Хрватски "Идол" на Сител

Член од
9 мај 2008
Мислења
184
Поени од реакции
7
Problemot ne e vo televiziite kaj nas, za da se organizira nekoj izbor na pejac televizijata nema nikakva potreba od nego.

site ovakvi soua poteknuvaat od produkciskite kuki tie se onie na koi im treba zvezda a za zal kaj nas nemame niedna sposobna da proizveduva muzika i da se bavi so necija kariera i toa e.

poveke sreka vo nekoe drugo vreme.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
РТЛ хрватската не знам да се емитува некаде преку кабловска :pipi:
Сепак не го подржувам ова, овие емисии се само за во земјите каде што се снима, т.е добро за Бугарскиот има и од Македонија, ама ова со хрватското?!

Јес да е болје, и ја сум само да беше тоа, ама Сител претераа, викаат: за прв пат наоригиналното музичко шоу кај нас?!?! :nesvest: :nesvest: Тие будали се, или се прават... како прво ние имавме такво свое шоу а како второ веќе се емитува едно лиценцирано кај нас и тоа пред нив започнаа :tapp:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
186
Поени од реакции
3
abe kaja nas nema nisto a tv pa ic i toa so go ima ke go nema samo uste malce a vi barate produkcija soa i taka nataka.dobro so imaat pari i za ovie so go davaat.samo hostapkleri poloticki gazdi koi samo mislat da se promovirat politcki i da kradat pari i za nisto drugo ne mislat pa zatoa i se otvoreni tie tv ne za drugo- amaterski tv pa barem da bea na nivo provesionalni nego.Javen servis rasturen i za nigde sme vo totalen mrak sme i dopva ke bide me. a uste malce ke nema ni tv kaj nas nikakva taka da jas nezam dali ste svesni do kade sme ili ne.

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Не сум глеал ниедено..
Али кога се купува па купи го најјакото ,валјда американското е тоа.. :wink:
и јас мислам така ама изгледа се нема до толку пари:) а со тие што ги имат се доволни само за да се глупират!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Што се однесува до мене јас и двете верзии на Идол би ги укинал и со закон би забранил да се емитуваат лиценцирани емисии увезени од странство се дур ние не ја откупиме истата и не направиме наше издание.
Ова е срамота веќе.
Преокупирани сме со шпански лимунади, американски сапуници, во последно време почна трендот и на т.н. балкански шоуа, како и соседни глупави серии.
Во ред е да се емитуваат, но ова веќе ги преминува сите граници.
Па после зошто пропаѓала македонската продукција. :tapp:
Најлесно им е на сите да откупат за поволна цена некој странски производ и да заработат двојно повеќе пари.
Се сложувам со тебе.....
А ако земат нашиве да прават некое слично музичко шоу,само ќе го упропастат.Почнувајќи од водители на тоа шоу,па до жири :nesvest:
Како пример ќе ги набројам:
Мак ѕвезди-водителот крш,жирито :kesa:(копија на ѕвезде гранда)
Како беше текстот :kesa:(копија од не заборави стихове)
Мојата ѕвезда-водителка која не знае да сврзе две реченици,жири :nesvest: (копија од операција триумф)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И најстрашно е тоа што таканаречените емисии како Мојата ѕвезда, Мак ѕвезди не се ни приближно толку гледнаи и интересни како Операција Триумф и Идол. Во што е проблемот?
Во тоа што навистина другиве ни нудат поквалитетен производ, отколку нашиве

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
И најстрашно е тоа што таканаречените емисии како Мојата ѕвезда, Мак ѕвезди не се ни приближно толку гледнаи и интересни како Операција Триумф и Идол. Во што е проблемот?
Во тоа што навистина другиве ни нудат поквалитетен производ, отколку нашиве
Во квалитет се многу поквалитетни пред се продукциски, а и поголем простор опфаќаат па полесно се наоѓаат квалитетни пејачи. Сепак нема потреба наши да учествуваат во Бугарски Идол или пак да се емитува Хрватски Идол.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Шоуво бележи доста голем рејтинг во Хрватска, што ја надмина дури и Фарма по гледаност во неделата, денот кога и двете емисии се емитуваат во ист термин на RTL и Nova.

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
Мн ми е гајле мене кој ке биде новиот хрватски идол :tapp:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Жално е што нема македонски Идол.

Но, во секој случај подобро е да се гледа Хрватскиот, отколку оној идиотскиот во кој бараат поголем ДЕБИЛ, а не поголем пејач, и во кој ја бугаризираат Македонија.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Бугарскиов идол разбирам што го даваат, ем има македонски кандидати, ем во воздухот во Бугарија најверојтно има нешто па сите се комедија. Ама Хрватски идол да се дава :nenene:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Жално е што нема македонски Идол.

Но, во секој случај подобро е да се гледа Хрватскиот, отколку оној идиотскиот во кој бараат поголем ДЕБИЛ, а не поголем пејач, и во кој ја бугаризираат Македонија.
Ќе има и македонски само ќе биде со многу помалку пари и многу поглупав од сите други....
Не е подобро да се гледа хрватскиот затоа што како што има еден пост погоре ``Мене не ме интересира кој ќе победи на хватскиот идол`` што е точно...
позз

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ќе има и македонски само ќе биде со многу помалку пари и многу поглупав од сите други....
Не е подобро да се гледа хрватскиот затоа што како што има еден пост погоре ``Мене не ме интересира кој ќе победи на хватскиот идол`` што е точно...
позз
А го интересира кој ќе победи на бугарскиот? Хах...

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Секако повеќе ме интересира хрватската отколку бугарската верзија на Идол. Сигурен сум дека ќе биде попристојна. Бугарскава - почни од жирито и се` ќе ти биде јасно.

И јас би сакал да си има само наш Идол, ама не знам колку тоа би било успешно (само присетете се на Мак Ѕвезди... фуј).

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Секако повеќе ме интересира хрватската отколку бугарската верзија на Идол. Сигурен сум дека ќе биде попристојна. Бугарскава - почни од жирито и се` ќе ти биде јасно.

И јас би сакал да си има само наш Идол, ама не знам колку тоа би било успешно (само присетете се на Мак Ѕвезди... фуј).
Тоа зборам. Од аспект на гледач што навистина сака да гледа музички таленти, поквалитетни изведувачи, па и поквалитетен репертоар на изведувачите сигурно повеќе ќе му понуди хрватскиот Идол. Тој што сака да гледа дебилизам и кич нека го гледа бугарскиот.

Kajgana Shop

На врв Bottom