- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.775
- Поени од реакции
- 3.852
Сакате десен бек? Кампањаро од Сампдорија, Де Силвестри...
Не знам каде имаш видено 10 милиони, јас знам околу 6 милиони, а и треба да знаеш дека Милан никогаш не преплаќа!И јас сум за Запата, ама Запата е централен дефанзивец не е бек! Јас само споредив дека се многу 10 милиони евра за млад сеуште недокажан талент во Италија..
6 Милиони за 6 месечна позајмица??? Имаш право Милан никогаш не преплаќа....Не знам каде имаш видено 10 милиони, јас знам околу 6 милиони, а и треба да знаеш дека Милан никогаш не преплаќа!
Милан плати 6 милиони и Матиони потпишал 4 и пол годишен договор со Милан.6 Милиони за 6 месечна позајмица??? Имаш право Милан никогаш не преплаќа....
Веројатно ти не ја имаш погледнато платата на Роналдињо итн...Не знам каде имаш видено 10 милиони, јас знам околу 6 милиони, а и треба да знаеш дека Милан никогаш не преплаќа!
Гросо е супер играч да не беше он Италија немаше да освојат титулата светски прваци а и не е стер најного 26 години е типо:smir:Aбе каков Гросо, и ние ли пензионери ке стануваме како милан. Треба да земеме некој играч со иднина. На пример Запата од удинезе би бил добар. Дури и 20 милиони да се потрошат да не ти биде криво.
Логика тука?:jaj:Веројатно ти не ја имаш погледнато платата на Роналдињо итн...
Највисока плата во Јуве е 4 милиони (Буфон), а 4 милиони во Милан т.н. зема Бонера...
Ајде размисли може ќе ја најдеш...Логика тука?:jaj:
Гросо е супер играч да не беше он Италија немаше да освојат титулата светски прваци а и не е стер најного 26 години е типо:smir:
Логика тука?:jaj:
и сакаш да кажеш дека фудбалеерте на Милан зимат повеке плата од нашиве така? и на шо се одразува тава на безброј шампионски титули?џабе фрлат пари немат напредок ако продолжад да ги збират тии как Бекам оште далеко ке стигнатАјде размисли може ќе ја најдеш...
ок грешка сум:kesa:а и не ни треба толко лев бек се подобар е Молинаро ни треба едно лево крило и доста сега за сега .... ама изгледа овие од управата немат план за никакво засилуване:pos2:Тимчо, Гросо е 31... А ти у сурат го гледаш па проценуваш колку години има а? Е богами на сурат многу младолик изгледа...
Не е тајна дека фудбалерите на Милан се платени а можам да речам и преплатени, и во моментов се поплатени од играчите на Јуве..Тоа е факт, ама јас искрено не му придавам значење бидејќи јас се јачам со моќта на тимот за кој навивам на терен, а не колку пари земаат и дали ќе им мафтаат на камерите!и сакаш да кажеш дека фудбалеерте на Милан зимат повеке плата од нашиве така? и на шо се одразува тава на безброј шампионски титули?
не кажаш ништо само зборо ми беше оти поплатени се и играт за пари само а резултати нематНе е тајна дека фудбалерите на Милан се платени а можам да речам и преплатени, и во моментов се поплатени од играчите на Јуве..Тоа е факт, ама јас искрено не му придавам значење бидејќи јас се јачам со моќта на тимот за кој навивам на терен, а не колку пари земаат и дали ќе им мафтаат на камерите!
е да пребаане нас најного да го ебам и Берлускони да не бесе он газда на Милан саа ке бее у 3та лига ама нели премиер ова она оставии ги у прва лига на најголемио нивни конкурент у 2ра сеее мештаљка ама ке се вратеме у скоро време и на добар пат смеТимче играчите на Милан се поплатени од тие на Јуве. Зашо ?
-Јуве доста финансиски загуби претрпи кога беше Калчополи скандалот,2 титули шо ни ги земаа и префрлувањето во 2 лига.
- Се гради нов стадион.
+ на Милан газдата е премиер во Италија.:uvo:
Как и да е немат ного титули они во Калчото шо викаш ,ама у ЛШ се најдобри во титулите. Во Јуве Играчите играат со срце,а не за парите само
Молинаро подобар од Гросо ти ова сериозно?:nesvest:и сакаш да кажеш дека фудбалеерте на Милан зимат повеке плата од нашиве така? и на шо се одразува тава на безброј шампионски титули?џабе фрлат пари немат напредок ако продолжад да ги збират тии как Бекам оште далеко ке стигнат
ок грешка сум:kesa:а и не ни треба толко лев бек се подобар е Молинаро ни треба едно лево крило и доста сега за сега .... ама изгледа овие од управата немат план за никакво засилуване:pos2:
Молинаро подбар од Гросо??Каде? На Плејстејшн, или на X - Box?и сакаш да кажеш дека фудбалеерте на Милан зимат повеке плата од нашиве така? и на шо се одразува тава на безброј шампионски титули?џабе фрлат пари немат напредок ако продолжад да ги збират тии как Бекам оште далеко ке стигнат
ок грешка сум:kesa:а и не ни треба толко лев бек се подобар е Молинаро ни треба едно лево крило и доста сега за сега .... ама изгледа овие од управата немат план за никакво засилуване:pos2: