Z
Zona Pelucida
Гостин
Незнам ти шо мислиш,чашата е полуполна или полупразна,чудни работи се дешаваат.Ако запалиш свеќа во вселенска станица, на која страна ќе се движи огнот?
Никој не одговара![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам ти шо мислиш,чашата е полуполна или полупразна,чудни работи се дешаваат.Ако запалиш свеќа во вселенска станица, на која страна ќе се движи огнот?
Никој не одговара![]()
Незнам ти шо мислиш,чашата е полуполна или полупразна,чудни работи се дешаваат.
Ако запалиш свеќа во вселенска станица, на која страна ќе се движи огнот?
Никој не одговара![]()

Како ке гори ако нема кислород?Ако запалиш свеќа во вселенска станица, на која страна ќе се движи огнот?
Никој не одговара![]()
ако нема кислород нема ни космонаутиКако ке гори ако нема кислород?
а тогаш нема ни да е вселенска станица 
Кислород за космонаутите во боци има...ако нема кислород нема ни космонаутиа тогаш нема ни да е вселенска станица
![]()
расипувач на забави...Кислород за космонаутите во боци има...
Нетачен,се изнервира:pos2:Ама темата е нагоре надоле,не е свеќа у боцарасипувач на забави...
епа и свеќате е во боца :tv:

Како ке гори ако нема кислород?
Се извинувам ама јас само дадов одговор како ќе гори свеќатаНетачен,се изнервира:pos2:Ама темата е нагоре надоле,не е свеќа у боца![]()

Се извинувам ама јас само дадов одговор како ќе гори свеќата
ЈАСНО?!?
упс извини caps ама нема горе доле се е исто , бар за мене, јас само си стојам, а се околу мене се движи![]()
па иако изгледа така , не е баш така, всушност е така ама не е баш така, иако изгледа дека 100% е така, не е така, зс околу 45% е така а 55% не е така , еј малке згрешив со процентиве зс не е баш се околу така и не етака зс има и малку онака,и како што кажав дека е , е баш така еФактички, ти кога одиш ја вртиш земјината топка? о.0
иако на прв поглед не е баш така
па иако изгледа така , не е баш така, всушност е така ама не е баш така, иако изгледа дека 100% е така, не е така, зс околу 45% е така а 55% не е така , зошто како што кажав дека е , е баш така е![]()
и испадна дека се се врти околу менеиако на прв поглед не е баш така
![]()
Добро бре добро ај нека е така иако не сметам дека е така ама ај нека ти биде, зс денес решив на сите ќе им попуштам па давидам до кај ќе стигнат без моја помош :tv:Taka e!