Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Денешната игра воопшто не ме бендиса, посебно тие педерски потези на крајот од мечот. Никогаш не го имам видено Јуве да игра така, но за е има прв пат. Сите изиграа катастрофално, не спаси Алекс со неговата специјалност, но и тој ако не го земаме слободниот во предвид изигра слаба партија. Како и да е победа, поблиску до Интер.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Честито нека ни е победата! Факт е дека не изигравме добро, али, 3 поени се наши. 4 поени помалце од Интер, им дишеме во врат. Од денеска, лош збор за Мелберг и Молинаро да не слушнам! Двајцата одиграа феноменално (ијако Молинаро имаше неколку грешни додавања). Секоја чест и за замените на Раниери. Добри, паметни замени во вистинско време. :pipi:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Линк од голот ако може :):) Да го видам

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Линк од голот ако може :):) Да го видам
На...не го виде?
Браво за Пинтуричио едноставно секогаш не остава без зборови, не толку добра игра но сепак се доближивме да 4 бода до Интер да ни се множат.:wink:
п.с Публиката беше феноменална, како само ечеше после голот на Дел Пиеро....odio Inter и Zlatan cingaro:pos2:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Малку се тетеравевме, али фала богу земавме 3 поена. Се надевам дека Старата Дама наскоро ке се разбуди од зимскиот сон...
Гледам и Занети се враќа, барем за мене тоа е за одбележување на денешниов дуел. Смирен, ладнокрвен, безгрешен...

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Тактички натпревар според мене... Секогаш кога водиме со 1-0 вака играат во последните минути.. На нерви веќе ми одат... Денес Молинаро се покажа нај нај.. Мелберг одличен... Но добро сеќавање ми остави Кристијан Ѕанети... Човеков како со деца мали да игра... Ги вртеше во круг... Имаш два-три добри пасови.. Одлично од него.. Сепак 3 бода зедовме и сега сме на -4 од Интер.. Се надевам на уште некој кикс на Интер и се разбира Јуве на тронот!!! FORZA JUVE!!!:helou:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Важно 3 бода земавме. Сега треба да се фокусираме на Лацио и на Пандев.
Другото коло Интер на гости игра во Бергамо со Аталанта. Ако кикснат ги стигаме

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
cestita neka ni e pobedata!!!! tocno e deka ne bleskavme no sepak ne e fer da gi posramotime siena so pogolema razlika....sepak nasi boi nosat deckite:):)
sega ame na -4 sto voopsto ne e mnogu.... samo da prodolzime so pobedite!!!! so lazio ke bide tesko posebno ako se znae deka na pandev najmnogu mu odi protiv juve a deneska se uverivme vo kakva forma e gokio nas....:) ama optimist sum i mislam deka ke pobedime!!! ne za drugo tuku oti najjaki sme:):)!!
pozdraF

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.734
Подобро со лоша игра да земеме 3 бода, него ли со убава игра да не можиме да победиме..Бодовите се наши, назад го оставам начинот на игра..Покрај Дел Пиеро, Сисоко, Амаури кој беа стандард, ќе забележам дека добар натпревар имаше и Молинаро и Занети, за кои се радувам дека конечно се врати на терен, и ги имаме како наша јака карактеристика неговите пасови и дриблинзи..Како и да е победата е наша, разликата со Интер се намали за два бода, а зависно од резултатот на вечерашниов меч Милан - Рома може да направиме и поголема предност пред Милан...
За ова болдираното, преиспитај се...
Нема што да се преиспитувам...Тоа е моето мислење...

Во Јувентус се ценат вредните фудбалери работници, не се ценат префригани ѕвезди што само во пари му е умот!
Тоа е и реалност..

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Малку се тетеравевме, али фала богу земавме 3 поена. Се надевам дека Старата Дама наскоро ке се разбуди од зимскиот сон...
Гледам и Занети се враќа, барем за мене тоа е за одбележување на денешниов дуел. Смирен, ладнокрвен, безгрешен...
Занети цел е мозок. Многу паметно игра. Со два три потега си прави простор и одма дава прецизна дијагонала. Да се врати во форма супер ке биде.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.734
Занети цел е мозок. Многу паметно игра. Со два три потега си прави простор и одма дава прецизна дијагонала. Да се врати во форма супер ке биде.
Точно..Од големо значење е неговото присуство во тимот..Но да се фокусираме за натпреварот со Лацио, кое ќе биде ептен тешко гостување во Рим.. Чим го имаме Киелини не се плашам од Горанчо Пандев:icon_lol:

Иако не смее во никој случај да се потцени Лацио, зошто е незгоден противник..

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Добро е ги земавме долго планираните бодови сеа треба на Пандев и Лацио да се фокусираме:vozbud::vozbud:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Prosecen natprevra no celta e postignata a taa e 3 boda, od igracite moram da go pofalam Claudio Marchisio koj sto poleka no sigurno prerasnuva vo golem igrac.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
честитки за 3-та бода,а за со Лацио ако ги имаме Буфон и Киелини ќе бидеме многу посигурни у одбрана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom