Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nenene:poulsen e dobar samo sto ne e naviknat uste na italijanskiot football ina4e e kako gatuso :smir:
Не споредувај Поулсен со Гатусо со квалитетите, Поулсен далику има подобра игра од Гатусо и е по ефикасен Поулсен, Гатусо може само да јади картони од судиите и да се кара . :jaj:

Не споредувај Поулсен со Гатусо со квалитетите, Поулсен далику има подобра игра од Гатусо и е по ефикасен Поулсен, Гатусо може само да јади картони од судиите и да се кара . :jaj:
:pos2:da da imas pravo ama ja mislev vo druga smisla kako gatuso trca kako nego ne zastanuva ama nesto ne e u red ne mu lezi italijanskiot football:toe:

Не знам колку идеава ми е на место,:pos2: но ако има заинтересирани за вечер да се напрај групен Chat на MSN и да се коментира натпреварот меѓусебно, додека го гледаме на некој стрим... Ако има некој заинтересирани, но да се малку во поголема бројка, на примеп 5-6 души, нека пишат тука ке се договориме... Позз:helou:

Јас неможам да гледам на стрим бидејки нетот ми е шит и тие денови треба да го средат.. може ке имам срека да гледам на некој тв на supersport 1 или 4...на спорт1 .. ке видиме...

:pos2:da da imas pravo ama ja mislev vo druga smisla kako gatuso trca kako nego ne zastanuva ama nesto ne e u red ne mu lezi italijanskiot football:toe:
Како бе, супер му оди само што сега не е нај нај како што викаме туку добар е солиден супер сите сме задоволни од него.

Абе што сакате енос почеток на првенство е сакате одма да се навикне на италијанскиот фудбал.. па претходно играше во германија и шпанија каде е сосема друг начинот на игра... стрпејте се.

Chiellini ке игра денеска?

Бтв, може да ја има тука утакмицава.

Најверојтано ке игра... нема никакви информации дека е повреден или слично.
---------------------------------------------------------------
Една информација за ДелПиеро.Досега има постигнано 48 голови во ЛШ и денеска ке ја брка бројката од 50 погодоци.
Повеке

Се е решено со Џовинко.Ке го продолжи договорот,недостига само Sign т.е потписот.
Моre

Поранешниот играч на Јуве Франко Каусио изјавува дека Јуве е полош од минатата сезона и дека треба да му се дава повеке шанса на Џовинко.
Read It

Сите ме прашуваат ке тепа ли Јуве да го пишам во кладилница ... хахахаха... мислиш јас ке играм или ке го водам тимот.. Јас го пишав 2 оти верувам во БЈАНКОНЕРИТЕ!

Најверојтано ке игра... нема никакви информации дека е повреден или слично.
---------------------------------------------------------------
Една информација за ДелПиеро.Досега има постигнано 48 голови во ЛШ и денеска ке ја брка бројката од 50 погодоци.
Повеке

Del Piero ima 40 golovi u Liga na Sampioni. 2 gola u UEFA Cupot, 1 u Intertoto, 2 vo Europe Supercup, 1 vo Intercontinental Cupot, vo Serie a 155, u Serie B 20, u Coppa Italia 19 i 3 vo SuperCupot na Italia.
Znaci site oficijalni golovi na Del Piero za Juventus se 243. 45 golovi od niv se u Evropa, kade sto 40 gi ima postignato u Ligata na Sampionite. 2 u Cupot ne UEFA, 1 vo Intertoto Cupot i 2 vo Evropskiot Superkup. Greska na novinarite. Namesto 45 golovi, tie pisuvaat deka ima 48. Poz

Serie A -155
Serie B - 20
Coppa Italia - 19
Supercoppa Italiana - 3
Champions League - 40
Uefa Cup - 2
Intertoto Cup - 1
Europe Supercup - 2
Intercontinental Cup - 1

155+20+19+3+40+2+1+2+1=243

Статус
Затворена за нови мислења.