Што мислите за К-15 телевизија?

• Креатор на темата Креатор на темата kuzman_alek
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 март 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
Да дадеме оцена за К-15 телевизија колку ни се допаѓа?

Според мене идеата им е добра, на К-15music даваат само македонска музика, уште кога таа музика би чинела би било супер:)

Според мене идеата им е добра, на К-15music даваат само македонска музика, уште кога таа музика би чинела би било супер:)

Види во темава не збориме за К-15 MUSIC туку за обичната К-15 телевизија каде што се емитува Бакалница,Плачалник и други емисии

Добра е просечно ипак глеам ради Ало Ало и скечовите.И што толку во хумор е темава

ги нема више квизовите,сеа и бакалница ке немало

pa dobro nesto novo ne sekojdnevno kaj nas, mi se dopaga sto se razlikuva od ostanative televizii i si ima svoj koncept a ne kako site ostanat pod fotokopir hahah so spanskite serii i vesti samo

Стварно? зашо?

ваљда не им се исплати толкава инвестиција,која веќе не е исплатлива. Почнаа со два канали ама сфатија дека да водиш телевизија и не е мала работа.Го земаа поголемиот дел на техничката екипа од Макспот ТВ и мислеа дека ке биде лесно.

јас мислам дека пак ќе ги има квизовиве цацко,миле и тошо се богаташи повторно ќе најдат спонзори ич да не се секирате.Сеа слушнав ќе граделе хотел мислам дека во Берово и после тие немале пари ...

јас мислам дека пак ќе ги има квизовиве цацко,миле и тошо се богаташи повторно ќе најдат спонзори ич да не се секирате.Сеа слушнав ќе граделе хотел мислам дека во Берово и после тие немале пари ...

абе тоа е точно дека они имаат пари ама немоеш ти да вложуваш во нешто што никогаш нема да ти се исплати

Ми се допаѓаше Бакалница, имаше добри теми инаку не ја гледав баш многу таа ТВ.

на скала од 1 до 10 им давам чиста 10 најболи са

Ми се свиѓа К-15 посебно скечевите :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom