- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 687
- Поени од реакции
- 662
За греота си.Е што сакаш да ти одговорам на ова?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Па што к*р сакате безвизен режим?
За греота си.Е што сакаш да ти одговорам на ова?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Па што к*р сакате безвизен режим?
Хахаххахахахаххахаха. Мој чоек.сакам да ми кажеш дали даваш гз за виза ...
еве ја ќе ти средам за една мулти годишна па шетај една година кај сакаш ...
гз ќе даеш ли :wink:
ПА вие сте запнале за безвизен режим,не знаете више ни што мислите у тоа црпките.сакам да ми кажеш дали даваш гз за виза ...
еве ја ќе ти средам за една мулти годишна па шетај една година кај сакаш ...
гз ќе даеш ли :wink:
Пивце1 е член на менса. Ако воопшто знаеш што е тоа.ај не заебаај...си ја знае пивце1 старата народна: умниот се враќа од пат ПОУМЕН..,будалата ...ПОБУДАЛА ........затоа си седи дома...
Греота,не греота,успеав да изнервирам 20 члена,МИ СЕ МОЖЕ БЕ,За греота си.
викам јас ти имаш пореметена перцепција за секс ))))))))):smir:Греота,не греота,успеав да изнервирам 20 члена,МИ СЕ МОЖЕ БЕ,
А бе нема проблем, сите се изнервираа....Греота,не греота,успеав да изнервирам 20 члена,МИ СЕ МОЖЕ БЕ,
Доста зборите за секс. Ми се јави желба да ја задоволам Zona Pelucida и да ги смени ставовите за Македонија.викам јас ти имаш пореметена перцепција за секс ))))))))):smir:
Типичен СДС-овецГреота,не греота,успеав да изнервирам 20 члена,МИ СЕ МОЖЕ БЕ,
јеби га тогаш веќе ни менса.........не е менса ...не е ни чудно...преварата царува денеска насекаде....Пивце1 е член на менса. Ако воопшто знаеш што е тоа.
Ти у менса би влегол само со членска од вмро,и онака неспособни редат на значајни места,види само што тресеш од прееска,баш како што кажав имаш диплома од мене за завршено 4-то одделение.Доста зборите за секс. Ми се јави желба да ја задоволам и да ги смени ставовите за Македонија.
Најозбилно, има институции иди лечи се во нив. За твојата болест не се лек форуми.Греота,не греота,успеав да изнервирам 20 члена,МИ СЕ МОЖЕ БЕ,
Најмногу ме нервира тој квазиелитизам на сдс. Демек се што е просто гласа за други а само најпаметните и оние просветлени се за сдс.јеби га тогаш веќе ни менса.........не е менса ...не е ни чудно...преварата царува денеска насекаде....
каков бе сдс елитизам???? јас сдс ЕЛИТИСТ???? башка глупа бетонска цигла????........ебате менса ......................................." докторот " ...кого се не пропуштаат на тоа медицинскиот...Најмногу ме нервира тој квазиелитизам на сдс. Демек се што е просто гласа за други а само најпаметните и оние просветлени се за сдс.
Абе ај олабавете.
Он беше нешто електрика,поим неам,не вреџај доктори:helou:каков бе сдс елитизам???? јас сдс ЕЛИТИСТ???? башка глупа бетонска цигла????........ебате менса ......................................." докторот " ...кого се не пропуштаат на тоа медицинскиот...