Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
децааа акло ве лаже нема кој да ви каже ,./...ЗМИЈАТА КОЈАА ПЛУКА САМО ОТРОВ И ОМРАЗА ке ја снема од политиката после 22 март...
за сите кои немаат аргумети а само напагаат за кои И ОДЛУКИТЕ ДОНЕСЕНИ ОД СОВЕТОТ ЗА КОИ ГЛАСАЛЕ И ДПМНЕ се НЕВИДЛИВИ ,,,, ИЛИ НЕСАКАТ ДА ГИ ВИДАТ ИМ ПРЕПОРАЧУВАМ ПЕРЕЊЕ НЕ МОЗОК СО УМЕКШИВАЧ.....
старио пазар им бил увавили носо им е затнан или се слепи ...
или ги потсеке на НИВНИТЕ СЕЛА= пазар со едно ВЦ и тезги од 1941,, СМРДЕШЕ И БЕШЕ ИЗВОР НА ЗАРАЗА.... НЕМАМ КОМЕНТАР ПОВЕКЕ,,,, как талибанци сте се шо е убаво и напредно сакате да срушате ,,,
stiga be so tii krazbi ta krazbi,8 ta 8 miliona,ako imate dokaze pravo u mvr i em ke go zatvorat zaev em vii ke si vidate raat,a taka samo so seene veter i magla si veruvate eden na drug,znaate na koj mislam vii so sedate eden do drug u stabo kaj buneva i cukate po testatuurta:helou:
ке победете ка ГРУЈО КЕ КАЖЕ Р :pos2::pos2:
Как шо видеа сите тука на форумо од сликите за Струмица околу глобал, будла и на будлата, нужнико оште стоо зад глобал, оште смрде околу глобал , будла и на будлата, дек ти там гледаш европска Струмица, будла и на будлата:smir:
А бе машко не ли се сеќаваш го притворија за глобал ама БЦ-то го аболицира (деф. за аболиција... пресуда-осуда и помилуване), будла и на будлата, а за веке аболициран судо неможе да го усуде за исто, само народо (струмичане) можат и треба да го усудат.
башак без нервози те разбирам АМА НЕМОЖЕ ДАТИ ПОМОГНАМ хахах
за тебе сам ДОКТОР , освен да напагате врегате и се заканувате ЗА КУР НЕ ВЕ БИВА,,,,
22 март има ПУКАНИЦА ДА СТАНАШ ОД МАКА КЕ СЕ РАСПУКАШ.....
ПАМЕТНИО НА МАМА - собирите ви се как На МРТВЕН...![]()
А бе машко не ли се сеќаваш го притворија за глобал ама БЦ-то го аболицира (деф. за аболиција... пресуда-осуда и помилуване), будла и на будлата, а за веке аболициран судо неможе да го усуде за исто, само народо (струмичане) можат и треба да го усудат.
башак без нервози те разбирам АМА НЕМОЖЕ ДАТИ ПОМОГНАМ хахах
за тебе сам ДОКТОР , освен да напагате врегате и се заканувате ЗА КУР НЕ ВЕ БИВА,,,,
22 март има ПУКАНИЦА ДА СТАНАШ ОД МАКА КЕ СЕ РАСПУКАШ.....
ПАМЕТНИО НА МАМА - собирите ви се как На МРТВЕН...![]()
Полекичка Чушкар,пити го Заебаев колку му е рејтинго моментално.
А Вмро ќе победи со БАТКО(само членовите на високото раководство у Струмица знаат кој е тај човек).он ќе ве среди на најубав начин.
Как шо ве еба у 2006 и 2008,исто така и сега:pos2::pos2:
slusi be kompleksas vnimavi kak se izrazuvas da ne se kaes posle,a narodo koj na koj ke osude ke vidame na 22 oti narodo ubavo znaa koo e buneva(malskata kavgadzika)
abe deca prestanejte da visate po stabovi izlezejte plesnejte nesto nema da sum se jas ziv:pos2:
slusi be kompleksas vnimavi kak se izrazuvas da ne se kaes posle,a narodo koj na koj ke osude ke vidame na 22 oti narodo ubavo znaa koo e buneva(malskata kavgadzika)
prestani da navreduvas so tava nema nisto da postignas,a spored mene realno e tava so zaev napravi nogo za strumica i boneva moze da ve laze tam u stabo oste 2 nedeli oti i ona e davala pari za sr
Добро бе ако е така оти победи на изборите у 2006 како носител на листа.
Оти лани кога беше втора на листата пак победи у Струмица.
ај објасни и тогај ќе те прифатам оти имаш барем малко акл
Реално е и тоа колко откраде.Може да ве лаже само уште 2 Недели.после кога ќе изгуба ќе се разоткрија тотално се![]()
prestani da navreduvas so tava nema nisto da postignas,a spored mene realno e tava so zaev napravi nogo za strumica i boneva moze da ve laze tam u stabo oste 2 nedeli oti i ona e davala pari za sr