Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

rider

Интераш
Член од
21 мај 2008
Мислења
158
Поени од реакции
3
или си ќорав или глувчето ти бега од рака ама моментално ти си тој што кисне на туѓ фан клуб и покрај тоа што провоцира се обидува да не убеди колку само била моќна Барса :pos2:
абе ај балетани посед на топка направија од 90 пати ја враќаат до јајцето назад за да може малецкиот меси да трча навакај натакај додека му ја подадат.
освен долгите топки кон Ибро(што нитуедна не влезе) на барса тактиката подај ја на меси он ке трчка навакај натакај и ке шутне!
нити нафрлија да удри некој со глава нити направија контра целата игра им беше на 30 метри подалеку од голот и чекаа да му ја пуцнат на ибро или меси да трчка навнатре ама и двајцата го јадеа стапот од Самуел!
не го јадоа стапот туку се удрија во КИНЕСКИОТ ЅИД :pos2::pos2: а месси абе страшен беше во 1 минута што мина и тоа му беше после не мрдна

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Епа ќе го нема Кеита кога ќе игра Иниеста па ќе видиме тогаш како ќе биде

B

Beck's

Гостин
или си ќорав или глувчето ти бега од рака ама моментално ти си тој што кисне на туѓ фан клуб и покрај тоа што провоцира се обидува да не убеди колку само била моќна Барса :pos2:
абе ај балетани посед на топка направија од 90 пати ја враќаат до јајцето назад за да може малецкиот меси да трча навакај натакај додека му ја подадат.
освен долгите топки кон Ибро(што нитуедна не влезе) на барса тактиката подај ја на меси он ке трчка навакај натакај и ке шутне!
нити нафрлија да удри некој со глава нити направија контра целата игра им беше на 30 метри подалеку од голот и чекаа да му ја пуцнат на ибро или меси да трчка навнатре ама и двајцата го јадеа стапот од Самуел!
a sto napravi Inter,koj igrase vo domasen teren,i koj e eden od prvite kandidati za osvojuvanje na LS.U pm stana rabotava,po postovite covek ke misli deka Barsa morala da tepa,Inter umesno se branel,posto Inter veke ima zagarantiran bilet za 1/8 finaleto:pos2:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Oва ли беше моќниот Интер кој ќе атакува на ЛШ оваа година?А се брани на домашен терен...срамота игравте како Челзи во 1/2 финалето лани,да можеше и Мурињо ќе влезеше да застане во одбрана.Меси глумел.... не виде дека го згазна Киву?И додека Ибра играше кај вас беше светец ама сега е пинокио,браво.
Ова е моќната Барселона која не можеше гол да даде, која одвај направи некоја шанса? Не знам дали помниш но и двата тима имаа речиси исто шутеви кон гол т.е. сериозни шанси.

Оваа ли е моќната Барселона, на која играчите и паѓаат и на најмал допир и лежат како да ги утепале? И Меси, и Анри, а да не зборувам прљавите одбранбени играчи кои гледаат на секој начин да го избуткаат противничкиот играч и по можност сето тоа да биде перфидно, а да го прикажат како наивно.

Ајде ве молам не тресете зелени, освен пасови, по некое дриблање и поголем посед на топката не видовме ни од Барса премногу. Каде се шансите? Малку ги имаше. Не викам дека Интер блескаа (освен одбраната), но и вие го претерувате.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јебига, нема данци годинава што ке ни подарат победа, или пласман у финале . . . Челзи може се бранеа на Ноу Камп, ама во Лондон им одржаа лекција, обратно беше . Немој контрадикторен да испаѓаш, жити све, славете го бодот, што да ви кажам, така се понашате .
Имаа посед, да, само и Цезар имаше две интервенции од кои само првата беше посериозна, остало мачкина кашлица . Шанси друже, колку шанси имаа Барса ?
За натпреварот со Челзи ќе се зборува додека постои форумот јебига така е,ќе зборуваме што ни одговара.Иначе да,задоволен сум со бод на гостувањето кај Интер,ќе се видиме во 5 коло па ќе правиме муабет тогаш кога ќе сумираме од 2та натпревара.

П.С кога сме веќе кај шансите колку имаше Интер?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
За натпреварот со Челзи ќе се зборува додека постои форумот јебига така е,ќе зборуваме што ни одговара.Иначе да,задоволен сум со бод на гостувањето кај Интер,ќе се видиме во 5 коло па ќе правиме муабет тогаш кога ќе сумираме од 2та натпревара.

Еј фанови на Барса.. На официјалнава статистика на УЕФА пишува..

Barselona total shots on goal: 3
Inter total shots on goal: 4

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.931
Поени од реакции
45.033

2, од 4 удари кон гол, Барса 3-4, пак ке кажам, ова не е уништување, реков, Барса беа подобар противник, али дека ги уништиле, нц, грешка . Јунајтед да, лани, ги надигра Интер во секој поглед, тогаш Цезар интервенираше во неколку наврати и беше човек на натпреварот што е лошо зашто сепак, голман е, али денес освен онаа интевернција по ударот на Меси, немаше работа .

И ке ги употребам зборовите на Мурињо, Барса има 9 играчи кои можат да играат со превез на очите, Интер има 5 нови кои вчера ги научија имињата на своите соиграчи .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Епа ќе го нема Кеита кога ќе игра Иниеста па ќе видиме тогаш како ќе биде
:pos2::pos2::pos2:Ти сакаш да ми кажеш дека поарно е за вас да игра Иниеста отколку Кеита:pos2::pos2:Аууу која глупост ја прочитав сеа.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
И ако она од барселона е тотален фудбал јас повеќе не гледам фудбал.Чекаат некој индивидуално да направи некој пас или дриблинг и така да падне гол.

:pos2::pos2::pos2:Ти сакаш да ми кажеш дека поарно е за вас да игра Иниеста отколку Кеита:pos2::pos2:Аууу која глупост ја прочитав сеа.

Јас колку што видов Иниеста не фати топка од ко влезе а Кеита направи доста фаули и одзеде некоја топка.Е кога Иниеста ќе одземе топка јави ми се

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
zboruvam za vasiot napad...deka bea nevidlivi
Да имаш право, извини. Нашите не беа видливи за разлика од вашите кој беа видливи али на средината на теренот за да можат да си подаваат со нивните другарчиња од средината и одбраната притоа да неможат да го видат голот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И ако она од барселона е тотален фудбал јас повеќе не гледам фудбал.Чекаат некој индивидуално да направи некој пас или дриблинг и така да падне гол.

Јас колку што видов Иниеста не фати топка од ко влезе а Кеита направи доста фаули и одзеде некоја топка.Е кога Иниеста ќе одземе топка јави ми се
О ти голем познавачу на фудбалот. на Кеита му е работа да зима топки и да запира напади, а на Иниеста да прави парам парче по средината, што лани го правеше, а полека нека се уигра годиава па ќе видиме кој ќе биде подобро да игра.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
2, од 4 удари кон гол, Барса 3-4, пак ке кажам, ова не е уништување, реков, Барса беа подобар противник, али дека ги уништиле, нц, грешка . Јунајтед да, лани, ги надигра Интер во секој поглед, тогаш Цезар интервенираше во неколку наврати и беше човек на натпреварот што е лошо зашто сепак, голман е, али денес освен онаа интевернција по ударот на Меси, немаше работа .

И ке ги употребам зборовите на Мурињо, Барса има 9 играчи кои можат да играат со превез на очите, Интер има 5 нови кои вчера ги научија имињата на своите соиграчи .
Никаде не пишав дека сме ве уништиле и дека сме заслужиле победа,во прво полувреме беше израмнет натпреварот имавте повеќе шанси,во второ работите се сменија топката беше нон стоп во нашите играчи,е сега што неможевме да го пробиеме „тројанскиот ѕид“:)pos:) тоа е друго,спортски поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom