Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.606
Еве едно видео од мартин Касерес , евентуалното ново засилување за Јуве
Не добиваше многу шанса од Пеп, и добро би било Јуве да го земе на позајмица со можност на откупна клаузула..

Агентот на Поулсен потврди дека Барса стапила во контакт со Алесио Секо за можноста Поулсен да се пресели на Камп Ноу..

A најнова вест е дека претставници на Фулам се во Торино со ат-хок понуда за Кристијан Поулсен..

Првите зборови на Фелипе Мело како играч на Јувентус:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Денеска на тренинзите се приклучуваат Јакинта, Џовинко, Киелини и. ... Канаваро.
Во случај да има протести на тренингот, јас да сум Ферара тренингот ке го одржам зад затворени врати се додека страстите не се смират. Протестите можат многу негативно да се одразат на позитивната атмосфера во тимот. Фудбалерите треба да бидат максимално сконцетнрирани на тренинзите за да се подготват што е можно подобро. Протестите ке им го оневозмжат тоа.

И јас си праам бајрам на умот....
Чим на Малдини кој 20 и кусур години не помислил на друг клуб, најдоа простор да го свират ондак нема потреба да дискутирам(ме) за Канаваро. Нека им служи на чест таквиот однос.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.606
Денеска на тренинзите се приклучуваат Јакинта, Џовинко, Киелини и. ... Канаваро.
Во случај да има протести на тренингот, јас да сум Ферара тренингот ке го одржам зад затворени врати се додека страстите не се смират. Протестите можат многу негативно да се одразат на позитивната атмосфера во тимот. Фудбалерите треба да бидат максимално сконцетнрирани на тренинзите за да се подготват што е можно подобро. Протестите ке им го оневозмжат тоа.

Чим на Малдини кој 20 и кусур години не помислил на друг клуб, најдоа простор да го свират ондак нема потреба да дискутирам(ме) за Канаваро. Нека им служи на чест таквиот однос.
Затоа Канаваро изјави дека прво ќе разговара со челниците на фан-групите на Јуве (според информациите таа средба беше закажана денеска во 14часот, значи веќе е во тек), и ќе им ги објасни работите и околностите под кои замина, и најверојатно ќе му помогнат во убедувањето и Буфон и Дел Пиеро..

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

А Буфон и Легро кога ке дојдат?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.606
Се зголемува бројот на клубовите кои се интересираат за Кристијан Поулсен..На Барса, Марсеј и на Фулам, им се придружуваат и Тотенхем,Сандерленд а се шпекулира дека и Рафа Бенитез дал зелено светло за ангажирање на Поулсен..

До пред некој ден освен Фенербахче и Бешикташ никој друг клуб не беше заинтересиран за Поулсен, но ваква заинтересираност најверојатно ја поттикнаа одличните перформанси на Поулсен во Пинцоло, и одличните игри прикажани досега..

Данецот вика дека приоритет му е Јувентус, и дека сака да остане во Јувентус, но медиумите шпекулираат дека Јуве нема да одбие добра понуда особено по ангажманот на Мело и пренатрупувањето на играчи на иста позиција во средината на Јувентус..

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Не знам колку ќе биде потребен Касерес, имаме 3 одлични стопери и младиот Ариаудо, не знам зошто немаат доверба кај младите играчи неверојатно е ова, а за Поулсен можам да кажам само дека треба да се искористи ова што има заинтересирани тимови и да го продадат што поскапо.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не знам колку ќе биде потребен Касерес, имаме 3 одлични стопери и младиот Ариаудо, не знам зошто немаат доверба кај младите играчи неверојатно е ова, а за Поулсен можам да кажам само дека треба да се искористи ова што има заинтересирани тимови и да го продадат што поскапо.
Јас мислам дека ни е потребен било каков одбранбен играч пред се поради присуството на Канаваро. Мислам дека не можеме да се потпреме на него цела сезона.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.606
Јас мислам дека ни е потребен било каков одбранбен играч пред се поради присуството на Канаваро. Мислам дека не можеме да се потпреме на него цела сезона.
И јас се сложувам со тебе..Работата со Канаваро може да биде меч со две острици, ако не му тргне потоа ќе треба да се потпираме цела сезона на Киелини, Легро и младиот Ариаудо, но ако му тргне (во што многу се надевам) тогаш одбраната ќе биде тип топ..Има уште месец и пол до крајот на трансфер роковите, на Јуве му претстојат доста пријателски натпревари на кои Чиро ќе има можност да увиди како ќе функционира одбраната со Канаваро, и ќе има време да се корегира и во зависност од учинокот на Канаваро, Чиро ќе одлучи дали на Јуве му е потребен уште еден дефанзивец во Јуве..

Во 17 и 30 во тренинг кампот на Јуве во одморалиштето во Пинцоло, пристигнуваат репрезентативците (освен Мело на кого му е даден екстра одмор до 22 Јули)..

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ај стајте стрим денеска ке биде интересен тренингот:vozbud:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
И јас се сложувам со тебе..Работата со Канаваро може да биде меч со две острици, ако не му тргне потоа ќе треба да се потпираме цела сезона на Киелини, Легро и младиот Ариаудо, но ако му тргне (во што многу се надевам) тогаш одбраната ќе биде тип топ..Има уште месец и пол до крајот на трансфер роковите, на Јуве му претстојат доста пријателски натпревари на кои Чиро ќе има можност да увиди како ќе функционира одбраната со Канаваро, и ќе има време да се корегира и во зависност од учинокот на Канаваро, Чиро ќе одлучи дали на Јуве му е потребен уште еден дефанзивец во Јуве..

Во 17 и 30 во тренинг кампот на Јуве во одморалиштето во Пинцоло, пристигнуваат репрезентативците (освен Мело на кого му е даден екстра одмор до 22 Јули)..
Ве разбирам, али имам едно убедување дека колку и да изигра лошо Канаваро тој ќе игра сезонава а после оваа сезона друга работа е.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ве разбирам, али имам едно убедување дека колку и да изигра лошо Канаваро тој ќе игра сезонава а после оваа сезона друга работа е.
Не биди толку убеден... Кога Чиро изјави дека еден Дел Пиеро можно е да седи на клупа доколку не е во форма, не знам зашто Канаваро не би седел.. Кажа Чиро уште кога го назначија за тренер, дека кај него нема ѕвезди, икони, ова она. Оној што највеќе заслужува да биде во стартните 11, тој ќе биде.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Канаваро и Киелини играат и у репрезентација,исто така и Легро,кога ќе бидат паузи за репрезентативни обврски,ни требаат и добри замени,на пример Касерес на позајмица и Сантакроче и добри сме,одбраната треба најмногу да се коригира и дефинитивно ни требаат еден или двајца дефанзивци

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Канаваро и Киелини играат и у репрезентација,исто така и Легро,кога ќе бидат паузи за репрезентативни обврски,ни требаат и добри замени,на пример Касерес на позајмица и Сантакроче и добри сме,одбраната треба најмногу да се коригира и дефинитивно ни требаат еден или двајца дефанзивци
Се согласувам со тебе:toe: Касерес и Сантакроче би биле идеални макар и еден од нив двајцата да ангажираме би било добро:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.606
Според ТутоЈуве Управата на Јуве сериозно размислувала да ја појачаат одбраната..Како две опции се јавува Сантакроче, а Управата сметала дека многу лесно ќе дојде до неговиот потпис поради нескриениот интерес на Наполитанците да го ангажираат Де Чеље..Друга опција според ТутоЈуве е Кјаер од Палермо..

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Мислам дека најдобра опција би било да го земеме Касерес на позајмица со опција за перманентен договор. Дечкото има 22 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom