Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
Тв дуел пред вториот круг, тогаш Фрчко ќе седи дома и од фотеља ќе го гледа дуелот. Е тогаш дома слободно нека мава
од нервоза. :pos2::pos2::pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш во што е предноста на ВМРО-ов...пардон јагнината?Во тоа што обичниот човек не го познава професорот Иванов.Додека Фрле и е познат на јавноста по своите лудории и болни испади.И не верувам дека тие двајцата ќе ја водат последната битка.Едниот да.А за другиот ќе видиме.Ќе кажи вториот круг.?ne zaebaaj...OSNOVNA DEMOKRATSKA PRIDOBIVKA...posebno vo ovo INFORMATICKO VREME e dooobro da go zapoznaes sekoj kandidat, a voobicaeno SVETSKO pravilo e dvajcata krajni kandidati da se sretnat na direkten TV duel, od koj narod moze da si donese konecna odluka za kogo ke glasa...vo slucaj ,ako ima nekoja kakva takva dilema...
Zarem ti kako notorna VMRO-ov..pardon jagnence.......navistina smetas deka nema gragjani koi ne se zaslepeni partiski poslusnici..??? ili kako i sekoj dzepcija..veruvas deka posteni gragjani ne postojat??
Ти направи како тој со мувата на капата.Јас не реков дека conkrete е од седесе.Јас само реков дека за дуел се оние на кои вратчината му се вртат накај седесе.А ти самиот се обележа како послушно партиско војниче.Освен ако не си уште унапреден во п.војниче па ќе мораш да полепиш плакати уште некое време.И грешка си:Не сум ВМРО-овца како што милуваш да кажеш,само сум седесе-мрзец.
Ova e be sansa ovoj smotaniot profesor da go naprai repa ovoj "blagoglagoliv-iov" profesor.....zosto smetas deka edna PROFESORSKA DEBATA nema da doprinese do podiganje na naseto nivo kako demokratska nacija, a od druga strana ke mu ovozmozi na SMOTANIOT da go smacka PRDLOTO????
...baska..sto tolku strav , ako e izvsno deka prdloto nema da "vleze" vo posledniot krug i da ima sansa za vakva debata????...koj "budala" bi glasal za nego???
ZNACI OVOJ IVANOV AKO NE IZLEZE NA TV DUEL E STVARNO PICKA!!!!!
IZLEZI BE, POKAZI SE KOJ SI, ANONIMUS NIEDEN, KAZI I POKAZI STO ZNAES, DA VIDIME KAKO KE SE SPRAVIS SO PROTIVKANDIDATITE....NEGO ON NEMOZE SO NIV NA DEBATA, A KAMOLI DA GO PUSTIME PROTIV GRCITE....OTIDOVME U KU*RAC SITE....
AMA STO I DA SE DESI, ON KE BIDE...TOA E MAKEDONIJA....VMRO I MAGARE DA STAVESE, SELJACITE I ONIE NA KOI MOZOKOT PO DEFAULT IM SE PERE SO SEKOE IZLEGUVANJE NA GRUJO NA TV KE GO IZGLESAAT....A DA NE ZBORIME ZA SIPCITE, ONI KE SI DOBIJAT POKLONCE OD NOVIOT PRETSEDATEL....NIE SAMO MOZE DA SE KRSTIME DEKA NE IM IMA VETENO MNOGU. AMIN.
IZLEZI BE, POKAZI SE KOJ SI, ANONIMUS NIEDEN, KAZI I POKAZI STO ZNAES, DA VIDIME KAKO KE SE SPRAVIS SO PROTIVKANDIDATITE....NEGO ON NEMOZE SO NIV NA DEBATA, A KAMOLI DA GO PUSTIME PROTIV GRCITE....OTIDOVME U KU*RAC SITE....
AMA STO I DA SE DESI, ON KE BIDE...TOA E MAKEDONIJA....VMRO I MAGARE DA STAVESE, SELJACITE I ONIE NA KOI MOZOKOT PO DEFAULT IM SE PERE SO SEKOE IZLEGUVANJE NA GRUJO NA TV KE GO IZGLESAAT....A DA NE ZBORIME ZA SIPCITE, ONI KE SI DOBIJAT POKLONCE OD NOVIOT PRETSEDATEL....NIE SAMO MOZE DA SE KRSTIME DEKA NE IM IMA VETENO MNOGU. AMIN.
Ne e toa kef na Ivanov...toa e negova OBVRSKA....da ja DEMASKIRA...JAVNO na TV taa jadna profesorska mifka, baska nasilna, baska bez osnovna kultura...koja se odaziva na SMESNOTO ime FRCKO...![]()
добро паметиме и од кого полни банкарски сметки
Го нарековте граѓанинот Борис а го испративте со "Збогум голем човеку"Нее ли тоа безобразно дволично?
Со кандидатурата на Фрчковски СДСМ падна ниско
Тв дуел пред вториот круг, тогаш Фрчко ќе седи дома и од фотеља ќе го гледа дуелот. Е тогаш дома слободно нека маваод нервоза. :pos2::pos2::pos2:
Нема Иванов за што да дискутира со некој како фрки кој нема основна култура,кој употребува погрдни зборови ,а згора на тоа и е доста насилен:wink:
Читајќи го овај пост се потсетив на граѓанинот Борис.Се сеќаваш на Борче наш.Некому му напишав дека освен вреѓањето ни титулата нејќевте да му ја спомнете.Го нарековте граѓанинот Борис а го испративте со "Збогум голем човеку"Нее ли тоа безобразно дволично?
А пак со овој пост дефинитивно докажа дека немаш ни јагнешко мозоче.Да имаше какво такво ќе памтеше дека ти почна прв да лепиш етикети и дека убаво ти напишав дека не ме интересираат нити ВМРО овци нити седесе комуњари.Едноставно кур ме боли кој ќе биде прецедник или премиер само ти кажав дека мразам комуњарчина.А тебе батка шо да ти праам да се тураше ќе ти туревме мозоче па макар било и јагнешко.Барем ќе можеше да блекаш.Ми залепи бргу, бргу СДСМ ...т.е. било каква партиска етикета..........јагненце ВМРО-вско..
Знаеш која е предноста на ВМРО-вските јагненциња???...поглупи се од тоа другите партиски , полесно ги праат манџа.................грците и италијаниве...
...дефинитивно не можеш да процесираш со тоа јагнастото мозоче дека има некои кои КУР ГИ БОЛИ ЗА ПАРТИЈА..???![]()
Ти ВМРО овците ќе ги трпиш до 2012.Да беше така досега 10 пати Пичиклиски ќе свикаше прес од штабот на Џоле-who?
Го тепале не го тепале јас го кажав односот на СДСМ према покојниот прецедник.Можеби се откажал Лјубџо но Никола никогаш не се откажа од Трајковски.А пак вие бевте безобразно дволични што грешката ја поправивте после несреќата.Уште тогаш Бранко беше прогласен за ДРЖАВНИК.ДПМНЕ дур и ќе го тепаа Борис со рекетарите на чело со Марјан Ѓорчев,Влатко Ѓорчев и партиското обезбедување на Љубчо па за тоа мала работа,ништо значајно.ДПМНЕ го сакаат Иванов како што го сакаа Борис Трајковски.Кога овој се сврти против свирката на Љубчо ваквите како concrete,bitushe и компанија патриоти почнаа да свират против него.
Иванов ќе го пренесуваат на носила на избори без да го види и чуе некој.
Иванов е следниот прецедател на Републик оф Мацедонија.
Штом е таква прогнозата на ДПМНЕ тогаш сигурно е обратното,од проста причина што досега од ДПМНЕ ништо не се остварило.А ќе го земам показателот од последната анкета на ИРИ и падот на ДПМНЕ од 8%.
сдсм си ја исправи грешката со Трајковски
само ЗАБОРАВАТЕ дека дпмне СЕ ОТКАЖА ОД БОРИС за да сега го величат до небеси....
1.се согласувам со ова.
2.само дали фикусот ќе бара извинување од љубе или имер