ПОВИК ДО ВИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ...

• Креатор на темата Креатор на темата arschloch
  • Време на започнување Време на започнување
што сте се разгракале, овој бил десничар, оној бил левичар... најпрво сме Македонци... е ко ќе ја опраиме работата со Македонија, тогаш расправајте се кој каков е... а сега имаме еден заеднички непријател, а освен соросоидните изроди тоа е и власта која „заборава„ да спроведе лустрација...

Убаво те прашувам, не мора да се курчиш. Од интернет-десничари јајцава гајди ми се сторија...

што сте се разгракале, овој бил десничар, оној бил левичар... најпрво сме Македонци... е ко ќе ја опраиме работата со Македонија, тогаш расправајте се кој каков е... а сега имаме еден заеднички непријател, а освен соросоидните изроди тоа е и власта која „заборава„ да спроведе лустрација...

патем како помина у палас ... ?:)
шо кажа антимакедонецот геровски пред сите тие вистински Македонци

Mene mi e preskap avionot od tuka za da doagjam za eden gero i kompanija.
No, kako minaa? Bese nekoj so tefter da zapise koj se im pominal na temane za koga ke se dava otcet da ne ni promakne nekoj?
Koga veke na lice mesto ne bea zapaleni kako vesteri na klada, kako mrsi na buniste.

во 17:45 часот ќе бидам таму...

Извини брат , не те разбирам, ти си „европски Македонец“ или протестираш против нивната „јавна трибина“ т.е. Февруарски поход ?
Ако си против нив и јас сум со тебе, ама не треба да одиш таму и да им правиш кејф, а може и да се создадат инциденти, бидејќи ти чепкаат некои многу осетливи теми за Македонското постоење.
Само стави ги на игнор и смеј се, оти нивниот труд е залуден, Македонија останува Македонија населена со Македонски Народ.

:oeoeoe:

патем како помина у палас ... ?:)
шо кажа антимакедонецот геровски пред сите тие вистински Македонци
за таквите сеирџии како тебе... не ме пуштија ни да ѕирнам внатре... ме пресретнаа двајца „мајмуни“ и ме прашаа што носам во ранецот. „ВИСТИНАТА ЗА МАКЕДОНИЈА“... им одговорив... ги видоа моите 500 флаери кои требаше да ги поделам... отприлика во исто време некакви униформирани лица не пуштија уште двајца помлади луѓе, од кои едниот носеше шал со Македонија, со образложение дека немале покани...

Dur ne se soberime vistinskite desnicari vo zemjava nisto ne praime...

А што им фали на левичарите? Зарем ним им е забрането да дадат придонес?

28.02.2009 - ДВИЖЕЊЕ ГРАЃАНИ ЗА ЕВРОПСКА МАКЕДОНИЈА: Трибина за состојбите и перспективите на Македонија – Александар Палас (конгресна сала бр 3) со почеток во 18 часот. Движењето го зaвршува тринеделниот „февруарски поход“ низ државава со трибината во Скопје.

http://gem.org.mk/vesti

што подразбираш под мотото :ВИСТИНСКИ МАКЕДОНЦИ....

Герасиме, ме мрзи бе да се повторувам, читни малце и низ коментарите... инаку еве како изгледаат флаерите кои требаше да бидат поделени... (првите два на постот)...
http://arschloch.blog.com.mk/node/210499#comment

Герасиме, ме мрзи бе да се повторувам, читни малце и низ коментарите... инаку еве како изгледаат флаерите кои требаше да бидат поделени... (првите два на постот)...
http://arschloch.blog.com.mk/node/210499#comment

извини... моја грешка грешна процена набрзаќи,....
сепак се работело за сороидите и оној фалицниот нејасен во зборењето ...

за таквите сеирџии како тебе... не ме пуштија ни да ѕирнам внатре... ме пресретнаа двајца „мајмуни“ и ме прашаа што носам во ранецот. „ВИСТИНАТА ЗА МАКЕДОНИЈА“... им одговорив... ги видоа моите 500 флаери кои требаше да ги поделам... отприлика во исто време некакви униформирани лица не пуштија уште двајца помлади луѓе, од кои едниот носеше шал со Македонија, со образложение дека немале покани...

Зар ти мислеше дека ќе те пуштат внатре? Види ја подвлечената реченица во овој пост.

Како што можеш да видиш, оваа самопрогласена “граѓанска асоцијација’’ и не е баш загрижена за мислењето на граѓаните. За да присуствуваш на нивните трибини потребна е покана. Колку лицемероидно. :kesa:

А што им фали на левичарите? Зарем ним им е забрането да дадат придонес?

национална свест. да ја имаат со две раце за нив би гласала....
ама за жал не ќе да ја имаат...:toe: (зборам за партиите, што додуша врска немаат со левица, ама ај, сами си се декларираат како такви)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom