- Член од
- 18 февруари 2009
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 0
Здраво на сите. Ова е мојата прва тема на кајгана. Пред некој ден на оглас најдов број, контакт за работа во Авганистан. Имам еден пријател кој работи таму, како шеф на кујна. Ама се немам видено со него веќе 7месеци. Добро е платен па сакав повеќе да се информирам за таа работа, па се јавив на бројов. Човеков толку брзо зборуваше што збор не го разбрав. Пробав некако да се разбериме, но без успех. Се што разбрав е дека се ти е платено. Па им пишав на нивната емаил адреса. Се нарекуваат International Managing Corporation не најдов ни веб страна ни ништо. Прашав за информации. Но добив емаил дека треба CV да им пратам на англиски.
Мене ми требаат информации. Е сега ве прашувам вас, ако некој знае. Како е работава, што се е потребно за таму. Каде се работи и такви слични информации. А јас ќе пробувам некако да се разберам со чоеков Поздрав
Мене ми требаат информации. Е сега ве прашувам вас, ако некој знае. Како е работава, што се е потребно за таму. Каде се работи и такви слични информации. А јас ќе пробувам некако да се разберам со чоеков Поздрав