Дообјасни. Каков акаунт? Од што? Како си го избришал?ВЕ МОЛАМ кажете ми како да си го вратам стариот account, го избрисав ненамерно и сега неможам да го пронајдам а мн ми е потребен зашто се ми беше зачувано во него. ВЕ МОЛАМ ИТНО МИ ТРЕБА ПОМОШ!!! ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ
user account od windows. Slucajno go izbrisav i poveke ne mozam da go najdam.Дообјасни. Каков акаунт? Од што? Како си го избришал?
C:\Documents and Settings овде побарај го акаунтот и ако при бришењто не си ја избрал опцијата Delete files, тогаш овде ти се податоците.user account od windows. Slucajno go izbrisav i poveke ne mozam da go najdam.
ACKA TI BLAGODARAM MN mislam deka sega e vo redC:\Documents and Settings овде побарај го акаунтот и ако при бришењто не си ја избрал опцијата Delete files, тогаш овде ти се податоците.
toa e vo red go najdov pod User ama uste da mi kazes i kako mozam da go aktiviram zasto koga ja startuvam masinata mi se pojavuva ona log on i si pisuvam user arno ama treba da napisam i password a toj password sto go staviv jas ne go prifaka. mislam deka me svakas? TNXC:\Documents and Settings овде побарај го акаунтот и ако при бришењто не си ја избрал опцијата Delete files, тогаш овде ти се податоците.
Јас би ти предложил вака, сите фајлови што ти се од избришаниот акаунт да ги копираш некаде настрана. Потоа, од Documents and Settings избриши се` што е во врска со избришаниот акаунт. Сега од User Accounts креирај нов акаунт(можеш и со истото име како што бил тој претходниот) и во него префрли ги фајловите. Ме сфати или ?ACKA TI BLAGODARAM MN mislam deka sega e vo red
toa e vo red go najdov pod User ama uste da mi kazes i kako mozam da go aktiviram zasto koga ja startuvam masinata mi se pojavuva ona log on i si pisuvam user arno ama treba da napisam i password a toj password sto go staviv jas ne go prifaka. mislam deka me svakas? TNX
a dali mozam so kopiranje na podatocite od user vo administrator da go aktiviram user accountot???