Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ИНТЕР се едни кретенистички копилиња кои не се родени за ЛШ, но затоа КАЛЧО освојуваат 4 години по ред!!! ИНТЕР форевер!!!!! <- ова ми е новиот топик!!!! лелеле утре несмеам у школо да се појавам:vozbud::vozbud: ке ме удават, сепак немавме среќа!!! една пречка и една статива!!! мислам дека АДРИ требаше од почеток!!! али тоа е тоа, треба да се помириме дека за ЛШ неаме среќа,едноставно јбг....INTER CAMPIONES !!!! (Seria A)

Супер натпревар, победи подобриот, се надеваме дека ќе се видиме и наредната година.

Спортски поздрав.:smir:

Немам некои забелешки да упатам кон Мурињо.

Играчите изиграа на ниво, како и во најголем број од случаите... креираме шанси ја имаме играта, го диктираме темпото, но немаме реализација. Можеби требаше да се поработи на психолошки план, да се издржат првите 10 минути ама ете се деси. Притиснаа од старт, како што се очекуваше примивме гол од прекин и тоа го одлучи натпреварот. Сепак играчите не се предаваа, се бореа, имаа неколку 100% шанси кои не ги искористија што резултираше со уште еден гол. То е то, фудбал...

Со среќа нека им е на Манчестер Јунајтед.

Објективно мислење: До утре сабајле да играа нашиве немаа и неможеа да дадат гол!

И Мурињо остана без одговор за анемичноста на Интер во ЛШ, нешто не штима во самата организација и поставеност на екипата!

Ферги со таа старата добро позната тактика пак си помина, 1 шанса, 2 гола, и тоа од некој бош ситуации, докажа дека е најголем среќко.

Ај повеќе среќа одгодина, мислам дека годинава бевме во најслабо издание во ЛШ досега :tapp:

Подобриот отиде понатаму(не е никаква провокација,само чиста вистина).Спортски поздрав и се надевам дека ќе се сретнеме пак следната година.:back:

поздрав за специјалниот со специјалнава песна!

Игравте добро и ни пружевте отпор,но сепак морам да признам среќата беше на наша страна.А на Цезар капа му симнувам.Со среќа во Калчото
ПОЗДРАВ

Спортски поздрав, честитки за вечерашната игра, немавте среќа, ама тоа е, кога не иде, не иде.

Искрено, сакам повторно да се сретнеме, но во финале некое :)

Интер одигра на ниво,сега што немаше среќа,немаше.Догодина ќе биде подобро :smir:

Не знам по кој пат ке речам, играме без среден ред, и тоа против манчестер... Не бе, не се криви ни играчите ни мурињо, ние навивачите сме криви. Не се работи за среќа нити за ништо, се работи за знаење и незнаење. Да беше со среча и триста глупости не ке беа истите екипи цело време што се борат за титула. Ако некој фан на ман. сака да ме цитира у пичку матер да оди. Кој не сака (а не ни мора), алал да ви е, јака екипа имате, додуша мене ова повеќе ке ме радуваше него да освоивме лига на шампиони, тоа е тоа.

Сакав да поминете ама јебига луѓе немавте среќа. Стварно ми е жал имавте една пречка и една статива. Ајде како и да е повеќе среќа во калчото.

Супер утакмица изиграа и двата тима,подобриот победи заслужено.

Поздрав до Ibracadabra
Има разлика меѓу мене и останатите Интеристи.. сите го чекаат почетокот, јас го чекам крајот на натпреварот..
Ако победиме ќе направам р'шум на фан клуб Манчестер!
Ако изгубиме ќе пцујам по се што се движи наоколу на форумов!

Многу шанси промашени ..... јбг тоа е .... Се надевам следната сезона со Диего и Агуеро ке напраиме нешто ....

Ах штета,

лоша сезона за италијанските екипи у европа, не дека интер некогаш играл добро во европа, али се надевав дека ќе го истепате манчестер,

јбг појќе среќа догодина за италијанците

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom