Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Атина е одличен град, доста бел, плански праен, со знаменитости но климата им е тропска ...Едносмерни улици владеат таму,море, фино е и у топ5 ми влага...
Белград е мојот фаворит поради журките,жените, Звезда и Маракана, поради Ушќе,Ада Циганлија,Бранков мост и поглед од него, сплавовите , Ташмајдан,Калемегдан,Кнез Михајлова и убавата клима....
Загреб е многу досаден град, убав е ама некако нема живот, луѓето се тмурни, имаат некој свој свет и тешко да пуштат некој туѓинец внатре....
Подгорица е у котлина, и по некое правило треба да е слично како Скопје но таму на лето е пустина и не би сакал да живеам у ПГ...Луѓето се ОК, ко у Београд да се наоѓаш али малце појужно...
Сараево има најголема душа од сите овие и сигурно е дека би живеел таму ако имам можност...Има добар ноќен живот, безброј знаменитости, спој на култури и луѓе од секаде, стар дел и нов дел, планина у близина и секако убави жени
Скопје е Скопје...Што и да напишам пак ќе биде малце...Засекогаш у срце...
Софија не ми се свиѓа многу, некако е премногу сив град,тмурност владее ...
Не знам зашто Истанбул го нема у анкетава пошо он заслужува да е тука...
Истанбул не е главен град..
Главен град на Турциja е Анкара , а он се намира во Азиа
Да бе,го забораив тој факт ...Анкара, администрацијата е таму па он е главен град...