Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки идете во фан клуб јубе и читајте ги постовите на јас_22:tapp::tapp::tapp:
Дечково мора како мал да бил злоставуван 100%...и тоа од некој интераш излеа :pos2:

Утре само победа оти може и полошо од Јуве да не снајде ни Европа Лига да не видиме.
Се надевам дека нема да чекат како Милан Барса да ги вади.Уште на почеток да дадеме гол и после е лесно.

А бе немаат криза `вие б-лигашите! За некој месец ќе излезе Моџи од затвор и ќе ги изведе на правиот(не на правНиот) пат. Инаку многу ја сакам горенаведената фејс група! А прочитав на Goal.com дека дека Платини ќе се откажал и од зимување со цел да им подари и една играчка конзола со 25 џојстика!

Еве го Чиро Велики:

Тхе Шоу Маст Го Он:

Luge ova navistina bese sumlivo ne da recam sigurno ali navistina sumlivo...............

фала јуве те сакам мноооогуууууууу
2ptp16v.jpg

:pos:

Си го имаат нати го дај ми го со Јуве миланезиве =)

Мада секоја чест ....со50ден 40к ....Браво =)

Браво мајсторе за ливчево,ја ги избегнав милан и челзи а си ги фатиф баерн и реал,иначе овие јуве толку напињаа во канал 5 да ги пренесуваат за 1 - 4 да изгубат:pos2:,излеа боли ке беше да гледаа волсбург:toe:

Ми го избришаа мислењето!

А само сакав да им кажам да се нервираат. Сега барем на раат ќе си гледаат 1001 Ноќ!

На вас гарант ви е најубаво :pos2:

Па по сеирџиски фан клуб нема!!!! Алал да ви е.......

Само да не биде обратна приказната утре...:toe:

Го читам Saseptt и го сфаќам човекот... Ќе “навивал“ за Интер... И сите тука викате имало и вистински љубители на фудбалот итд итд...

Ама има нешто скриено зад ова... А тоа е...
... па ако и сезонава Италијанските екипи (читај Интер) не направат ништо во ЛШ, догодина може да се скрати бројката од 4 екипи од Калчото кои играат во најквалитетното натпреварување...
Е сеа, Саше наш го мачи токму тоа... Не е сигурен дали Јуве негов ќе биде 3то место, Парма и Сампдорија се доста силни сезонава... :)
Од друга страна па, ќе набијат искуство у Лига Европа па догодина ќе може на раат да си играат, веч видено ќе им биде :pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
На вас гарант ви е најубаво :pos2:

Па по сеирџиски фан клуб нема!!!! Алал да ви е.......

Само да не биде обратна приказната утре...:toe:

И да биде ќе се мајтапиме, такви не дал Господ хаха

Како беше муабетот ,боље Интер да го гледаа Роки? :pos:

Боље јувенташиве да ја гледаа Шекерезад,барем она не прими 4 комада,,, :pos:

Не е смешно... :pos2:
А како само се радуваа кога не тепаа, не знам како се чуствуваат сега, а и се молам никогаш да не дознам.

Не е смешно... :pos2:
А како само се радуваа кога не тепаа, не знам како се чуствуваат сега, а и се молам никогаш да не дознам.

Коа не тепаа се радуваа како циганчиња на улица коа некој ке им даде некој динар,а сеа кутат како ебнати :pos::pos:

Ја им го доловив моментот во Фан Клуб со посвета од една песна :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom