Све е само шпекулации и пред изборни маркетинг.
типично вмровче хахахах трето немало секогаш има треточушки, ти си сдс полтрон, јас сум од тие 40% неопределени, УБЕДИ МЕ заврши си ја работата
1...3
ДА ИЛИ НЕ..трето нема
ке ми одоговриш ли??? 1 до 3, лесни се прашањата.типично вмровче хахахах трето немало секогаш има трето
само што ти се залетуваш на ПРВА
ЗНАЕШ КОЈ СЕ УБЕДУВА.... САМО СИ ГО КАЖУВАМ своето МИСЛЕЊЕ
А секој паментен согледува најмалце 3 страни ...
Dejan];2274298 напиша:Можеби, времето ќе покаже, но јас сум убеден дека имало скриени договори помеѓу киро бранко и компанија. Сите нивни активности алудираат на тоа, така да ептен се надевам дека ова не е само маркетинг.
Ок, ти така веруваш, јас ен верувам во никого и ништо додека не се докаже со цврсти докази. Живото ме научил дека е таак најсигурно бидејќи сум бил излажан безброј пати. Или секогаш живото ме учел да ја слушнам и другата страна па да проценам каде е вистината. Тоа ми е мене муабетот а веќе сите знаеме дека миленк е партиски војник на вмро и дека мирка од поодамна е против сдсм. и затоа за мене ова е маректинг пред избори.
што те учелк тебе живото освен вазелинче на грчка плажа да мачкаш...Ок, ти така веруваш, јас ен верувам во никого и ништо додека не се докаже со цврсти докази. Живото ме научил дека е таак најсигурно бидејќи сум бил излажан безброј пати. Или секогаш живото ме учел да ја слушнам и другата страна па да проценам каде е вистината. Тоа ми е мене муабетот а веќе сите знаеме дека миленк е партиски војник на вмро и дека мирка од поодамна е против сдсм. и затоа за мене ова е маректинг пред избори.
што те учелк тебе живото освен вазелинче на грчка плажа да мачкаш...
За доброто на сите нас надевај се дека е само шпекулација.....тоа е подобрата опција....Dejan];2274298 напиша:Можеби, времето ќе покаже, но јас сум убеден дека имало скриени договори помеѓу киро бранко и компанија. Сите нивни активности алудираат на тоа, така да ептен се надевам дека ова не е само маркетинг.
Ама ич не сакам да ги правдам СДСМ, ама само околу молчењето....Dejan];2274323 напиша:Другата страна секогаш молчи, а молчењето е одобрување, потврдување така да...
За доброто на сите нас надевај се дека е само шпекулација.....тоа е подобрата опција....
Ама ич не сакам да ги правдам СДСМ, ама само околу молчењето....
...молчењето некогаш (скоро секогаш) е знак дека не обрнуваме никакво внимание на глупости... како викаат пушти ја будалата нека си дрнда...
Ако сето ова излезе дека е вистина ,жална Македонија какви ли луѓе имала за да ги штитат нејзините интереси,нажалост уште еднаш ќе се докаже правилото дека оваа земја страдала само од своите!
Но гледајќи го видеото ми паднаа во око три работи:
1.Мирка вика......јас тврдам дека имало договор,за потоа да се поправи ,уствари не тврдам туку мислам дека имало некој договор бидејќи сите пишувања наведуваат на тоа.
2.И пак, АКО сето ова е вистина ..зошто оваа истата Мирка до сега ќутеше?
3.Две спротивни влади до сега се сменија онаа Љубчовата и сегашнава ,зошто ли они тогаш ќутеа а и сега ќутат,сигурно имаат увид во сите документи кога се во прашање преговорите со Гејците?
Остај ти на страна што лаат како бесни кучиња тие квази интелектуалци по медиумите..Остајте ја Мирка не ви треба, таа само го посочи очигледното...
на куп стајте ги залагањата на нвото, колумнистите , па се до пресовите и јавните повици.
Dejan];2274323 напиша:Другата страна секогаш молчи, а молчењето е одобрување, потврдување така да...