Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
честитки и од мене за победата!!! многу ме радува тоа што со неубедлива игра ги освоивме трите бода... тоа е шампионски стил:toe:. иначе јасно се гледа дека најслаба точка ни е десната бековска позиција па до некаде и левата и очекувам во најскоро време управата да го реши тој проблем со некој добар трансфер... ко шо читам се споменува Рафиња па би било одличен потег доколку успееме да го ангажираме...

Имаме добар старт на сезонава и очекуам во секое наредно коло да бидеме се поубедливи!!!
поздраФ :salut:..... а и еве еден
текст што ке ве расположи во овој тмурен ден

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
На векиасињора прочитав дека Молинаро е многу близу до трансфер во Наполи за 4 мил евра. :vozbud::vozbud:
Незнам колку е веродостојно ова али ќе видиме наредниве денови. Се чини дека се прави место за Гросо

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Mi se svigja toa shto se spominja deka ce se chistat bekovskite pozicii a so prodavanje na Grygera ili Molinaro bi dobile sredstva i prostor da dojdat zasiluvanja kako shto se Grosso i Rafinha , so doagjanje na nekoj od niv i shto pobrzo vrakjanje na Zebina nazad na teren mislim deka ce imamo dovolno silni bekovi a voedno i kompletna ekipa koja ce odgovori na predizvicite shto ne o4ekuvaat sezonava vo Italija i Evropa :wink:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Агентот на Гросо и на Клерк, Калиендо изјави дека тимот што ќе го има Лион на 27 Август ќе биде и конечниот тим на Лион , и вели дека многу тешко е дека еден од неговите клиенти, членови на Лион да си замини од Лион, но сепак не исклучи опција тоа да се случи . Пред 2 дена, Франсоа Клерк имаше изјава дека тим како Јуве е екстремно тешко да одбиеш .

А Дел Пиеро најверојатно ќе биде подготвен за мечот против Рома..

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Дел Пиеро најверојатно ќе биде подготвен за мечот против Рома..
da se nadevame deka capitano ke e spremen da gi smrdime na roma i veke da ja obezbedime 2 rata sezonska pobeda a za duelot megu inter i milan ocekuvam nereseno da zavrsi i da im izbegame 3 odnosno 4 boda :vozbud::salut:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
da se nadevame deka capitano ke e spremen da gi smrdime na roma i veke da ja obezbedime 2 rata sezonska pobeda a za duelot megu inter i milan ocekuvam nereseno da zavrsi i da im izbegame 3 odnosno 4 boda
Тогаш се очекува и првиот настап на триото Дел Пиеро, Амаури, Диего и очекувам да стартуваат со победа . Јуве ги очекува две тешки гостувања на истиот терен, прво против Рома па против Лацио , но верувам дека ќе најдат сили и на двете да излезат како победници .

Денеска му стигнал документ на Амаури, во кој се потврдува дека ќе добие Италијанско државјанство, и најверојатно најкасно до 20 Септември, Амаури и официјално ќе го добие државјанството . линк

Коефициентот во најпознатите обложувалници во Италија пред почетокот на првото коло во Сериа А, за Јувентус беше 3.75, на Интер 1.90, на Милан 5 . После одигрувањето на првото коло, коефициентот на Јуве падна, од 3.75 на 3.25, на Интер коефициентот се зголеми од 1.90 на 1.95, а на Милан остана ист, 5.00...линк

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
e nema labavo :)))))) se znae koje koj vo svetot na fudbalot forza juve nedela ideme na vtora pobeda i da se povtori pobedata od 4 1 odigran na 22.3.2009:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::salut:

http://www.hellofooty.com/as-roma-vs-juventus-highlights-21-03-2009
eve gi site golovi od toj natprevar edno malo potsetuvane

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Iskreno premnogu me iznenadi so igrava Cannavaro :) ako produzhi da dava vakvi igri godinava i ako se zasilime ushte so nekoe bek4e sezonava ce imame daleku podobra odbrana od taja shto ja imavme lani :wink:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
до кај е трансверот на Рафиња и повредата на Дел Пиеро и што читам Молинаро ке си одел?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom