За сите корисници на Фотошоп

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
30
Сите оние кои ги имате еден од поновите верзии на Adobe Photoshop, направете вака.
1. Направете копија од оваа слика (десен клик на сликата------Copy Image)
2. Отворете Фотошоп. Отворете нов документ преку наредбата File----New.
3. Стиснете ОК и потоа пастирајте ја сликата преку наредбата Edit-Paste (Ctrl+V)
Видете ја пораката. :)

Дека принтање/едитирање/сеедно на банкноти не е дозволено?

Дека принтање/едитирање/сеедно на банкноти не е дозволено?

Ама па ако мислел на тоа, не е нешто којзнае што. Можеби на другите форумџии нешто друго ќе им излезе, ќе видиме :)

Што е финтава, ја отворив сликаа и си ја покажува исто...

Добра работа.....финтата е до локаицјата на сликата ан Интернет...пробајте снимете ја на ПЦ и потоа отворете ја од компјутерот -> ништо(невообичаено) не се случува.....а инаку алаф да му е на `изумителот`!!!!!!!!!!!!

До името на фајлот е. Зачувајте ја сликата на компјутер, преименувајте ја во било што, се` додека не го содржи зборот dollar, или пак bill, во новото име, и во ред ќе биде. :/

До името на фајлот е. Зачувајте ја сликата на компјутер, преименувајте ја во било што, се` додека не го содржи зборот dollar, или пак bill, во новото име, и во ред ќе биде. :/
Еурека, еурека :cheeky1::cheeky1:

Па нека го објаснел авторот ова твоево малку притскриено, не` остави во мисла :)

е јака фора :tapp: :) а јас ја прекрстив од “20 dollar bill new - front & back.jpg“ во “50 denar bill new - front & back.jpg“ и ми вика> “Не ти се исплати бе!!“

:)

nema veza isto ti e, i so dolar i bez dolar, kako sakas snimi ja se otvara(nisto novo), pozdrav:)))

ОФ ТОПИК-ај дајте ми линк за да симнам фотошоп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom