Најомразен македонски клуб

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шкендија и Ренова.А и неми се допаѓа тоа што Милано е втор засега.

pogresno si informiran RENOVA e vtora,Milano treta.Poleka no sigurno albanskite ekipi odat kon vrvot...ako ne ovaa sezona,togas slednata sigurno edna od niv ke bide sampion..TOA E FAKT!

pogresno si informiran RENOVA e vtora,Milano treta.Poleka no sigurno albanskite ekipi odat kon vrvot...ako ne ovaa sezona,togas slednata sigurno edna od niv ke bide sampion..TOA E FAKT!

А кој ќе биде шампион бе? Ренова? НЕМА ШАНСИ! А за Милано ич да не праеме моабет, Милано паѓа више.

tolku na milano mu pomina vremeto a za renova malo morgen deka ke zemi titula nekogas edinstven albaski klub so mozi pak da ja zemi tiulata e sloga posto eve i se vrakat na golema vrata so bogatiot sponzor

tolku na milano mu pomina vremeto a za renova malo morgen deka ke zemi titula nekogas edinstven albaski klub so mozi pak da ja zemi tiulata e sloga posto eve i se vrakat na golema vrata so bogatiot sponzor

И тој “богат“ спонзор прашање е колку и мисли добро на Слога. И тие што сакаа Вардар да го земат беа богати, ама којзнае што планови си имаа.

a Renova nema pari!! Toj e multi-milioner lugeee

Не е се до парите сфатите. Се знае кој ќе биде увек на врвот, Пелистер (ако успее да се врати на стари патишта), Вардар и МАК ЃП. Барем наредниве 5-6 год.

a togas zosto Renova e vtora???

a togas zosto Renova e vtora???

Повеќе од јасно е ми се чини. Победа и Пелистер се на дното, а Вардар не е како што треба сезонава, имаше многу проблеми. Забраев да го спомнем и Работнички, кој има одличен тим и се очекува и тие да почнат да играат како што треба.

ke mu pomini i vremeto na renova ne se praj klub za 5-10 godini a nasite makedonskite kluboj se kluboj so tradicija pominale mnogu teski vreminja pa ke gi pominat i ovie pa ke se potrefi i dobro rakovodstvo kako momentot so imat mak g.p. i ke zemat nekoja titula:salut:

вардар влегува во форма пак,веке е изгубена оваа сезона но се надевам дека наредната ке бидат меѓу првите.
а за албанските екипи да даде господ во 5та лига да играат:salut:

вардар влегува во форма пак,веке е изгубена оваа сезона но се надевам дека наредната ке бидат меѓу првите.
а за албанските екипи да даде господ во 5та лига да играат:salut:

epa zal mi e zosto sega u prva liga ke vlagaat uste 2 albanski ekipi!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom