sto vi e bre luge kakov ivanov i kakov frcko!!!
Brat Ljube ke bide pretsedatel !!!
А јас ќе бидам космонаут

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СДСМ ВО Кавадарци
„Фамилијата која владее со нас прави хотели и трговски центри во Чешка и Словачка, кај што мисли да побегне кога ќе ги урнеме од власт. Но, ќе ни ги оставам ВМРО-вчињата овдека кој сега ни се закануваат, тие нека му се мислат сега бидејќи ние нема да му ја мислиме после“, рече Фрчкоски.
ne veruvav deka e olku glup )))))))))))))))))))
A ти сега разбра за хотелите и трговските центри во Чешка и СловачкаСДСМ ВО Кавадарци
„Фамилијата која владее со нас прави хотели и трговски центри во Чешка и Словачка, кај што мисли да побегне кога ќе ги урнеме од власт. Но, ќе ни ги оставам ВМРО-вчињата овдека кој сега ни се закануваат, тие нека му се мислат сега бидејќи ние нема да му ја мислиме после“, рече Фрчкоски.
ne veruvav deka e olku glup )))))))))))))))))))
Probaa i vo Bitola da im go perat pak mozokot na chelo so Ivanov ama ne im uspea,kutri Ivanov go poplukaa i go nabrukaa ushte povekje,jas vikam daj bozhe Ivanov i DPMNE od nekoja strana da izdrzhat 4godini ednite a ovoj 5,kako samo kje se dozakopaat samite ne se svesni.
Abe covek so mi kazuvas oti Frckovski ili Branko ili cel Sdsm e podobar od Ivanov, ne go sakam ni jas Ivanov nema nisto Vmrovsko vo nego za Brat Ljube sum, ama pa Sdsm 50 godini edna struktura e ne biva banditariii nevideni komunjari teskiаман бе другар, е мора да те прашам, како ти успева да си се натераш самиот себеси да уште бидеш за сдсм??? мора да ми образложиш барем малце... што тоа те влече после сите години што они владееја... ај барем една работа кажи? стварно ме интересира како размислува некој што е за нив сеуште ... ?
Ѓорѓе победува со повеќе од дупло од СДСМ ама сепак
Иванов исвиркан од фармерите во Могила
Претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ го обвини СДСМ дека стои зад фармерите за да му го расипат митингот
БИТОЛА - Дел од пелагониските фармери-кооперанти на шведската млекарница од селото Могила го дочекаа кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорге Иванов со свирежи и го „бомбардираа“ со погрдни зборови наместо со аплаузи.
Аууууууууу, глупа изјавааааааааа...СДСМ ВО Кавадарци
Стварно кај се фацките од СДСМ со Фрле ?