Иванов избегна ТВ соочување

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
ZABORAVIV DA POVTORAM BIDEJKI VEKE IMAM PISUVANO ZA STAVOT NA DPMNE I NIVNIOT KANDIDAT ZA PRECEDATEL
NIVNIOT STAV GO IMAAT NAPISANO VO PRERODBATA VO STO CEKORI PRV DEL I PROSIRENATA .
DEMEK ONI NEMA DA GO MENUVAAT IMETO,SAMO PREDLOGOT NA NIMIC DOKOLKU E DOBAR SPORED NIVNA PROCENKA KE GO STAVAT NA REFERENDUM,I DOKOLKU GRAGANITE SE ODLUCAT DA GO SMENAT IMETO ONI KE JA POCITUVAAT ODLUKATA NA NARODOT.
ZNACI NARODOT KE SI GO SMENI IMETO ,I NARODOT KE E TOJ STO KE BIDE KRIVEC,A GRUJO I KOMPANIJA KE BIDAT DOBRI STO JA ISPOCITUVALE ZELBATA NA NARODOT.ILI USTE POPROSTO KAZANO KE SE ZATSKRIJAT ZAD NARODOT KOJ GI BIRA.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Информацијава ја дознав уште пред 8 часа, ама не сакав да отварам тема, а и не сакам да читам мислења на испрани мозоци, па не сум прочитал ниедна страна од претходните 3, само сакам да кажам полтрон валандовски, секако ова не се однесува на нано, кој исто така е валандовец.
недостапен, а вети дека ќе дојде, ѓубре опортунистичко
Валановци се ептен напредни уште од ТИТОВО време,секој втор е председател или кандидат за председател во најмала рака,независно во каков систем живееме,или можеби системот ни е ист уште од времето на Гошев кога ни беше председал во Југославија,ама ни фарбаат очи.:smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
значи незнам кој е полтрон на кого бидејќи ова е мое 10 мислење во политика а за што бев испровоциран додека тебе те гледам на секој 2 топик и да ја не лепам плакати бидејќи има кај нас кој да лепи додека кај вас нема кој ни кафе да ви свари :drk::drk::drk:
Океј, ако не си полтрон тогаш имаш ептен мал коефициент на интелигенција.

Или е едното или е другото, не знам под која трета околност некој би напишал такво мислење.

И да, уште ова - викаш кај нас има кој да лепи. Каде тоа кај вас?

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Океј, ако не си полтрон тогаш имаш ептен мал коефициент на интелигенција.

Или е едното или е другото, не знам под која трета околност некој би напишал такво мислење.

И да, уште ова - викаш кај нас има кој да лепи. Каде тоа кај вас?
некои прашања не заслушуваат одговор :pusk:

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Покрај Фрчковски, постојат уште петмина кандидати. Не сте знаеле до сега ?
А сликите беа у боја или црно бели :)

Тешко ванчев јас да ја задоволам твојата љубопитност.

Ај пробај кај Сашко....брачедот на Гвујо.

"realen", FRCHKO : OVOZMOZIL i POTIKNUVAL OTVORANJE na LICHNI DOSIEA od POLITICHKI I IDEOLOSHKI PRICHINI i zato te prtashav dali tAKVA DRZAVATA ili poprecizno dali takva PARTIJA I TIE SHTO JA PODRZUVAAT TAKVATA PARTIJA GI квалификуваш како демократска/демократи. Zaradi tebe odgovori, zaradi "realnosta":pos2::pos2::pos2: mene ostavime.

Kazi mi pod koj nik pishuva Сашко....брачедот на Гвујо za da go prasham tuka na forumov.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Да беа рејтинзите горе-долу приближни ќе имаше и тв дуел, а бидејќи се осеќа комотно се обидува да им го скрати просторот за маневар на своите конкуренти и можноста за некоја грешка или силен притисок на тв дуелот да отвори можност за промена на рејтингот.

Ако овој пристап се покажал успешен, што му е гајле на кандидатот што мисли за него конкурентот :toe:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
за сите слободоумни македонци, ако барем малце имате слобода во мислите ваши, кажете стоп на полтронизмот и на опортунизмот, за претседател ни треба човек кој мисли, а не човек кому му кажуваат како да мисли.
џабе титули, џабе докторати, ако магистри треба да им кажуват што треба да прават, ова е срамота, ова е понижување на македонскиот граѓанин

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
некои прашања не заслушуваат одговор :pusk:
Брао бе полтронче.

Барем во стилот на Ѓорета ми одговори.

Или некоја метафора ко космодиск или баби, или пак молк.

Ќе ве бидит и двајцата :back:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
како може да очекувате од човек кој минатиот вторник вети дека ќе дојде а вчера се правел недостапен и не го одржа ветувањето и не дојде денес, да ги одржи ветувањата кои ги дава на бина пред народот

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Брао бе полтронче.

Барем во стилот на Ѓорета ми одговори.

Или некоја метафора ко космодиск или баби, или пак молк.

Ќе ве бидит и двајцата :back:
ќе ти одговорамна 5 април само немој тогаш да те снема а сега чао адио идам на други подфоруми каде е многу поинтересно него ли да се заебаам тука со некои испрани мозоци :pusk::pusk:

Некои членови не знаат што да одговорат, па се пичкаат.
ја знам многу добро не на вас испраните мозоци неможе тоа да ви се објасни :drk:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ќе ти одговорамна 5 април само немој тогаш да те снема а сега чао адио идам на други подфоруми каде е многу поинтересно него ли да се заебаам тука со некои испрани мозоци :pusk::pusk:
Убаво е што ви го кажале датумот од партијата и сега можете да си го повторувате, величате и сонувате.

Убаво е кога имаш сон... па сонот макар ти бил и датум во кој некој ќе зграби фотелја а ти ќе бидеш среќен што мисијата - лепење плакати била успешна.

Ахх... што ти е животот... :pipi:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
За претседател ни треба човек со висок рејтинг кај народот, а не партија. Рејтингот на Иванов е рејтинг на неговата партија, како човек тој нема толку голем рејтинг, ако беше така ќе истрчаше како независен кандидат. Нам ни треба човек од народот, човек кој си го сака народот, кој покажа како е да се брани народот, да се брани татковината. Љубе за претседател!

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
се мислам дали да продолжам да пишувам на темава, да не ме проколне некој испран , па да не видам аир до седмо колено.
брука, па после еу ни биле криви

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Дај бе не продавајте муда за бубрези.

Се знајт како одат работите, имаме 7 кандидати, и еден од нив треба да го избереме за претседател.

За да го избереме треба да ни ја претстави својата програма, визија, став, и така да ни го купи гласот.

Бидејќи не секој има време и интерес да седи и да урла по митинзи, тв дебатите се прекрасен начин да се доближат до народот и да ја добијат неговата поддршка.

Ете, се собраа дури 2 пати, убаво си почнаа, на првата дебата на Телма сите се договорија и прифатија уште една, вклучувајќи го и Иванов.

Сега Иванов бега од дебата.

Еден збор - кукавица. Нема што друго да се додаде.

т.е. има, прекрасен муабет си направиле на дебатата во Сител (болдираниот дел во првиот пост на темава), штета што на монтажерот му се лизнал тој дел :icon_lol:

Батка ти у се веруеш. Немаш став, пробуеш да смозгаш нешо, ама слабо ти иде пошо не ја користиш главата кога ги примаш информациите. Крателе реплики, иванов легнувал со македонија, жена му м усе лутела. НАјде фрчко да каже со растурена фамилија , еден брак позади себе, тужба за тепање на паркинг, ја тепал бившата жена и сеа демек фин и углаџен

Kajgana Shop

На врв Bottom