Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Може ке звучам идиотски ама ако го земе Агуеро треба 4-3-3 да играме ... Заеби балотели седење* резерва ... Типот е во подем =)

едит:Звучев као струмичанец бахах

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
За сите што го сакаат Кварежма (исто и јас :))

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Genoa give up on Quaresma
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]In a surprise turnaround, Genoa President Enrico Preziosi announces “Ricardo Quaresma will not be joining us.”[/FONT] :)

повеќе на: http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun9y.html

Шо значи 1000% се враќа во Интер :icon_cool

И овие од Интер мораат сериозно да пристапат кон Маикон, неговиот агент веќе 2 недели се обидувал да ги добие ама од таму никаков одговор немало...очигледно кажува се зафатени со the Ibra issue и дека неговиот клиент се чувствува запоставено поради тоа.
Доколку не се договореле со Интер, сериозно ќе размислувале за други опции (Челзи и Реал) :nesum:

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/09/1313973/maicon-is-not-being-treated-well-by-inter-agent
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun9x.html

А

Адриано

Гостин
За сите што го сакаат Кварежма (исто и јас :))

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Genoa give up on Quaresma
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]In a surprise turnaround, Genoa President Enrico Preziosi announces “Ricardo Quaresma will not be joining us.”[/FONT] :)

повеќе на: http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun9y.html

Шо значи 1000% се враќа во Интер :icon_cool

И овие од Интер мораат сериозно да пристапат кон Маикон, неговиот агент веќе 2 недели се обидувал да ги добие ама од таму никаков одговор немало...очигледно кажува се зафатени со the Ibra issue и дека неговиот клиент се чувствува запоставено поради тоа.
Доколку не се договореле со Интер, сериозно ќе размислувале за други опции (Челзи и Реал) :nesum:

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/09/1313973/maicon-is-not-being-treated-well-by-inter-agent
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun9x.html
\
значи ја и Деко истотака можеме да почнеме со дркањето :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
\
значи ја и Деко истотака можеме да почнеме со дркањето :D

ХЕЛ ЈЕА !!!!!!!!!

КВАРЕЗМА КЕ ГАЗИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!

Ајдееееееееееееееееееее /тутурутутутутутурууууууууу јихааааааааа

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
a toj agentot na Maicon i Ibra e najveco GOMNO ... bi go stail u centar na Curva Nord so dres na milan pri vodstvo na Milan so Inter od 10:0 i da jade gomna ....

Курва ...

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
a toj agentot na Maicon i Ibra e najveco GOMNO ... bi go stail u centar na Curva Nord so dres na milan pri vodstvo na Milan so Inter od 10:0 i da jade gomna ....

Курва ...
Поголем преварант од Мино Раиола не сум видел. Во 00 00 вика Матиони е играч на Јуве сабајле во 8 00 се буди и вика Матиони потпиша за Милан.

Само тресе зелени и ако не се лажам уште пред дуелот со Ман Утд рече дека Златко сака да иде во Шпанија и збореше како може да даде минимум 30-40 гола во Реал или Барса.

Исто и за Максвел само набива нервози а го заеба и Павел Недвед да не остане во Јуве.

Овој на Маикон е бетер. Убаво си кажа Маикон сака да остане 100’% а овој сеа ми објаснува како Челзи и Реал можеле да го купат. За вакви пички само куршум во чело.

Како еднаш не излезе агентот на Занети и да каже нетшо. Јас нит му го знам името на тој човек нит сум слушмал за него.

А

Адриано

Гостин

Курва ...
e тука грешиш! Милан неможе да води 10-0, Интер може да води 10-0
Поголем преварант од Мино Раиола не сум видел. Во 00 00 вика Матиони е играч на Јуве сабајле во 8 00 се буди и вика Матиони потпиша за Милан.

Само тресе зелени и ако не се лажам уште пред дуелот со Ман Утд рече дека Златко сака да иде во Шпанија и збореше како може да даде минимум 30-40 гола во Реал или Барса.

Исто и за Максвел само набива нервози а го заеба и Павел Недвед да не остане во Јуве.

Овој на Маикон е бетер. Убаво си кажа Маикон сака да остане 100’% а овој сеа ми објаснува како Челзи и Реал можеле да го купат. За вакви пички само куршум во чело.

Како еднаш не излезе агентот на Занети и да каже нетшо. Јас нит му го знам името на тој човек нит сум слушмал за него.
тоа му е него работата!МОра да ја опипа цената на играчот,треба да му даде до знаење на ИНтер дека не е само Ибро во екипата дека и Мајкон е тука и дека ако не му посветат внимание ке си оди!
не е ферски тој да заработува 4 пати помалку од Ибро а исто се барани на пазарот!Моментално Ибро е најдобар напаѓач а Мајкон најдобар десен бек!
едноставно Интер се најдобри :)
така Мали така!!!
welcome !!!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
1.Поголем преварант од Мино Раиола не сум видел. Во 00 00 вика Матиони е играч на Јуве сабајле во 8 00 се буди и вика Матиони потпиша за Милан.

2.Исто и за Максвел само набива нервози а го заеба и Павел Недвед да не остане во Јуве.

1. За Мино Раиола си во право..Поголем преварант и профитер од агентиве нема од него..Тој како што знае да излаже играч да замине од еден клуб во друг, не го може ама баш никој, не дека многу му е гајле за играчот, туку дека од трансферот ќе кркне некое евро и тој (башка официјалното)..Тој не бира средства за да направи профит, и намерно му ја полни главата на Ибрахимович дека треба да замине, дека го достигнал врвот тука итн, нешто исто што го правеше кога Интер го бараше Ибро дури играше во Јуве..
2. За Максвел не сум запознат со тоа, ама за Недвед не е ниту малку виновен Мино Раиола..Тој дури го убедуваше да остани во Јувентус, но одлуката да се пензионира на Недвед беше лично негова, и Раиола немаше ама баш никакво влијание врз одлуката на Недвед..Тоа дека Раиола му барал нов клуб итн, се само медиумски шпекулации, а како релевантно го земам интервјуто на Недвед за официјалната на Јуве каде јасно и гласно изјави дека одлуката за пензионирање ја донел самиот, додека клубот и Агентот го советувале да продолжи со Јуве..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Со Карваљо до каде е трансферот,позјмницата.......:toe:

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Значи најверојатно следна сезона ќе биде вака нешто

----------Цезар-----------
Мајки--Карваљо--Самуел--Максвел
----------Камби------------
-Кваресма--------Мота----
----------Елано------------
------Ибра----Милито------
Или нешто слично со замени : Толдо, Киву, Сантон, Матрикс, Бурдисо*, Кордоба, Занети, Дејо, Балотели, Арнаутович, Обина*, Некој од младнците и ваљда тоа е тоа :toe: Па коа ке подразмислиш не е така лошо ВОопшто :vozbud: :)
едит- абе најбитниот го забораив, СУЉО НаШ :))) со кој патем речено коа играл он у Итаљанско оваа година немаме пораз, бар така мислам. Страшен е ги плаши другите :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
2. За Максвел не сум запознат со тоа, ама за Недвед не е ниту малку виновен Мино Раиола..Тој дури го убедуваше да остани во Јувентус, но одлуката да се пензионира на Недвед беше лично негова, и Раиола немаше ама баш никакво влијание врз одлуката на Недвед..Тоа дека Раиола му барал нов клуб итн, се само медиумски шпекулации, а како релевантно го земам интервјуто на Недвед за официјалната на Јуве каде јасно и гласно изјави дека одлуката за пензионирање ја донел самиот, додека клубот и Агентот го советувале да продолжи со Јуве..
Па Недвед не е будала после толку години во Јуве да каже аба мојот агент бараше многу пари и јас затоа нема да останам во Јуве. Ќе каже дека планирал да се пензионира подолго време дека финансиите не биле решавачки дека сите го поддржувале да остане за фановите да го запамтат како легенда а не како платеник или уценувач.

Тоа што до последен момент не се планираше збогување доволно говори дека Јуве се надевал дека Недвед ќе продолжи.

Раиола дури го нудеше на Интер иако знаеше дека тоа е лош потег.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom