Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
а што сме се запнале по ВДВ и Снајдер????подобро да земеме едед од рикелме или едерсон .....па и деко е подобра опција од овај копиљов што го молиме цел месец

Или пак Аимар :pipi:
If Sneijder's transfer to Inter doesn't materialise, the Nerazzurri will turn to one of Rafael van der Vaart, Pablo Aimar, Yoann Gourcuff or Ivan Rakitic as an alternative :)

Шала на страна, јас мислам дека Аимар би можел да биде од голема корист во Интер, а и сигурно нема да е многу скап.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Аимар мислам дека е далеку од таа форма што ја имаше порано. Според мене најдобро да дојде е снајдер или вдв али чим снајдер не доага би мозел вдв а ако нејке ни тој тогаш едерсон

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Аимар мислам дека е далеку од таа форма што ја имаше порано. Според мене најдобро да дојде е снајдер или вдв али чим снајдер не доага би мозел вдв а ако нејке ни тој тогаш едерсон
А ако не сака никој од тие.....тогаш кој :toe:

Абе само Рикелме бе,звер играч е :vozbud:

I

InF3cTeD

Гостин
Рикелме е во страшна форма...далеку подобра од Аимар...добро ќе ви дојде ако успеете да го земете

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
неќам да дојде никој од ова холанѓаниве од РЕал....реков јас рикелме едерсон деко па добро би дошол еден гуркуф или ракитич.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Рикелме е во страшна форма...далеку подобра од Аимар...добро ќе ви дојде ако успеете да го земете
Само шо Интер не е ни малку заинтересиран за Рикелме...да не речам ич. Немат никаква шпекулација дека би можел да дојде, а инаку и јас сум за негово носење :) ама кој не прашуват мене/нас :wink:

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
:inter: се најјаките фраери во цела италија :)

Си оделе по улица :Zanetti::FIGO::STANKOVIC: и го сретнале :Adriano: овој бил камен пијан и им кажал дека му се родило машко дете :dete: Занети му дал поклон дрес:dres: Фиго му дал топка :bilokojzbor: а станкович го мавнал од земја:stanko:оти не го викнал во кафана со него!

So gluposti pisuvas be! Daj ne tropaj vakvi stvari ke pomislat deka si maloumen.Za vakvi stvari se dava ban!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Само шо Интер не е ни малку заинтересиран за Рикелме...да не речам ич. Немат никаква шпекулација дека би можел да дојде, а инаку и јас сум за негово носење :) ама кој не прашуват мене/нас :wink:
Епа брат....праиме петиција сите дека сакаме да се донесе Рикелме,ке ги собереме фановите од цел Балкан,пракаме на мејл на Интер и оп...за 2 дена го носат :pos2::pos2::pos2:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Док се договорат мурино и морати ке почне првенството и ке останеме со празни раце после сакал морати лш па и ја сакам ама не со овој тим признавам дека неаме шанси без плеј во лш а во итлија ке бидеме 1 ви зс нема јака конкуренција освен до негде јуве така да дај побрзо нека се донесе тој плеј и морати нека побрза

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Кој сака со мене кладба дека деновиве ќе го земеме ВДВ!? :)

I got the feeling that he will come :icon_lol:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Само Снајдер од тие што можеме да ги земеме.Пелегрини не сака да го даде дури го планира за прв тим.Реал му постави цена 25 мил им треват пари денешната понуда на Интер е 7 милиони за позајмица и +12 следно лето.
Мое мислење е ако се согласи Снајдер Интер ке даде 20 милиони.
Снајдер е одличен има разорен шут голови дава и е добар асистент баш таков ни фали или тој или ВДВ еден од двајцата сигурно доаѓа.Мурињо притискал за Снајдер.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
Кој сака со мене кладба дека деновиве ќе го земеме ВДВ!? :)

I got the feeling that he will come :icon_lol:
ајде кладба!
ја викам дека до другиот четврток ова време 3.45 нема да земеме играч!
ако тепам ја ти го носиш овој аватар:dete:
а ако тепаш ти кажи шо аватар да ставам.
п.с.Аватарот ке го носиме до почетокот на првенството!

Мансини сака да остане!

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
ајде кладба!
ја викам дека до другиот четврток ова време 3.45 нема да земеме играч!
ако тепам ја ти го носиш овој аватар:dete:
а ако тепаш ти кажи шо аватар да ставам.
п.с.Аватарот ке го носиме до почетокот на првенството!

Мансини сака да остане!
Договорено!!!

ко за тебе еве овај
:icon_lol:

Значит 19.08 - 20.08 (3:45)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
А ако се доведе некој трет,носите аватар по мој избор :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom