Најомразен македонски клуб

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Башкими и Шкендиа фала богу не ги сакаме одете си

убо ќе беше и анкета да имаше, инаку кај шо сум одел гледам дека најмногу Вардар го мразат

Па го мразат оти е најдобар....
не би рекол дека е најдобар, ако беше досега ќе го покажеше тоа, :tapp:
еве пример кај нас во кичево кога гостува редовно му требаат судии да напрат глупост за да победи ама и така не му успева

Пелистер(дека се ривали на Вардар) и сите албански клубови

не би рекол дека е најдобар, ако беше досега ќе го покажеше тоа, :tapp:
еве пример кај нас во кичево кога гостува редовно му требаат судии да напрат глупост за да победи ама и така не му успева
Го покажа, Вардар си го покажа т.е. покажува своето уште многу одамна па се до денеска (2003 година за малку ќе влезеше во ЛШ), иако сега има неколку проблеми, се надевам дека ќе се надминат.
Ај кажи ми што направија Напредок, Пелистер, Македонија ЃП во меѓународен план?
Ај кажи ми колку македонски титули имаат освоено овие клуба што ти ги напоменав?

едит - ај да ги мразиш албанските клубови, те сфаќам, ама ова....:tapp:

едит2 - јас не мразам ниеден клуб, јас можам само да си го сакам својот клуб.

Го покажа, Вардар си го покажа т.е. покажува своето уште многу одамна па се до денеска (2003 година за малку ќе влезеше во ЛШ), иако сега има неколку проблеми, се надевам дека ќе се надминат.
Ај кажи ми што направија Напредок, Пелистер, Македонија ЃП во меѓународен план?
Ај кажи ми колку македонски титули имаат освоено овие клуба што ти ги напоменав?

едит - ај да ги мразиш албанските клубови, те сфаќам, ама ова....:tapp:
абе ако прајме муабет некогаш што било и Тетекс бил јак ама сега не е, така и Вардар последниве 4 години го нема, албанскиве ги мразам Шкендија на пример, ама ниедна екипа во државава нема местено утакмици во своја полза како Вардар што го има тоа правено

абе ако прајме муабет некогаш што било и Тетекс бил јак ама сега не е, така и Вардар последниве 4 години го нема
Ама Вардар важно има позабележителна историја за разлика од другите клубови, затоа е и попознат македонски клуб надвор од земјата. Ако кажеш дека навиваш за Ренова, или Македонија ЃП, никој нема да го знае се додека ти не им го кажеш, но кога ќе кажеш, Вардар, веќе е друга работа. Големиот клуб по историјата се познава...
ниедна екипа во државава нема местено утакмици во своја полза како Вардар што го има тоа правено
За ова си во право, ама не е крив клубот, ниту фановите на клубот, туку криви беа оние (да ги наречам, газди на клубот) што сакаа да се коцкаат со ФК Вардар.

UBAVO STO ME POTSETI DECKOTO GOODMAN 91 . BAS SKORO IMAV MOZNOST DA ODAM VO HRVATSKA PRED SVETSKOTO I CARINIKOT NA GRANICA ME PRASUVA : KOJ E SEGA PRVO MESTO TAMU ? A VTORO DO KADE E VARDAR STO PRAVI ? :jaj:( STO OSTANALO OD PORANO , ZOSTO MORALO DA IMA NEKOJ KLUB OD SEKOJA DRZAVA VO PORANESNATA DRZAVA SO KE BIL JAK , PA PO NEKOJA SREKA SE PADNAL TOKMU vardar , PA ZATOA GO POZNAVAAT SAMO VO YU PROSTORITE ) . A DEKA E POZNAT VO EVROPA , TOA TESKO :pos2:. PRVA ASOCIJACIJA KE IM BIDE : TIE STO IZGUBIJA 6-1 OD 7 PLASIRAN BELGISKI KLUB STO NIVNATA FEDERACIJA IM DODELI ISTORISKO UCESTVO VO UEFA ZARADI FER-PLAY :helou: ? :vozbud::vozbud::vozbud:

VTORO DO KADE E VARDAR STO PRAVI?
Па се разбира дека за Вардар ќе праша, да не мислеше ти за Македонија ЃП:pos2:
PRVA ASOCIJACIJA KE IM BIDE : TIE STO IZGUBIJA 6-1 OD 7 PLASIRAN BELGISKI KLUB STO NIVNATA FEDERACIJA IM DODELI ISTORISKO UCESTVO VO UEFA ZARADI FER-PLAY :helou: ? :vozbud::vozbud::vozbud:
Па ти мали само на тоа се сеќаваш. Сигурно тогаш првпат си почнал да следиш фудбал.:tapp:
А победата над ЦСКА Москва, тогашен руски шампион? Се сеќаваш дека Вардар за малку ќе се пласираше во ЛШ??
А во врска со твојот клуб, се сеќаваш и тоа пред две години кога Македонија ЃП изгуби дома од Черно Море со 3-0, па потоа беше тема во УЕФА дека тој натпревар бил наместен??
Вие двапати во меѓународен план игравте со слаби бугарски тимови и двапати изгубивте....

:pos2::pos2::pos2: GOODMAN 91 zborot mali moze da se upotrebi za tebe taka da ne pisuvaj vakvi smeski :pos2::pos2::pos2: . Inace samo toa ke ostane da se sekavate deka za malce ke vlezevte vo LS . Nema da kazam za natprevarite koga Takovski pretposledno kolo bese istepan zosto Belsica ke zemese titula i na kraj Belasica posledno kolo ja pusti utakmicata za vie da zemete , nema da kazam za tepackite so Sileks , so Sloga zosto site vi se krivi koa drugi zemaat titula a i ne ti kazuvam za porano zosto ti nema ni da se setis . A za toa do kade e vardar sto pravi ? Prasuvase coekot koe mesto ste , dali ke bide nesto i taka ...:pos2:. Ama sto da mu kazam zivi sramovi , ama aj si vikam pak makedonci sme pa da ne si go brukame fudbalov nadvor i si pokutev za nekoi raboti :pos2:

NAJOMRAZENI KLUBOVI :

1.SKENDIJA
2.RENOVA
3.MILANO
4.SLOGA
5.VARDAR:vozbud:
6.POBEDA

Силекс. Секое коло се жалат дека судиите им биле криви.

Слога Југомагнат .. :baeh::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom