Составот е можна формација според Газета Дело Спорт, а Де Чеље според тоа ќе почне од клупа..ОБН е исклучена од кабелските оператори со одлука од Советот за Радиодифузија, но Калчо даваат и на СпортКлуб српската, во моментов оди мечот Фиорентина - Болоња..Здраво момци.
Ме немаше еден период, па еве сега се враќам. Читам караница меѓу Мурињо и Липи, ама не сватив зошто. Јбг.
За мечот со Киево знаете ли дали ке даваат на ОБН?Знам дека ке дават на Телма ама на ОБН, многу подобро.
Инаку за составот што го пастира Кико, фали Де Чеље 1 состав.
ajde da mu posakame ne dobar predobar nastap pozz a ke ja davaat utre na telma imas na 24 fudbalmkДа му посакаме добар настап на Диего утре и да се докаже како новиот Зидан и да не помисли да оди во Реал туку да ја заврши кариерата овде.Мечот мислам иде на телма утре вечер?
Жално е за Зебина зошто таман почна да игра во врвна форма нека се враќа побрзо да не го гледаме ретардиранион Григера а може да го стај Касерас место Григера?Доволно е Диего еден потег и ќе ја реши утакмицата лошо е ова со повредиве ,уште од почеток со повреди али ај да се надеваме дека ќе се вратат,со Зебина е најчудна работата,ко Занети стана човекот да е жив и здрав Молинаро нема гајле од повреди
Vidic for Juve
Juventus are reported to be highly interested in Manchester United defender Nemanja Vidic if the Premier League champions indicate they are ready to sell him. Italian reports claim that La Vecchia Signora’s directors were planning to make a move for the Serbian international at the end of the coming season. However, with reports that Barcelona are also being linked with a move for Vidic, Juve are ready to battle it out for the centre-back and Chairman John Elkann has told his directors that money will be made available.
To tell you the truth i've been smiling all summer long, but this is sth special, let's hope it's not just a speculation...and ladies and gentlemen I'm smiling again