F|eR
Мало смо се напили, пали смо у џбун!
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 2.006
- Поени од реакции
- 393
Ке ти вратам само на две работи... Не сум запнат за Полсен но ти нон стоп го напаѓаш... Ако беше за така до сега Молинаро требаше да биди избришан од составот на Јуве... А се надевам дека Раниери знај поќе од нас во фудбал, затоа и го става да игра...ej samo ke te citiram (Тој е за да сечи акции на средина на теренот,а не да лета ваму таму) za da seci topki i sto treba kutirot da im pravi da gi sutira vo publika da gi vraka na bufon, da si dzonglira so niv sto? pa sekako odgovor e deka treba da pravi pasovi napred. a i ne znam pak ti sto si tolku zapnal kurov mi za toj polsen. a toa deka juve nemal pari za igrac greska si. gazda znajs koj e.? ke prodade sirotiot edno ferari i ete ti pari za dvajca pa i trojca vrni igraci.
si cul za Al Gadafi a? tipot e akcioner so negde okolu 20-30 % vo kapitalot na Juve.
Pa za toa deka nemale pari stoznam.
-Гадафи повеќе не влежува во Јуве за жал... Додека вложуваше ако се сеќаваш Торпедо на дресовите пишеше Tamoil...Тогаш вложуваше Гадафи во Јуве... Од кога отиде Јуве во Серија Б тој поке не вложува во Јуве... Сега на Јуве главен спонзор му е Фиат... Затоа на дресовите пиши Њу Холанд... Тоа е нај големата фирма во Европа ако не се лажам и пошироко за градежни машини... Тоа од мене...:helou: