Wireless конекција

Не знаев каде да пишам па еве тука ке се обратам

Значи имам рутер и сега ме интересира дали постои некој програм што може да ми покажува колку и кои компјутери ми се поврзани lan и wireless за да знам дали "случајно" некој ми зема од интернетот.

Благодарам однапред

Значи имам рутер и сега ме интересира дали постои некој програм што може да ми покажува колку и кои компјутери ми се поврзани lan и wireless за да знам дали "случајно" некој ми зема од интернетот.

Благодарам однапред

Network Magic

http://www.purenetworks.com

ЛУГЕЕЕЕЕЕЕ МИ ФАЛИ СКОПЈЕ WIFI баш сеа кога сите имаат моб телефони со wifi немозеш да си го користиш слободно и секаде...за греота нели ?

расчепкај на гугл...можеби ќе најдеш на некоја share страна кракувана

Мислам дека најдов нешто на торент само вика да чекам да помине 7-дневниот тест период па да го копирам кракот.. па ќе видиме понатаму :P сепак фала

Мислам дека најдов нешто на торент само вика да чекам да помине 7-дневниот тест период па да го копирам кракот.. па ќе видиме понатаму :P сепак фала

Пиши ми ПП ако не се снајдеш , ке ти пратам торент од фул верзија.

Пиши ми ПП ако не се снајдеш , ке ти пратам торент од фул верзија.

Се снајдоф,тоа торентот заврши работа и сеа ми е фулл верзија :vozbud:
Туку :oftopic: кога сме кај торенти,освен torrentz.com некои други страни знаете ? Знам дека имаше ваква тема некаде по форумов ама никако да ја најдам.. :S

Се снајдоф,тоа торентот заврши работа и сеа ми е фулл верзија :vozbud:
Туку :oftopic: кога сме кај торенти,освен torrentz.com некои други страни знаете ? Знам дека имаше ваква тема некаде по форумов ама никако да ја најдам.. :S

ај на пп ќе ти пратам

Благодарам однапред

Хммм, не ти треба никаков програм. Влези на 192.168.0.1 или 192.168.1.1 (зависи каков рутер имаш, можеби и не е една од овие адреси :) ) и побарај некаде во Статус или слично, таму ти пишува се :).

Хммм, не ти треба никаков програм. Влези на 192.168.0.1 или 192.168.1.1 (зависи каков рутер имаш, можеби и не е една од овие адреси :) ) и побарај некаде во Статус или слично, таму ти пишува се :).

Па прво таму побарав јас,ама немаше такво нешто како што барам.Сепак нема врска најдов програм уште вчера и одлично работи си има и крак :D
ако на некој му треба,слободно нека пише,ќе му го пратам.Во секој случај,фала ;)
п.с Сега го тргнав пасс-от од рутерот за да го испробам програмот :vozbud::vozbud::vozbud:

Е сега вака имам рутер D-Link di-524 wireless и сега да при конектирање нон стоп ми излегува некој ерор,се ги добро следам упатствата како што треба ама ова нон стоп ми излегува
ismebhrxyrr5g0b5aedt.jpg

Сега да прашам има некој искуство со овој рутер ако знае да помогне да ми каже како треба да го средам ова.

Е сега вака имам рутер D-Link di-524 wireless и сега да при конектирање нон стоп ми излегува некој ерор,се ги добро следам упатствата како што треба ама ова нон стоп ми излегува
ismebhrxyrr5g0b5aedt.jpg

Сега да прашам има некој искуство со овој рутер ако знае да помогне да ми каже како треба да го средам ова.

Ресетирај го рутерот од назад има едно копче.. после уклучи го кабелот од интернетот во WAN и пробај да се логираш преку mozila ili internet explorer na : http://192.168.0.1

Ресетирај го рутерот од назад има едно копче.. после уклучи го кабелот од интернетот во WAN и пробај да се логираш преку mozila ili internet explorer na : http://192.168.0.1
Па нема никакво копче од позади за ресетирање на рутерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom