ajt kazi sto e toa sto pokazuva deka sme izolirani...ete sreder dojde i imavme konflikt(2001)...jas gledam tuka da e dobro a ne mi e gajle...i nema da se molam na stranci da idat i mudrosti da ni delat ko bos nie stoka sme-opozicijata nemajki izbor(koj ke udri kaj elektoratot) ja kreirase i IZOLACIJATA koja e virtuelna isto kolku World off Warcraft taka nestoАјде кажете ми вие мислите дека нема да одиме во Изолација и сиромаштија итн. ! Како да не гласа народот за ИВАНОВ кога на секој ќош го гледаме Гласај гласај по Дома им се јавуваат на луѓето да прашат дали ја излегоја на гласање и дали го подржаја ВМРО па , народе дали така се водат Фер и Демократски Избори ?! Јас не го велам ова од инает за дека Иванов нешто ми е лош или така слично ! Тој и да победи македонскиот народ сам си се турка до зид СИТЕ го зборуваат тоа само некој неќат да слушат. Од странство што ни се вели ? Незнам јас вие како сакате да се гради власт? Неможи 1 човек да ви вели дека една работа е вака а 7 други кандидати за градоначалници да велат цело време дека не е во Право ! Шо е муабетот не сфајќам :S Кога ќе стигнеме до зид ќе видите што правела владата досега. Груевски исто како Хитлер прави неможи вие да имате Демократска држава каде што не постои опозиција каде што ви велат ела гласајте за нас еве ви пари, каде што ви се јавуваат по дома за да ве прашат дали гласавте и дали ќе гласате за ВМРО. Па каков притисок е тоа бе, нив важни му се само парите.
Се гледаше дека и самиот себе се лаже,но такви како Дебилијан се во состојба и за такви работипази шо кажа овој на сдсм на пресс ..
а слушам од ДИК сосема друго ...
да не сонуете нешо :pos2:
пази на пресс сдсм 1/1.5 било у полза на Иванов ... за малце демек :pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2: me iznasmea tii...kako mislis moze makedonec da bide gradonacalnik vo Tetovo a makedonci ima nekoi 10%
I da napomenam vo Tetovo bese fer i regularno,i mozebi najmnogu policija imase vo Tetovo.
Фрчковски ставот му е компромис, тоа значи дека ќе го смени името ? - ти би се сложил за тоа за влез во ЕУ ?Правеле многу грешки не велам не тие не се цвет за мирисање нормално но мислам дека ставовите на Фрчковски и на Љубе Бошковски и на сите други кандидати се повистински од овие другите. ИВАНОВ е марионета на ВМРО тој игра како што груевски ќе му Свири!
Хахаха да имаше како и тој ке се насмееше.... 4/1.5 е во полза на Иванов мислам ...Се гледаше дека и самиот себе се лаже,но такви како Дебилијан се во состојба и за такви работи
:pos2::pos2: ama ti stvarno znaes da me iznasmeasda ti kazem deka u gradot smo 60% so 30 % a dr se romi turci i taka natamu da ne bea selava sto sa okolu tetovo e togas ce imavmo makedonec gradonacalnik u tetovo
ооо оо оооМожда ќе речиш дека јас не сум националист ама јас многу си ја сакам државата и јас би го задржал името и све . Ама не гледаш бе МОРЕ! Албанија , Србија, Босна, Хрватска , Бугарија абе сите се пред нас ! Во албанија има инвестициски Бум! 6 Милијарди долари. Прашањето е дали сакаш да живејш во Европа со се најново нови улици , патишта, згради све најубо да имаш метропола или со име Македонија каде што има дупки , сиромаштија , изолација итако даље ?
Чекај сеа не избегнувај прашање сакаш во ЕУ и доколку мораш да го смениш името, 'патриоту' :uvo:Можда ќе речиш дека јас не сум националист ама јас многу си ја сакам државата и јас би го задржал името и све . Ама не гледаш бе МОРЕ! Албанија , Србија, Босна, Хрватска , Бугарија абе сите се пред нас ! Во албанија има инвестициски Бум! 6 Милијарди долари. Прашањето е дали сакаш да живејш во Европа со се најново нови улици , патишта, згради све најубо да имаш метропола или со име Македонија каде што има дупки , сиромаштија , изолација итако даље ?