LordCalipso
Староседелец
- Член од
- 10 септември 2008
- Мислења
- 86
- Поени од реакции
- 54
Moze eden vestacki ostrov na Ohridsko ezero i gasni komori za pederistava ahhh sto gi mrazam
еве ти ќе ми бидеш прв пациент договорено?Еве ако треба ацко и доброволец ќе се јави да ја води турнејата низ АУШВИЦ со педерите само да се излечат.
[acko]®;2222642 напиша:еве ти ќе ми бидеш прв пациент договорено?
:tv:...export to CHINA
и идеш у треблинка. нема проблем... исто ти е само што таму нема мој пациент да бидеш. нема ја со темперни да пробам очите да ги бојам!Не сум за накај АУШВИЦ јас.Вртам одма десно пред АУШВИЦ!
[acko]®;2222654 напиша:нема мој пациент да бидеш.
Дел од овие што ги спомена плескале и мажи и жени (ако Александар бил само хомосексуалец, од каде имал дете/деца, башка биле во војни, а во војна човек поинаку се однесува од нормалниот живот), а за другиот дел не би се повикувал на нивната сексуална ориентација (нити психичка стабилност) пошто се онаделе со адолесценти и деца. Тоа е болно, еве прочитај за Оскар Вајлд, Микеланџело, нивниот сексуален живот не бил баш за гордеење, биле изопачени личности. А голем дел од великаните во културата-уметноста биле психички растроени, нестабилни личности и сексуално малку или повеќе настрана од нормалното поимање во општеството.Ама не, мали, не сум јас адвокат на нив, па јас сум еден од тие „психички болни“. Чудно како и факултет имам завршено на мои 21, со супер просек, и друшто саглам имам, и работа и живот.
Ацка Македонецот, мали, знаеш оти геј бил? Или не сакаш да признаеш дека е така. Чудно, горд си што си негов потомок, а се срамиш што бил геј.
И кај е Платон, Микеланџело, Оскар вајлдс, Ернест Хемингвеј сите го читате, а професорките се срамат да ви кажат дека читате дело на геј писател. Што е со Салвадор Дали, Мустафа Кемал, таткото на Турците.
Да да, со една реченица вие сите плукате по нивните дела и од великани на човековата цивилизација ги сведувате на ниво на психички болни. Која иронија.
Ти батка не вртиш на десно. Според постовите - ти си левичар, и вртиш само на лево (што би се рекло - право во шупакот на Б.Ц. )Не сум за накај АУШВИЦ јас.Вртам одма десно пред АУШВИЦ!
Кај виде ти нешто лево кај него?Ти батка не вртиш на десно. Според постовите - ти си левичар, и вртиш само на лево (што би се рекло - право во шупакот на Б.Ц. )