Windows Live Messenger 2009 на македонски јазик!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
2d2c0hk.png

Спуштете го најновиот месенџер на македонски јазик (2009). Го преведов, ако има грешки и непреведени работи, пишете на мсн или на форумите. Целиот месенџер, сеуште не е преведен но главните работи се. Ќе ве известувам кога ќе има нова верзија.

Како се инсталира?
Како прво мора да имате Windows Live Messenger 2009 (спуштете тука ако немате)
Второ, следете го упатството на www.coolzrock.co.uk/help.html

Download и повеќе информации :
www.coolzrock.co.uk

29ymr9d.jpg

Уште една слика :)

Секоја чест што си се намачил да го преведиш...Ајде во скоро време да успееш целосно да го преведеш, се да биде на македонски...:toe:

Фала :kesa:
Ќе биде, ќе биде целосно, го упдејтувам штом ќе видам непреведено

А зошто кај мене не работи? Го инсталирав месенџерот го слегнав и тој фајлот за македонски јазик, преименував таму тоа што требаше го ставив фајлот од македонскиот јазик и сега несака да го отвори месенџерот воопшто а на англиски го отвараше?

Уклучи се = вклучи се / приклучи се / поврзи се
Немате акаунт = Немате корисничко име
Вклучувај ме кога ќе се конектирам на интернет = Вклучи ме штом се поврзам на интернет

Насловот не требаше да го преведеш како MSN Месенџер зашто ептен глупо изгледа. Подобро да го оставеше англиски.

Вклучувај ме кога ќе се конектирам на интернет = Вклучи ме штом се поврзам на интернет

Знам, али повеќе се разбира :)
Ај ќе поправам...

А зошто кај мене не работи? Го инсталирав месенџерот го слегнав и тој фајлот за македонски јазик, преименував таму тоа што требаше го ставив фајлот од македонскиот јазик и сега несака да го отвори месенџерот воопшто а на англиски го отвараше?

Hmm... Незнам навистина.
Која верзија имаш?
Мислам дека треба да го уклучиш од доле кај саатчето иконите што се
ако не грешам...

2009 Build 14.0.8064.206 - На англиски си работи супер ама македонскиот јазик кога ке го ставам не се ни отвора....:toe:

Знам, али повеќе се разбира :)
Ај ќе поправам...

Поправи го ова и остави го Messenger да си биде на англиски, како што се пишува, Дарк Кинг како што посочи :)

Ај преведи го и некоја постара верзија, многу ме нервира овој новиов месинџер, ептен проблеми ми прави и ме нервира навистина. Пробај преведи го 8.1 или 8.5 верзија.

П0здрав. :salut:

34hzy3s.png

Сега подобро е?

Фала. Сега преведувам и други продукти т.е Mail, и некој си таму...
Ќе им користат на некој :) :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom