Кој се плаши од ТВ ДУЕЛ?

Тв дуел пред вториот круг, тогаш Фрчко ќе седи дома и од фотеља ќе го гледа дуелот. Е тогаш дома слободно нека мава :drk: од нервоза. :pos2::pos2::pos2:

ZNACI OVOJ IVANOV AKO NE IZLEZE NA TV DUEL E STVARNO PICKA!!!!!

IZLEZI BE, POKAZI SE KOJ SI, ANONIMUS NIEDEN, KAZI I POKAZI STO ZNAES, DA VIDIME KAKO KE SE SPRAVIS SO PROTIVKANDIDATITE....NEGO ON NEMOZE SO NIV NA DEBATA, A KAMOLI DA GO PUSTIME PROTIV GRCITE....OTIDOVME U KU*RAC SITE....

AMA STO I DA SE DESI, ON KE BIDE...TOA E MAKEDONIJA....VMRO I MAGARE DA STAVESE, SELJACITE I ONIE NA KOI MOZOKOT PO DEFAULT IM SE PERE SO SEKOE IZLEGUVANJE NA GRUJO NA TV KE GO IZGLESAAT....A DA NE ZBORIME ZA SIPCITE, ONI KE SI DOBIJAT POKLONCE OD NOVIOT PRETSEDATEL....NIE SAMO MOZE DA SE KRSTIME DEKA NE IM IMA VETENO MNOGU. AMIN.

Било каков дуел , кој е иницирам од било која единка со политика деградирачка за Македонија и Македонскиот народ е однапред ставен на игнор, тоа е единствено паметно решение! Ако навистина сиот Македонски народ или поголем процент од него побара некакво јавно излагање на Груевски или Иванов тогаш зошто да не, нека ги покажат нивните ставови и интелегенција. Меѓутоа да се прифаќаат дуели во кои ќе се зборува,за : ние направивме ова, вие направивте тоа, ние вака, вие така ; -НЕ БЛАГОДАРАМ, до сите партии!
Такви вицови во Македонија доста ни се на сите! Покажете се бе водачи на дело и останете познати и на чело на државата засекогаш, ако не се ближат избори и сите : „идемоооо мало доле“ ....

Македонија на Македонците! :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ne zaebaaj...OSNOVNA DEMOKRATSKA PRIDOBIVKA...posebno vo ovo INFORMATICKO VREME e dooobro da go zapoznaes sekoj kandidat, a voobicaeno SVETSKO pravilo e dvajcata krajni kandidati da se sretnat na direkten TV duel, od koj narod moze da si donese konecna odluka za kogo ke glasa...vo slucaj ,ako ima nekoja kakva takva dilema...
Zarem ti kako notorna VMRO-ov..pardon jagnence.......navistina smetas deka nema gragjani koi ne se zaslepeni partiski poslusnici..??? ili kako i sekoj dzepcija..veruvas deka posteni gragjani ne postojat??
?
Ти направи како тој со мувата на капата.Јас не реков дека conkrete е од седесе.Јас само реков дека за дуел се оние на кои вратчината му се вртат накај седесе.А ти самиот се обележа како послушно партиско војниче.Освен ако не си уште унапреден во п.војниче па ќе мораш да полепиш плакати уште некое време.И грешка си:Не сум ВМРО-овца како што милуваш да кажеш,само сум седесе-мрзец.

Ova e be sansa ovoj smotaniot profesor da go naprai repa ovoj "blagoglagoliv-iov" profesor.....zosto smetas deka edna PROFESORSKA DEBATA nema da doprinese do podiganje na naseto nivo kako demokratska nacija, a od druga strana ke mu ovozmozi na SMOTANIOT da go smacka PRDLOTO???? :)
...baska..sto tolku strav , ako e izvsno deka prdloto nema da "vleze" vo posledniot krug i da ima sansa za vakva debata????...koj "budala" bi glasal za nego???
Знаеш во што е предноста на ВМРО-ов...пардон јагнината?Во тоа што обичниот човек не го познава професорот Иванов.Додека Фрле и е познат на јавноста по своите лудории и болни испади.И не верувам дека тие двајцата ќе ја водат последната битка.Едниот да.А за другиот ќе видиме.Ќе кажи вториот круг.

IZLEZI BE, POKAZI SE KOJ SI, ANONIMUS NIEDEN, KAZI I POKAZI STO ZNAES, DA VIDIME KAKO KE SE SPRAVIS SO PROTIVKANDIDATITE....NEGO ON NEMOZE SO NIV NA DEBATA, A KAMOLI DA GO PUSTIME PROTIV GRCITE....OTIDOVME U KU*RAC SITE....

AMA STO I DA SE DESI, ON KE BIDE...TOA E MAKEDONIJA....VMRO I MAGARE DA STAVESE, SELJACITE I ONIE NA KOI MOZOKOT PO DEFAULT IM SE PERE SO SEKOE IZLEGUVANJE NA GRUJO NA TV KE GO IZGLESAAT....A DA NE ZBORIME ZA SIPCITE, ONI KE SI DOBIJAT POKLONCE OD NOVIOT PRETSEDATEL....NIE SAMO MOZE DA SE KRSTIME DEKA NE IM IMA VETENO MNOGU. AMIN.

Твојот е веќе испран со тоа што си го сменил кирилското писмо во латинично. Така што треба да молчиш и да се срамиш, а уште помалку да зборуваш за испрани мозоци. :toe:

Човек,ти треба да сфатиш дека политиката не е само да фатиш на викање(како што вашиот идол прави)туку политика е нешто што се прави со промислени потези,без разлика дали таа е внатрешна или надворешна политика.
Можеби Иванов е анонимус,но мене сосем ми се јасни неговите ставови,додека пак кај Фрчко сите го знаеме(не е анонимус) и сите знаеме дека ни за шеф на бурекчилница не би го бидувало.
Плус добро паметиме какви и кои се ставовите на Фрчко,добро паметиме и од кого полни банкарски сметки,него ај да не зборам за работи што веќе и деца ги знаат

Ne e toa kef na Ivanov...toa e negova OBVRSKA....da ja DEMASKIRA...JAVNO na TV taa jadna profesorska mifka, baska nasilna, baska bez osnovna kultura...koja se odaziva na SMESNOTO ime FRCKO...:)

Читајќи го овај пост се потсетив на граѓанинот Борис.Се сеќаваш на Борче наш.Некому му напишав дека освен вреѓањето ни титулата нејќевте да му ја спомнете.Го нарековте граѓанинот Борис а го испративте со "Збогум голем човеку"Нее ли тоа безобразно дволично?

добро паметиме и од кого полни банкарски сметки

Да беше така досега 10 пати Пичиклиски ќе свикаше прес од штабот на Џоле-who?

Го нарековте граѓанинот Борис а го испративте со "Збогум голем човеку"Нее ли тоа безобразно дволично?

ДПМНЕ дур и ќе го тепаа Борис со рекетарите на чело со Марјан Ѓорчев,Влатко Ѓорчев и партиското обезбедување на Љубчо па за тоа мала работа,ништо значајно.ДПМНЕ го сакаат Иванов како што го сакаа Борис Трајковски.Кога овој се сврти против свирката на Љубчо ваквите како concrete,bitushe и компанија патриоти почнаа да свират против него.

Иванов ќе го пренесуваат на носила на избори без да го види и чуе некој.

Со кандидатурата на Фрчковски СДСМ падна ниско

Штом е таква прогнозата на ДПМНЕ тогаш сигурно е обратното,од проста причина што досега од ДПМНЕ ништо не се остварило.А ќе го земам показателот од последната анкета на ИРИ и падот на ДПМНЕ од 8%.

Тв дуел пред вториот круг, тогаш Фрчко ќе седи дома и од фотеља ќе го гледа дуелот. Е тогаш дома слободно нека мава :drk: од нервоза. :pos2::pos2::pos2:

се согласувам со ова.
само дали фикусот ќе бара извинување од љубе или имер

Нема Иванов за што да дискутира со некој како фрки кој нема основна култура,кој употребува погрдни зборови ,а згора на тоа и е доста насилен :):):wink:

паметните луѓе кога го правеле законот џабе не ставиле под 18 години да не може да се гласа, и тоа не е само во Македонија, бидејќи веројатно тие луѓе не се доволно зрели за да донесат релевантен суд. Ај причекај уште 2 год да ти порасне курето па после овакви работи

сдсм си ја исправи грешката со Трајковски
само ЗАБОРАВАТЕ дека дпмне СЕ ОТКАЖА ОД БОРИС за да сега го величат до небеси....

Читајќи го овај пост се потсетив на граѓанинот Борис.Се сеќаваш на Борче наш.Некому му напишав дека освен вреѓањето ни титулата нејќевте да му ја спомнете.Го нарековте граѓанинот Борис а го испративте со "Збогум голем човеку"Нее ли тоа безобразно дволично?

Ми залепи бргу, бргу СДСМ ...т.е. било каква партиска етикета..........јагненце ВМРО-вско..:)
Знаеш која е предноста на ВМРО-вските јагненциња???...поглупи се од тоа другите партиски , полесно ги праат манџа.................грците и италијаниве...:)
...дефинитивно не можеш да процесираш со тоа јагнастото мозоче дека има некои кои КУР ГИ БОЛИ ЗА ПАРТИЈА..??? :)

Ми залепи бргу, бргу СДСМ ...т.е. било каква партиска етикета..........јагненце ВМРО-вско..:)
Знаеш која е предноста на ВМРО-вските јагненциња???...поглупи се од тоа другите партиски , полесно ги праат манџа.................грците и италијаниве...:)
...дефинитивно не можеш да процесираш со тоа јагнастото мозоче дека има некои кои КУР ГИ БОЛИ ЗА ПАРТИЈА..??? :)
А пак со овој пост дефинитивно докажа дека немаш ни јагнешко мозоче.Да имаше какво такво ќе памтеше дека ти почна прв да лепиш етикети и дека убаво ти напишав дека не ме интересираат нити ВМРО овци нити седесе комуњари.Едноставно кур ме боли кој ќе биде прецедник или премиер само ти кажав дека мразам комуњарчина.А тебе батка шо да ти праам да се тураше ќе ти туревме мозоче па макар било и јагнешко.Барем ќе можеше да блекаш.

Да беше така досега 10 пати Пичиклиски ќе свикаше прес од штабот на Џоле-who?

ДПМНЕ дур и ќе го тепаа Борис со рекетарите на чело со Марјан Ѓорчев,Влатко Ѓорчев и партиското обезбедување на Љубчо па за тоа мала работа,ништо значајно.ДПМНЕ го сакаат Иванов како што го сакаа Борис Трајковски.Кога овој се сврти против свирката на Љубчо ваквите како concrete,bitushe и компанија патриоти почнаа да свират против него.
Го тепале не го тепале јас го кажав односот на СДСМ према покојниот прецедник.Можеби се откажал Лјубџо но Никола никогаш не се откажа од Трајковски.А пак вие бевте безобразно дволични што грешката ја поправивте после несреќата.Уште тогаш Бранко беше прогласен за ДРЖАВНИК.

Иванов ќе го пренесуваат на носила на избори без да го види и чуе некој.
Иванов е следниот прецедател на Републик оф Мацедонија.

Штом е таква прогнозата на ДПМНЕ тогаш сигурно е обратното,од проста причина што досега од ДПМНЕ ништо не се остварило.А ќе го земам показателот од последната анкета на ИРИ и падот на ДПМНЕ од 8%.
Ти ВМРО овците ќе ги трпиш до 2012.

сдсм си ја исправи грешката со Трајковски
само ЗАБОРАВАТЕ дека дпмне СЕ ОТКАЖА ОД БОРИС за да сега го величат до небеси....

kako si ja ispravi be drugar?Od ko pogina?Oti ko bese ziv ne mu se izvini tuku ko pogina Branko najde za shodno toa da go napravi.

1.се согласувам со ова.
2.само дали фикусот ќе бара извинување од љубе или имер

1.:helou:

2.[FONT=Georgia, Times New Roman]Песни од Картагина[/FONT]
spacer.gif

[FONT=Georgia, Times New Roman]Палма и фикус[/FONT]
[FONT=Georgia, Trebuchet MS, Times New Roman]Во градината фикусот цари, послал корење, на сите страни, победува друго билје, буди статуи, од вечен сон. Само витото тело на палмата му пркоси. Искривен и грд, ја допира палмата како во љубовен грч...[/FONT]
[FONT=Georgia, Trebuchet MS, Times New Roman]И кога силниот ветер ги разигрува косите на палмата и во далечината окото на сонцето се губи во синевината, фикусот силно се стресува, па му паѓаат жолтите лисје. Само на пролет градинарот го потсекува фикусот и го одделува од палмата запирајќи една неприродна љубов...[/FONT]

[FONT=Georgia, Trebuchet MS, Times New Roman]Картагина, мај 1989[/FONT]

[FONT=Georgia, Trebuchet MS, Times New Roman]Оваа е-книга е достапна и на мултимедијалниот CD-ROM Babylonia. Нарачајте тука.[/FONT]
[FONT=Georgia, Trebuchet MS, Times New Roman]This e-book is available on the multimedia CD-ROM Babylonia. Order here. [/FONT]

Се надевам дека си задоволен од мојот предлог негативната енергија на навреди да ја смириш читајќи една песна за Палма и Фикус истата можеш да ја набавиш на местата кои се наведени.

Кој се плаши од волкот лош, три за грош, три за грош....

Три банааана...плаши се од мене!

И јас би се исплашил да излезам на ТВ дуел со Фрчковски. Прво е некултурен, невоспитан, недостоен за интелектуална дебата, мисли дека е на улица и со уличарски методи ќе ги решава проблемите. Второ, па тој е опасен, докажан тепач, посебно на млади дами, и малите деца знаат дека ја кршел бившата жена од ќотек, а да не збориме за последниот случај за кој има и тужба...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom