SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
еден за сите,сите за ФРЧКО
Тоа е дебакл што ДПМНЕ допрва ќе го доживее и види.
еден за сите,сите за ФРЧКО
И ме удрила, па не сум и вратил...само и ја фатив раката, не сум боксерска вреќа.
Ке видиме дебакл во Алиса во земјата на чудата.
se slozuvam so ovojАј тебе те удрила,ама што ќе направиш ако ти ја удри девојката,ќе ги честиш двете кафе да се смират или?Не заебавај,не си се нашол во ситуација затоа така тврдиш а инаку знам шо би напраил,не си МАЖ како прво и прво ако не си ја заштитиш жената или девојката без оглед дали е нападната од жена или маж.
Тогаш дај му зеленко ако не си му дадел до сега.se slozuvam so ovoj
Машкоста не се покажува со тепање на жени, по дефиниција послаби од мене, туку ако веќе си решил да се тепаш ќе се тепаш со некој еднаков на тебе, т.е. маж.Ај тебе те удрила,ама што ќе направиш ако ти ја удри девојката,ќе ги честиш двете кафе да се смират или?Не заебавај,не си се нашол во ситуација затоа така тврдиш а инаку знам шо би напраил,не си МАЖ како прво и прво ако не си ја заштитиш жената или девојката без оглед дали е нападната од жена или маж.
Па се си има свои граници нормално.
Си го читал ли Дон Кихот?Епа видиш,таа што била фукната од Фрчко си го барала си го добила,и што има прашина кревање.Или овие што тепаат малолетни девојки по дискотеки и клубови се мажи?Плус колку што знаам во штабовите на ДПМНЕ и жени ќотек јаделе.
ти си слушнал за оттргнување настрана на двете без да удираш?Ај тебе те удрила,ама што ќе направиш ако ти ја удри девојката,ќе ги честиш двете кафе да се смират или?Не заебавај,не си се нашол во ситуација затоа така тврдиш а инаку знам шо би напраил,не си МАЖ како прво и прво ако не си ја заштитиш жената или девојката без оглед дали е нападната од жена или маж.
.
Си го читал ли Дон Кихот?
2 неделиА знае ли некој вториот круг после колку недели идеше?