Тренерки или фармерки

• Креатор на темата Креатор на темата United Rule
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Локација
Радовиш
Што сакате повеќе да носите тренерки или фармерки?
Јас фармерки...

За каде? За дома? За дома тренерки..уживам.
За надвор-фармерки.

За каде? За дома? За дома тренерки..уживам.
За надвор-фармерки.

Исто.
Во град, училиште и слични места-фармерки.
Дома-тренерки, или подобро пижами:)

Кога излегувам негде задолжително сум по фармерки.
За низ дома си носам тренерки или пижами.:kesa:
Нешто во што се чувствувам удобно.

Исто сум и јас.Различно од тоа кај се наоѓам. Дома никогаш не носам фармерки,секогаш во тренерки сум, а за надвор фала богу фармерки.

Поудобно ми во тренерки :toe:

Ај сеа стави АНКЕТА, фармерки или тренерки

зависи.... некогаш излегвам по тренерки и надвор онака да се прошетам...
иначе фармерки се разбира... :toe:

За удобност,многу јасно дека тренерки, но за излегвење(освен пешачење) секогаш носам фармерки.
По дома пак не сум научена по тренерки.. секогаш сум во пижами..:kesa:

Тренерки ретко, најретко на свет носам. Помеѓу изборов би избрала фармерки, иако најчесто последиов период носам хеланки и сукњи.:smir:

Фармерки воглавно, али носам само онака средна ширина, комотни ни широки(ко рапер циган од Скопје север) ни тесни да не можам колено да превиткам.
Тренерки не можам да носам по факултети и работа, као “несериозно било’’ :) иначе имам едни Адидас не би соблекол од мене, сакам да ме закопаат во нив :)

Фармерки носам за излегвења,за нашкола,за такви работи. Тренерки само низ дома и на пешачење нешто ако се одит. А ако би морала да бирам помеќу фармерки и тренерки,би одбрала тренерки,ама ајде,фармерки како демек за посериозен изглед,како шо спомна членов над мене.

тренерки ми се поудобни,низ град излегувам така преку неделата, фармерки поретко носам, само на излегување или ако треба да идам на нешто така поважно....кога одев на школо, некој пат и со тренерки одев:toe:...

ТРЕНЕРКИ нормално цело средно го поминав така па и сеа на факс носам,многу ретко фармерки едино ако мајка ми ме заебе да ми ги пушти сите за перење одеднаш

Poveke sakam trenerki da nosam, ama ne moze za sekade trenerki da se oblecat. Za naskolo, za izleguvanje niz grad nosam farmerki a za po doma i za pesacenje trenerki.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom