LordCalipso
Староседелец
- Член од
- 10 септември 2008
- Мислења
- 86
- Поени од реакции
- 54
Moze eden vestacki ostrov na Ohridsko ezero i gasni komori za pederistava ahhh sto gi mrazam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ако треба ацко и доброволец ќе се јави да ја води турнејата низ АУШВИЦ со педерите само да се излечат.
[acko]®;2222642 напиша:еве ти ќе ми бидеш прв пациент договорено?
...export to CHINA![]()
Не сум за накај АУШВИЦ јас.Вртам одма десно пред АУШВИЦ!
[acko]®;2222654 напиша:нема мој пациент да бидеш.
Дел од овие што ги спомена плескале и мажи и жени (ако Александар бил само хомосексуалец, од каде имал дете/деца, башка биле во војни, а во војна човек поинаку се однесува од нормалниот живот), а за другиот дел не би се повикувал на нивната сексуална ориентација (нити психичка стабилност) пошто се онаделе со адолесценти и деца. Тоа е болно, еве прочитај за Оскар Вајлд, Микеланџело, нивниот сексуален живот не бил баш за гордеење, биле изопачени личности. А голем дел од великаните во културата-уметноста биле психички растроени, нестабилни личности и сексуално малку или повеќе настрана од нормалното поимање во општеството.Ама не, мали, не сум јас адвокат на нив, па јас сум еден од тие „психички болни“. Чудно како и факултет имам завршено на мои 21, со супер просек, и друшто саглам имам, и работа и живот.
Ацка Македонецот, мали, знаеш оти геј бил? Или не сакаш да признаеш дека е така. Чудно, горд си што си негов потомок, а се срамиш што бил геј.
И кај е Платон, Микеланџело, Оскар вајлдс, Ернест Хемингвеј сите го читате, а професорките се срамат да ви кажат дека читате дело на геј писател. Што е со Салвадор Дали, Мустафа Кемал, таткото на Турците.
Да да, со една реченица вие сите плукате по нивните дела и од великани на човековата цивилизација ги сведувате на ниво на психички болни. Која иронија.
Не сум за накај АУШВИЦ јас.Вртам одма десно пред АУШВИЦ!
Ти батка не вртиш на десно. Според постовите - ти си левичар, и вртиш само на лево (што би се рекло - право во шупакот на Б.Ц. )