I da potroshil,potroshil na Global a i ti da ne mu dade 8mill evra sho se bunish?z-zaev ako potroshi malku od tie -8.000.000 evra mozjebi ce izgubi so pomala razlika.:helou:
Da imashe akal dosega nemashe da kisnish na forumi za politika nego kje pukashe kanter,inaku bezmalku ist si kako drugar ti NACIONALIST,fatete se za raka so nego.
Koga kje porasnish kje vidish kakva glupost si shlaknal a ushte neshto Boneva ja zabole za tebe i za Strumica,Prilepchanec sum ama najiskreno ova ti go kazhuvam za Boneva.:ne_zboram
Абе да не се посра?ај види...:pos2:
Абе глуп...свесен си шо тресна?
А шо ја демек не знам Бонева шо е?
И мене ми пречи Бонева...искрено...јас сум патриот...и ги мразам таквите како неа...ама братче еби га...ништо не му ги заменува на заев 8-те милиони...
Global :smir:Кој бе осум милиони, дека му ги виде ти на него тие милиони, некој доказ имаш ли?
Ајде некој нека даде доказ што држе дека Заев украл 8 милиони.може?
Зошто не му направија ВМРО ништо бидејќи немаа тврди докази,туку сакаа само да го држат во притвор.
Заев беше тужен од неколку луѓе бидејќи им било земено местото каде што сега е Глобал,и не им било платено.
Заев излезе на телевизија и покажа документи каде што им е платено дури по 2 пати и сакаат уште.
Заев е најдобар градоначалник на Струмица до сега.
Претходниот градоначалник на Струмица Кирил Јанев,што направи за Струмица.
НИШТО!!!
Е сега на Заев,Европа го награди за тоа што го има направено,а Грујо го апсеше.
А за ГЛОБАЛ зошто ако беше за 8 милиони евра никој претходен градоначалник не го направи за Струмица?
Заев нема крадено.
А за претходните незнам дали имаат или немаат крадено.......
Факт е дека секој краде, а и кој и да дојде и тај ќе краде. Не викам дека Заев е безгрешна душа, ама 8милиони...мало сутар.