Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така некако би му дошло.Заклучов од дискусијата би бил: Што к*р бараме во НАТО, организацијата која ни се закануваше со бомбардирање и поради која ја изгубивме војната во 2001? Поправете ме ако грешам.
Sosem tocno. Treba nov takov bunt. Ama nema da se sluci.И Собранието падна, немаше никој, од ниту една партија.
Се упрпаа.
Народот бараше генерал да ја води државата.
Немаше генерал.
Немаше никој.
Ne greshish. Zatoa me nervirat site nashi partii, politicari, mediumi sto gi forsirat istite tie sto ne donesoa do ohridskiot dogovor.Заклучов од дискусијата би бил: Што к*р бараме во НАТО, организацијата која ни се закануваше со бомбардирање и поради која ја изгубивме војната во 2001? Поправете ме ако грешам.
Да...Ne greshish. Zatoa me nervirat site nashi partii, politicari, mediumi sto gi forsirat istite tie sto ne donesoa do ohridskiot dogovor.
Јас не се сомневам во овој прекрасен народ, се сомневам само во неговите водачи.
pa sto mislish koga ke otrujat 8 godini propagandi, uceni, lagi i ponizuvanje na kraj ke bidesh najgolem podrzuvac na istoto.Да...
А, огромна поддршка од народот за НАТО и ЕУ...
Е ајде де?
Македонија е во деликатна состојба, таа е напикана помеѓу џелати, со врзани раце е а има еден адут кој ако го извади во право време може да куртули.
Ама не ни знае дека постои тој адут.
Работите се менуваат,како што гледаме Америка е пред колапс(доколку не им се случи планираната војна)тешко ке имаат повторно светска доминација.НАТО е искреирана од Америка,и ако падне Америка пада и НАТО комплет.
ЕУ е групација од бирократи кои не успеаја да направат нова мултиетничка ткн Европска Нација,туку напротив со таквите како Грците и Словенците само повеќе го загреаја чувството за посебност.
Значи многу проблеми имаат самите креатори на 2001та,иаку планот им успеа(да создадат нестабилна држава) Македонците во последниот период почнуваат да се самоорганизираат,и да се враќаат оние правите вредности на Македонскиот народ.
Што би рекол Господ е сепак на наша страна
Заклучов од дискусијата би бил: Што к*р бараме во НАТО, организацијата која ни се закануваше со бомбардирање и поради која ја изгубивме војната во 2001? Поправете ме ако грешам.