Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
било како многу битно е првенството да се почни со победа,тоа ќе придонесе за поведра атмосфера во тимот и зајакнување на менталитетот.......добра прилика е баш екипа како Киево

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Здраво момци.
Ме немаше еден период, па еве сега се враќам. Читам караница меѓу Мурињо и Липи, ама не сватив зошто. Јбг.
За мечот со Киево знаете ли дали ке даваат на ОБН?Знам дека ке дават на Телма ама на ОБН, многу подобро.

Инаку за составот што го пастира Кико, фали Де Чеље 1 состав.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Здраво момци.
Ме немаше еден период, па еве сега се враќам. Читам караница меѓу Мурињо и Липи, ама не сватив зошто. Јбг.
За мечот со Киево знаете ли дали ке даваат на ОБН?Знам дека ке дават на Телма ама на ОБН, многу подобро.

Инаку за составот што го пастира Кико, фали Де Чеље 1 состав.
Составот е можна формација според Газета Дело Спорт, а Де Чеље според тоа ќе почне од клупа..ОБН е исклучена од кабелските оператори со одлука од Советот за Радиодифузија, но Калчо даваат и на СпортКлуб српската, во моментов оди мечот Фиорентина - Болоња..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А Фелипе Мело повреден е или ? шо е работата со него?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.042
Суспендиран е за овој меч .

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ок.фала Syn за инфото. БИдејки гледам нешто тама squalificati и неам појма шо е тоа. :D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да му посакаме добар настап на Диего утре и да се докаже како новиот Зидан и да не помисли да оди во Реал туку да ја заврши кариерата овде.Мечот мислам иде на телма утре вечер?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ке има и на Телма и на ОБН мислам кај нас во Струмица барем не е тргната ОБН уште :vozbud:Инче победа утре:juve:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Да му посакаме добар настап на Диего утре и да се докаже како новиот Зидан и да не помисли да оди во Реал туку да ја заврши кариерата овде.Мечот мислам иде на телма утре вечер?
ajde da mu posakame ne dobar predobar nastap pozz a ke ja davaat utre na telma imas na 24 fudbalmk

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Зебина кај мајката се повреди сеа??

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Доволно е Диего еден потег и ќе ја реши утакмицата:) лошо е ова со повредиве ,уште од почеток со повреди али ај да се надеваме дека ќе се вратат,со Зебина е најчудна работата,ко Занети стана човекот:) да е жив и здрав Молинаро нема гајле од повреди:)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Доволно е Диего еден потег и ќе ја реши утакмицата:) лошо е ова со повредиве ,уште од почеток со повреди али ај да се надеваме дека ќе се вратат,со Зебина е најчудна работата,ко Занети стана човекот:) да е жив и здрав Молинаро нема гајле од повреди:)
Жално е за Зебина зошто таман почна да игра во врвна форма нека се враќа побрзо да не го гледаме ретардиранион Григера а може да го стај Касерас место Григера?

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Vidic for Juve
Juventus are reported to be highly interested in Manchester United defender Nemanja Vidic if the Premier League champions indicate they are ready to sell him. Italian reports claim that La Vecchia Signora’s directors were planning to make a move for the Serbian international at the end of the coming season. However, with reports that Barcelona are also being linked with a move for Vidic, Juve are ready to battle it out for the centre-back and Chairman John Elkann has told his directors that money will be made available.

...and ladies and gentlemen I'm smiling again :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom