Brainiac

• Креатор на темата Креатор на темата ice_cube
  • Време на започнување Време на започнување

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Се чудам како нема ваква тема :)
Сигурно повеќе од вас го имаат гледано ова шоу/емисија, што ја даваат на Дискавери :vozbud:

Порано памтам, се емитуваше околу 2 саатот по полноќ. Во последно време не сум гледал, но мислам дека даваат на Discovery Science , околу 12 часот навечер(може и покасно, не ме фаќајте за збор).

Прават разни глупости, и за мене е доста интересно.
Еве некое видео.
http://www.youtube.com/watch?v=-n1pSHzdahc

http://www.youtube.com/watch?v=Lkn6fMn9eqU

:zver:

порано секој ден ја гледав
ја даваа од сабајле околу 9 на Discovery Science

леле, на ова ако налетам, не станувам од телевизор цел ден:vozbud:

На мене веќе секоја емисија ми е гледана. Секоја вечер ги гледав, во 12 почнуваше :smir: Ного е интересна

И јас исто, се заборавав, до 3-4 сабајле ги гледав :vozbud:

Омилени ми се.ЦАРЕВИ.Се ми се чини дека едно добри 90% од серијалите ми се изгледани.Џон Тикл е најѕвер и тој кељавиот кога прави трикови во пабовите :pos2:

Интересна емисија али некако Mythbusters ми е подобра..:)

Закон се! Што се немаат направено! Планирам да им пратам e-mail :tv: I CAN DO SCIENCE ME xaxaxaxaxa

Кул шоу. Водителот е ѕвериште право. Само некои експерименти што ги праат им се ептен глупи и настрани, што знам...
Незнам дали имате гледано кога прават пица во онаа машинана малтер што врти, и на крај ја испекоа со огнофрлач, кои будали човече :pos:

Кул шоу. Водителот е ѕвериште право. Само некои експерименти што ги праат им се ептен глупи и настрани, што знам...
Незнам дали имате гледано кога прават пица во онаа машинана малтер што врти, и на крај ја испекоа со огнофрлач, кои будали човече :pos:

го имам гледано тоа.
а кога правеа хамбургери мислам во средината на меленото месо ставиа динамит. :vozbud::vozbud::vozbud:

секоја епизода мора по нешто да разнесат... :pos:
фаца емисија............... :smir:

Многу е интересно, но не гледам редовно, кога ке неидам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom