Беџови

• Креатор на темата Креатор на темата new_yorker
  • Време на започнување Време на започнување
Ги носам на чанта најмногу или на марама.Со слики од рок групи се или со нивни имиња, немам некој со посебен текст... во потрага сум:vozbud:

Обожавам беџови! :wub:
Си ги имам насекаде, на ранец, на новчаник, на патики, на марама: СЕГДЕ! И гледам стално да се со некои интересни натписи. Зависна сум од беџови бе.

Не сум толку мнгоу по беџовите, ама сакам да ги носам имав порано на ранец ставено од Манчестер,Вардар и од Македонија ама низ гужви во школо ми се изгубија и така...Сеа планирам нови да си купам

Не сум толку мнгоу по беџовите, ама сакам да ги носам имав порано на ранец ставено од Манчестер,Вардар и од Македонија ама низ гужви во школо ми се изгубија и така...Сеа планирам нови да си купам

Ти ги украле уствари.

Него јас обожавам беџови а немам ниту еден зашто сеуште не сум нашол некој каков што сакам јас, а што сум го видел на интернет.

Имам беџови ама на ранец. Онака интересни ми се. :)

Немам беџови и онака уште не сум се навлекла на нив:toe:

имам неколку, мали, ги носам на марама или на маичка!!! најомилен ми е Boys are toys:vozbud:

Не носам беџови:wink:Ми се допаѓаат но некако не се мој стил не сум навикната на нив.
Има некои доста интересни и фенси со добри натписи.
Не ги сакам беџовите од некој групи што се.Тие не ми се интересни:smir:

беџови ауу просто обожавам најчесто ги носам на фармерки и на блузон

Помнам порано кога бев во основно имав закачено неколку беџа на чантата, ама сеа не ставам тоа..

Ептен ги сакам!
Баш се топ и убаво ми изгледа коа ке видам некој да носи такви нешто=)
Најчесто ги носам на ташна, на ранец, на патики или па на фармерки=)
Редовно си ја проширувам колекцијата:)

Ги носам,, т.е. ги ставам на ранци, ташни, торби :) ,, на фармерките понекогаш ............. :pipi:

имам неколку што ми подариле но не сум баш љубител на нив и не ги носам

Не сум рокер панкер некој такви чудачки стилови,така да не носам(не мора да значи дека и другите не носат ама обично така е да не дое до неспоразум).

ЗАКЛУЧОК:Беџ?-Не фала.:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom