За удобност,многу јасно дека тренерки, но за излегвење(освен пешачење) секогаш носам фармерки.
По дома пак не сум научена по тренерки.. секогаш сум во пижами..:kesa:
Фармерки воглавно, али носам само онака средна ширина, комотни ни широки(ко рапер циган од Скопје север) ни тесни да не можам колено да превиткам.
Тренерки не можам да носам по факултети и работа, као “несериозно било’’ иначе имам едни Адидас не би соблекол од мене, сакам да ме закопаат во нив
Фармерки носам за излегвења,за нашкола,за такви работи. Тренерки само низ дома и на пешачење нешто ако се одит. А ако би морала да бирам помеќу фармерки и тренерки,би одбрала тренерки,ама ајде,фармерки како демек за посериозен изглед,како шо спомна членов над мене.
тренерки ми се поудобни,низ град излегувам така преку неделата, фармерки поретко носам, само на излегување или ако треба да идам на нешто така поважно....кога одев на школо, некој пат и со тренерки одев...
ТРЕНЕРКИ нормално цело средно го поминав така па и сеа на факс носам,многу ретко фармерки едино ако мајка ми ме заебе да ми ги пушти сите за перење одеднаш
Poveke sakam trenerki da nosam, ama ne moze za sekade trenerki da se oblecat. Za naskolo, za izleguvanje niz grad nosam farmerki a za po doma i za pesacenje trenerki.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.