Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
И јас сум за Запата, ама Запата е централен дефанзивец не е бек! Јас само споредив дека се многу 10 милиони евра за млад сеуште недокажан талент во Италија..
Не знам каде имаш видено 10 милиони, јас знам околу 6 милиони, а и треба да знаеш дека Милан никогаш не преплаќа!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
Не знам каде имаш видено 10 милиони, јас знам околу 6 милиони, а и треба да знаеш дека Милан никогаш не преплаќа!
6 Милиони за 6 месечна позајмица??? Имаш право Милан никогаш не преплаќа....

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
6 Милиони за 6 месечна позајмица??? Имаш право Милан никогаш не преплаќа....
Милан плати 6 милиони и Матиони потпишал 4 и пол годишен договор со Милан.

“He has signed a contract for four and a half years and he can commence playing immediately,” as reported by La Gazzetta dello Sport.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
Ок, нека му е со среќа... А иначе од кога вака Милан почна да купува млади фудбалери?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691
Веројатно ти не ја имаш погледнато платата на Роналдињо итн...

Највисока плата во Јуве е 4 милиони (Буфон), а 4 милиони во Милан т.н. зема Бонера...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Aбе каков Гросо, и ние ли пензионери ке стануваме како милан. Треба да земеме некој играч со иднина. На пример Запата од удинезе би бил добар. Дури и 20 милиони да се потрошат да не ти биде криво.
:tapp:Гросо е супер играч да не беше он Италија немаше да освојат титулата светски прваци а и не е стер најного 26 години е типо:smir:

Веројатно ти не ја имаш погледнато платата на Роналдињо итн...

Највисока плата во Јуве е 4 милиони (Буфон), а 4 милиони во Милан т.н. зема Бонера...
Логика тука?:jaj:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
:tapp:Гросо е супер играч да не беше он Италија немаше да освојат титулата светски прваци а и не е стер најного 26 години е типо:smir:

Логика тука?:jaj:

Тимчо, Гросо е 31... А ти у сурат го гледаш па проценуваш колку години има а? Е богами на сурат многу младолик изгледа...

А ова, Бјанкоњер 100% смени го во Бјанконер 100%, зашо коа го читам како да читам, коњ 100%

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ајде размисли може ќе ја најдеш...
и сакаш да кажеш дека фудбалеерте на Милан зимат повеке плата од нашиве така? и на шо се одразува тава на безброј шампионски титули?:tapp:џабе фрлат пари немат напредок ако продолжад да ги збират тии как Бекам оште далеко ке стигнат:tapp:

Тимчо, Гросо е 31... А ти у сурат го гледаш па проценуваш колку години има а? Е богами на сурат многу младолик изгледа...
ок грешка сум:kesa:а и не ни треба толко лев бек се подобар е Молинаро ни треба едно лево крило и доста сега за сега .... ама изгледа овие од управата немат план за никакво засилуване:pos2::tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691
и сакаш да кажеш дека фудбалеерте на Милан зимат повеке плата од нашиве така? и на шо се одразува тава на безброј шампионски титули?:tapp:
Не е тајна дека фудбалерите на Милан се платени а можам да речам и преплатени, и во моментов се поплатени од играчите на Јуве..Тоа е факт, ама јас искрено не му придавам значење бидејќи јас се јачам со моќта на тимот за кој навивам на терен, а не колку пари земаат и дали ќе им мафтаат на камерите!:tapp:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тимче играчите на Милан се поплатени од тие на Јуве. Зашо ?
-Јуве доста финансиски загуби претрпи кога беше Калчополи скандалот,2 титули шо ни ги земаа и префрлувањето во 2 лига.
- Се гради нов стадион.
+ на Милан газдата е премиер во Италија.:uvo:

Как и да е немат ного титули они во Калчото шо викаш ,ама у ЛШ се најдобри во титулите. Во Јуве Играчите играат со срце,а не за парите само :):):)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Не е тајна дека фудбалерите на Милан се платени а можам да речам и преплатени, и во моментов се поплатени од играчите на Јуве..Тоа е факт, ама јас искрено не му придавам значење бидејќи јас се јачам со моќта на тимот за кој навивам на терен, а не колку пари земаат и дали ќе им мафтаат на камерите!:tapp:
не кажаш ништо само зборо ми беше оти поплатени се и играт за пари само а резултати немат:tapp:

Тимче играчите на Милан се поплатени од тие на Јуве. Зашо ?
-Јуве доста финансиски загуби претрпи кога беше Калчополи скандалот,2 титули шо ни ги земаа и префрлувањето во 2 лига.
- Се гради нов стадион.
+ на Милан газдата е премиер во Италија.:uvo:

Как и да е немат ного титули они во Калчото шо викаш ,ама у ЛШ се најдобри во титулите. Во Јуве Играчите играат со срце,а не за парите само :):):)
е да пребаане нас најного да го ебам и Берлускони да не бесе он газда на Милан саа ке бее у 3та лига ама нели премиер ова она оставии ги у прва лига на најголемио нивни конкурент у 2ра сеее мештаљка ама ке се вратеме у скоро време и на добар пат сме:vozbud::vozbud:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
и сакаш да кажеш дека фудбалеерте на Милан зимат повеке плата од нашиве така? и на шо се одразува тава на безброј шампионски титули?:tapp:џабе фрлат пари немат напредок ако продолжад да ги збират тии как Бекам оште далеко ке стигнат:tapp:

ок грешка сум:kesa:а и не ни треба толко лев бек се подобар е Молинаро ни треба едно лево крило и доста сега за сега .... ама изгледа овие од управата немат план за никакво засилуване:pos2::tapp:
Молинаро подобар од Гросо ти ова сериозно?:nesvest:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691

Молинаро подбар од Гросо??Каде? На Плејстејшн, или на X - Box?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom