Учителке, учителке...

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување
А што ако учителката имала гадни фетиши за буткање долгнавести предмети во пределот на аналниот отвор на дечкото? Сигурно не би сакале таква професорица

А што ако учителката имала гадни фетиши за буткање долгнавести предмети во пределот на аналниот отвор на дечкото? Сигурно не би сакале таква професорица

Море акнат, ако и било за брцање, ќе земела девојче од класот, не машко! И не крши филм сеа!

не коментирам дали на малиот му било убаво или лошо, ете може он си научил нешто од поискусна, сепак тоа што учителката го направила е крајно неморално, малолетник е, башка учителка е, у секој поглед ми е одвратно!!!!!

Aбе тебе ти е одвратно, ама гледаш мнозинствово има други фетиши:)

Зошто бе нема такви учителки/професорки кај нас? :uvo::uvo:

Море акнат, ако и било за брцање, ќе земела девојче од класот, не машко! И не крши филм сеа!

Е чуму девојче, кога она знаела како е во женска дупка да бутнеш нешто. Друго им е задоволството кога они брцаат нешто (пример стрепон):)

Е чуму девојче, кога она знаела како е во женска дупка да бутнеш нешто. Друго им е задоволството кога они брцаат нешто (пример стрепон):)

Ти реков, не оди Categories->Fetish на RedTube, ти не ме слушаше...е затоа сега вака ќе ми збориш... Ама поимиве ги владееш...немој да помислам нешо шо не треба...

Точкест не крши филм. Глеаш коа почнавме филмчиња да си праиме со нашите сегашни/поранешни професорки ти најде да збориш за бутање стаповидни предмети во дупки.

абе ај не ме зезај.....пишуава киднапирање...малиот не отишол по своја волја сигурно????? уставри можда и си у право, ти е американците се и така фрикови, али сепак заслужува казна, нели???

се вели киднапирање оти он е малолетен а оваа има повеќе од 18 години... па автоматски се рачуна ко киднапирање оти зборот на малолетникот не се зема во предвид рачунајќи дека е премлад да донесува одлуки дали тоа го сакал или не (затоа и е малолетник де, несозреан :))

инаку сигурно немал ништо против тоа, сепак и јас ако не сум го сакал тоа на тие години сум можел да истепам професерка де, божем не можел да и ја акне една? :)

We Are Old Fashioned! :(
Како мене не ме киднапира една :icon_lol:

We Are Old Fashioned! :(
Како мене не ме киднапира една :icon_lol:
не викај двапати...да не завршиш вака
fat-woman-sex.jpg

Па таа наставничката од Ново Лисиче со порничот, да не мислите подобра е?

ц ц ц абе детето 15 години не е ни мал сигурно му било убаво :pos2:
ама родителите го зафркнале сигурно они пријавиле абе остај годетето бе еднаш се дешава вакво нешто во животот:pos2::pos2::pos2:

Eee aj da ne spominjam koj profesor da me kidnapira.. Ma use 2 drugarki sigurno idat dobrovolno so mene.. A ova pa edno kidnapiranje sto bilo ovaa 24 on 15 da ne ti raspraam.. Se skapal uzivanje momakot.

Имам ја една професорка по Германски камо мене таа да ме киднапира.......Ауууууууу би ми ги остварила моите сништа....:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom