Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Gorgi Ivanov ke e najdobriot Pretsedatel na Makedonija. Na vcerasniot miting imase najmnogu postetiteli dosega na site mitinzi. I so kazuvaat postarite VMRO-vci pretezno lugeto bea neopredeleni gragani.

Gorgi Ivanov za pretsedatel uste vo prvion krug!!!!!!!!!!!!

FRCKOVSKI :drk::drk::drk::drk::tapp::tapp::tapp::tapp:

за брат љубе...ја не сум партиски определен,и гласам за човек,за особа,а не за партија...мразам такви шо се како слеп за стап у партија замаени....

More kakov Brat Ljube gaz prodaden, ligus eden profiterski, spiun HASKI!!!

Gorgi Ivanov ke e najdobriot Pretsedatel na Makedonija. Na vcerasniot miting imase najmnogu postetiteli dosega na site mitinzi. I so kazuvaat postarite VMRO-vci pretezno lugeto bea neopredeleni gragani.

Постарите вмровци на карти да не гледаат, па да знаат кој е определен, а кој неопределен? :)

Gorgi Ivanov za pretsedatel uste vo prvion krug!!!!!!!!!!!!

FRCKOVSKI :drk::drk::drk::drk::tapp::tapp::tapp::tapp:

More kakov Brat Ljube gaz prodaden, ligus eden profiterski, spiun HASKI!!!

Колку беше отприлика цифрата знаеш?

Иначе постарите вмровци претежно се определени за Брат Љубе.

Компромис со загарантирано зачувување на Македонскиот јазик и идентитет.

A знаеме дека тоа не е можно и дека Грците бараат и промена на име на јазик и име на нација

Постарите вмровци на карти да не гледаат, па да знаат кој е определен, а кој неопределен? :)

more nepismen, se poznava po muabetot so lugeno, se gleda deka ne se partiski ama oti go sakaat Gruevski i Ivanov dosle lugeto na miting. So ne otidat na miting na SDSM ????

Чисто илустративно да го дополниме муабетов и да доловиме за кои неопределени граѓани се работи. :back:

pa neznam ama sigurno okolu 100.000 luge minimum. Do rekord imase narod !!!

Бројкава не ти е баш релевантна бидејќи е лична проценка, читав по медиумите нигде не споменуваат никаква цифра.

A знаеме дека тоа не е можно и дека Грците бараат и промена на име на јазик и име на нација
Јас не знам што е можно а што не, само ти одговорив на ставовите на кандидатите кои ми се на потпис.

Значи идемо опет:

Кој е ставот околу името на претседателскиот кандидат Ѓорѓи Иванов ?

more nepismen, se poznava po muabetot so lugeno, se gleda deka ne se partiski ama oti go sakaat Gruevski i Ivanov dosle lugeto na miting. So ne otidat na miting na SDSM ????

Викаш имало 100 000 луѓе и многу неопределени, што се познавало по муабетот со луѓето.
Хмм, баш ме интересира кој би стигнал за една вечер да разговара со толку неопределени луѓе, што баш се испоотвориле дека ги сакаат Груевски и Иванов.
P.S. Штом изјавиле дека ги поддржуваат, сигурно не се неопределени.

:pipi:

оти бе Љубе газ продаден,знаеш нешто ја шо не знам или рекла-казала?
-ајде пробај,може го смениш правецот на мојот глас...
nacional на тебе мислев...

Чисто илустративно да го дополниме муабетов и да доловиме за кои неопределени граѓани се работи. :back:

еее јоФе и ти сеа сликава намерно ја даде од определените овие од наш општински се со знамињата напред што стоеа:nesum:

Значи џабе ставот
Јас не знам што е можно а што не, само ти одговорив на ставовите на кандидатите кои ми се на потпис.

Значи идемо опет:

Кој е ставот околу името на претседателскиот кандидат Ѓорѓи Иванов ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom