Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Ај сега ке ти пишам со поголем фонт, белким ке прочиташ.. можи носиш и наочари..Ти Бербатов не го глеј, он затоа е таму. Да стои и да спушта топки, Руни затоа не играше. Бербатов немаше шанси, али имаше Роналдо, Гигс. Затоа е бугаринот во Јунајтед. Замислата на Ферги беше блиску до совршенство, малце повеќе среќа да имавме ке дадевме гол. Али јеби га, работата е далеку од готова.
Кажи ми ти за тие две шанси на Гигс дали ги сметаш за закани од прекини???
А на Олд Трафорд :zlo::pishtoldz
Судијата беше маестрален со мала доза на грешки кои нема шанси да влијаат на резултатот. Секој фаул беше коректно досуден. Раката на Евра не ја досуди ради предност која Маикон не знаеше да ја искористи. Едино офсајдот на ибрата што не постоеше, друго нема замерка. Ако си реален that is....
Слободни удари, Контри и Прекини!!
Двете акции на Гигс беа од Контри, еден опасен корнер на Роналдо, и ги заборавив колку беа слободни..
Ајде сега ти најди ми мене една акција на Манчестер која почнала од голманот, па одбраната, па средината, па топката до напаѓачот и завршила со удар кон голот?? Има ли такво нешто??
А ние кога напаѓавме вие се браневте со 4 одбрамбени, плус се вракаа Карик, Парк и Флечер.. е па види сега ти..