ABC
“градител“
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 15.696
- Поени од реакции
- 193
Se mu ja mislam ovoj po ceski pasos da ne otide.![]()
Ако веќе го нема.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бугарски пасоши земаат за жал луге од различни партии полово социјални припадности причини итн.Кои сме тоа НИЕ? Ние го тргнавме тој лидер ама за тебе тоа е несфатливо бидејки си човек кој нмегува култ на личност ЕДНАШ ЛИДЕР СЕКОГАШ ЛИДЕР.Вие сте во свеста сеуште поприлично комунистички задоени.Кај нас е поинаку кај личностите се МИНЛИВИ.И Никола нека не си ја врши работата како треба и ток ке замине.Знам дека ти е тешко да ме разбереш ама се надевам во наредните 10 години ке го напуштите комунистичкото размислување.Ne ke zemate Bugarski pasos i ke mi kazuvate kolku ste patrioti .
I ne sme vi krivi sto vasite liderite posle zaminuvanje od vlast trcat po bugarski pasosi.Eden veke go branevte pa sega kutite.I ovoj denes go branite, utre pak ke si kutite.
Бугарски пасоши земаат за жал луге од различни партии полово социјални припадности причини итн.Кои сме тоа НИЕ? Ние го тргнавме тој лидер ама за тебе тоа е несфатливо бидејки си човек кој нмегува култ на личност ЕДНАШ ЛИДЕР СЕКОГАШ ЛИДЕР.Вие сте во свеста сеуште поприлично комунистички задоени.Кај нас е поинаку кај личностите се МИНЛИВИ.И Никола нека не си ја врши работата како треба и ток ке замине.Знам дека ти е тешко да ме разбереш ама се надевам во наредните 10 години ке го напуштите комунистичкото размислување.
Бранко Црвенковски 6% Никола Груевски 30%:helou:Vaznoe prvo da se ima Bugarskiot a posle daj sto das.
Ke vas se e minlivo samo trpajte pari po dzebovite dodeka ste na vlast.
I nemoj tolku reklami da gledas .:pos2::pos2::pos2:
NIKOLA NE SI JA VRSI RABOTATA USTE OD PRVIOT DEN.
plasticno kazano covekot e diletant za se pa i za politika.
Бранко Црвенковски 6% Никола Груевски 30%:helou:
Ne ke zemate Bugarski pasos i ke mi kazuvate kolku ste patrioti .
I ne sme vi krivi sto vasite liderite posle zaminuvanje od vlast trcat po bugarski pasosi.Eden veke go branevte pa sega kutite.I ovoj denes go branite, utre pak ke si kutite.
Од кога е забрането да се има пасоши од други држави.Se mu ja mislam ovoj po ceski pasos da ne otide.![]()
Vaznoe prvo da se ima Bugarskiot a posle daj sto das.
Ke vas se e minlivo samo trpajte pari po dzebovite dodeka ste na vlast.
I nemoj tolku reklami da gledas .:pos2::pos2::pos2:
NIKOLA NE SI JA VRSI RABOTATA USTE OD PRVIOT DEN.
plasticno kazano covekot e diletant za se pa i za politika.
Процени самиотИ сега?
Од кога е забрането да се има пасоши од други држави.
Да не ја вршеше работата немаше да биде на власт. Просто и едноставно, ама кој да свати, се се сведува на “нашите сакам да бидат на власт за имам привилегии“ :pos2:
Процени самиот![]()
Бранко Црвенковски 6% Никола Груевски 30%:helou:
Iзраз на немок безаргументација недостаток на домашна култура веројатно необразованост-ова е трансформацијата на новиот СДСМ од 24.5.2009. Не можеш да се соочиш со реалноста Никола Груевски 30% а Бранко 6% ама јас ке те потсетувам за побрзо да ти легне.Ajdena premielot .
Koga keas pak vidi mu ja slikata .Pak ke ti dojde da go
I se taka vo klug vti vti
Значи СДС толку убаво си ја вршеше работата што беше најмалку 12 години на власт?![]()
Ajdena premielot .
Ако продолжеше да работи како што треба ќе си беше уште на власт.
Крајно време не си ја вршеше, па сега е опозиција.
Како се накотиле се кретени во СДС.Ajdena premielot .
Iзраз на немок безаргументација недостаток на домашна култура веројатно необразованост-ова е трансформацијата на новиот СДСМ од 24.5.2009. Не можеш да се соочиш со реалноста Никола Груевски 30% а Бранко 6% ама јас ке те потсетувам за побрзо да ти легне.
Како се накотиле се кретени во СДС.
Фала Богу, бар можеме да ги распознаваме.
Значи проблем беше само крајното време,инаку беше ОК според тебе?Јас мислам дека СДСМ ја засра работата уште на почетокот,па така ја тераше до крај.И затоа сега толку тешко може да се врати на власт.![]()
Нема лек.Живеј си ти во својата илузија дека сте најдобри најинтелегенти најнај но не сфатени.Нас ни одговара ни ке си ја практикуваме власта а вас ви остана да бидете вулгарни по интернет форумивеZa domasna kultura nemoj samo vie od vmro da mi zborite.
Ako znaes sto e domasna kultura .
Edinastveno znaete zakon na rulja.
Sepak prodolzi da gona tie 30%
Kotenje ima samo vo vmro ,ke nas e raganje .
Ako si nepismen nauci .
Ako ne pridruzi mu se na tvojot partiski drugar pa i dvajcata![]()