина(што не сумљам)и кој стои позади нив.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Значи намерата да ја отворам оваа тема ми беше не случајна, туку инспирација од протестите што се случуваат пред претстојните локални и претседателски избори.

Se znae koj stoi zad niv, SDS tie se mizerni i lesno prepoznatlivi

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Какви протести и каде? Не сум во тек со ова.А партиска позадина 100% има.Друга причина за протест мислам дека нема.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Само што ја отворив темава, ме стегна дијареа. Што мислите драги паметни сограѓани, дали е тоа од пролив форумџиите (у што не сумњам) и зошто ми се случи тоа? :nesum:

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24

Оди застани пред млекарите и речи им дека инспирација бараат во политичките партии а никако во парите кои им се должат со кој некои од нив неможат да прехранат фамилија,а богами некои не можат ни да ги отплатат кредитите!

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13

Опозицијата ...која е во очигледен НОКДАУН..од кој после ова ги чека само саморастурање..до последен...

И затоа..се фаќаат и за секоја фрлена ( од некого) „сламка„...

:pipi:

M

marsovka

Гостин
Само што ја отворив темава, ме стегна дијареа. Што мислите драги паметни сограѓани, дали е тоа од пролив форумџиите (у што не сумњам) и зошто ми се случи тоа? :nesum:
а бе знаеш како оди сево ова кога ќе се појават проблемите се почнува со песничката сдсм,сдсм се криви, а таа песничка има чудно дејствие врз нечиј организам
Само не знам како не им е срам да кажат дека изразувањето незадоволство од владеењето на владата е политички мотивирано и дека тие стечајци,млекари ии други кои протестираат се партиски војничиња

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
хахахаха штп ве гледам загрозени политички:pos2::pos2::pos2:
кога се добива тоа што го барате????
па се разбира за време на избори,не тресете зелени.сега и сдсм и вмро гз ќе дадат
само за глас. ајде на протест сега може да се искористи нешто:toe:

Nikoj drug ne e samo tie lepesi ova go pravat
додека има вакви тиквари ко тебе и го дели народот на комунисти и вмровци нема да постојат патриоти.ако ме разбираш што сакам да ти укажам.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Опозицијата ...која е во очигледен НОКДАУН..од кој после ова ги чека само саморастурање..до последен....

:pipi:

Ne be kolega ke se opravat, sega ROSAVIOT ke stapi na scena toj ke gi dozakopa

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.569
Поени од реакции
289
Комуњарска работа,само сопки на Груевски овие комуњариве му праат,ем го кодошат ем го пцујаат и на крај протести.Само да ја спречат преродбата на племиелот.Ама нема да им успее,Џоле-who? такозвани Космодиск е тука да ја опрајТ работава!Ако треба и кај млекарите на митинг ќе оди ама да го опраи рејтингот на Грујо.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.873
Поени од реакции
50.356
и што ако има протести пред избори....проблемите се измислени не постојат као, ги створија пред избори за да го тарашкаат Грујо.
Се знае дека ако сакаш нешто да издејствуваш овде мора да писнеш во “право време’’, т.е да добиеш потпишан договор дека се ќе биде средено или нешто ситно од тоа што си требало да го добиеш и секако “паметно да заокружиш’’ :):)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.569
Поени од реакции
289
Ах тој Б.Ц. маме му ебам,само протести на преродбата им прави,комуњари бре!!! :pos2:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Море ај ова со млекариве со протести пред избори...него страв ми е а и нејќам да замислам на што се се спремни комуњариве за да ги укакаат изборите...

п.с Искрено иако живеам во Велес до општината(кај што и гласам) сепак страв ми е да не почнат со калаши и со бомби некој да тероризира на избори...:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom