Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Ајде бе веке еднаш нека се донесе тој плеј или снајдер или вдв кој било само што побрзо за да има време да се уигра.Ј реков мене омилен плеј ми бесе афелај али нисо почна сезоната во холандија

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Добра зделка е за двата клуба, бар според мене. За Снајдер зборам :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Inter Agree Deal For Real Madrid's Wesley Sneijder - Report :vozbud:

По веста сабајлево на fcinternews која ја постирав и која потврди дека Мурињо дава зелено светло за негов ангажман, денес и goal.com со своја сторија за Снајдер .

La Gazzetta dello Sport reports that an initial loan deal has been agreed between the two clubs, with the Spanish side receiving €4m, with the Serie A champions having an option to make the transfer permanent for a fee of €18m.
Повеќе

Па маме му еам, што им стана со добриве зделки т.е. со начинот на кој преговараат за играчите, прво Ибра го продадоа, играч кој и онака сакаше да замине а земаа 50 милиони евра + единствна адекватна замена која моментално вреди над 50 м, после зделката со Арнаутович и оваа со Снајдер, слична на претходната со Арна .

п.с. Зашто би бил задоволен од зделкава кога на времето бев против негов ангажман ( поради повредите ) . Многу јасно, прво исплата од 3-4 милиони евра, па на крај целосна, во случај да има феноменална сезона . Многу паметно, Бранка и Мурињо феноменално функционираат .

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
не верувам на goal.com ама ич токму затоа што прочитале на сајтот на Интер си смислиле приказна:smir:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ај со среќа нека ни е.

ГОСПОД НЕКА ТЕ БЛАГОСЛОВИ !!!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
ako e vistina ke bide super:vozbud:

ama malku sum rezerviran
Нормално, и јас, мада ко што гледам и на forzainter форумот отвориле тема за Снајдер ( отвараат теми за играчи за кои има голема веројатност да го облечат дресот на Интер ), неколку спортски интернет портали пишуваат за тоа дека договорот е готов, пред неколку дена и англиските медиуми потврдија дека Снајдер е на мета на Интер и на неколку англиски клубови така да дефинитивно интересот кај нив постои, со шпекулациите дека договорот е веќе постигнат, со дадените детали од исплатата, нормално е да се надеваме на негов ангажман .

Реков, меѓу Снајдер и ВДВ сум за првиот, знаете и сами дека Снајдер е играч кој одлично игра и со лева и со десна у има убитачен пас и шут, начинот на кој ке се врши исплатата уште толку ја зголеми желбата бар кај мене да го видам во црно синиот дрес .

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Уште овај фали за да и оваа година се прошетаме ноншалантно до Скудетото,и да го земиме второто место по освоени титули во сериа А. Па посла пак нека ми кажува комшиве , традиции, крави, телина......хихихи :)
Иначе еве шо да очекувате....ДЕСЊАК :baeh: ебаве левучари:baeh:

едит: че ја забораев и ЛШ да ја спомнам, ама то се подразбира мислам :) :pipi:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Иначе еве шо да очекувате....ДЕСЊАК :baeh: ебаве левучари:baeh:
Види на крајот од клипот со која нога дава гол, и во Ајакс кинеше мрежи со истата, тоа е добро за Интер, исто и Милито, и со десна и со лева . . . у пм, навална линија хорор ке имаат, филм страв и ужаса за останатите .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Опааааааа.... Шнајдер а ? :zlo:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Опааааааа.... Шнајдер а ? :zlo:
шнајдер .... и толку од најдобриот среден ред на јуве :vozbud::vozbud:
гледам многу работи се случија додека бев на одмор ..... доаѓањето на ето , одличните партии на милито (ме демантираше човекот секоја чест) , плескањето на милан итн. итн.. иначе одличен трансфер пазар бев против заминувањето на ибра поради фактот што мислев дека нема да имаме адекватна замена но со доаѓањето ажна ето и снајдер ... мислам дека конечно имаме тим кој може да се носи со англичаните и шпанците

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom