Aaaa Silveto ke doo li za izborite ili od skopje ke glede
Незнам шо имаш толко против Заев,шо направи најного за Струмица направи.Така лее???Виктор ај ај:kesa:
-Засрами се пред мене признаја оти крадел...со моташ криви колаци...ако беше праведен ќе се докажаше пред закон...ај доста:smir:
Ako vi dojdi Boneva vo Strumica ne ste mazhi ako ne ja kamenuvate :smir:Aaaa Silveto ke doo li za izborite ili od skopje ke glede
Па и треба да се каменува,таа сака да стане градоначалник на градот кој не го сака......Ako vi dojdi Boneva vo Strumica ne ste mazhi ako ne ja kamenuvate :smir:
imas castovka za taj maabet:party1:Сака некој да се клади со мене дека заев ќе победи уште во првиот круг?!
Ако има некој толку силен (по можност од Струмица) нека каже
Pa koga e taka sho chekate,maslinka?Па и треба да се каменува,таа сака да стане градоначалник на градот кој не го сака......
Викеш нема?:pos2:Незнам шо имаш толко против Заев,шо направи најного за Струмица направи.Така лее???
Апсењето беше,не се ни коментира.Зошто кога го абулицираа, ВМРО крај ништо не зборуваше,ако беа тие во право ќе направеа БУМ.....
За Заев во Струмица ВМРО немаат конкуренција која ќе може да го победи.
.
Човек сакам си јас 8 милиона не ме боле...:pos2:
хехехехе верувам дека нема да има одговор од ова?Aaaa Silveto ke doo li za izborite ili od skopje ke glede
Абе ајде нели гледаш само така буут, само да говорат нешто против Заев. А верувам и сите тие се гордеат со Глобал во Струмица ама ајде.Ај кажи искрено кога ти беше поубаво коо беше пазаро или сега ГЛОБАЛО?
Тогај само тезги,а сега кладилници кафичи,дуќани..........