Стрелец
El Mariachi
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 910
- Поени од реакции
- 10
И е многу елоквентен... Бечка школа, се гледа!Професорот Ѓорѓе Иванов е најдобриот кандидат за Претседател на Република Македонија
[youtube]CRTw1Il3m8A[/youtube]
И е многу елоквентен... Бечка школа, се гледа!Професорот Ѓорѓе Иванов е најдобриот кандидат за Претседател на Република Македонија
Ovoj ko da e izbeglica od Pakistan lichi,2-3 zbora Makedonski i kraj.Ivanov = Pretsedatel?Koi Bruki! :kesaa ne ni mozham da zamislam ovoj da go sreduva nadvoreshniot ugled na drzhavata a ushte pomalku mozham da zamislam kako mozhat ovie shto kje go glasaat ili favoriziraat toa da go otslikaat.И е многу елоквентен... Бечка школа, се гледа!
КАд је бал нек буде маскембал...:pos2:Ovoj ko da e izbeglica od Pakistan lichi,2-3 zbora Makedonski i kraj.Ivanov = Pretsedatel?Koi Bruki! :kesaa ne ni mozham da zamislam ovoj da go sreduva nadvoreshniot ugled na drzhavata a ushte pomalku mozham da zamislam kako mozhat ovie shto kje go glasaat ili favoriziraat toa da go otslikaat.
Среќа што имаме такви елокветни како тебе, да бидам појасен јаки на тастатура, уште повеќе би биле среќни кога ти би се кандидирал, кај ќе ни биде крајот...Тастатурџија за претседател...И е многу елоквентен... Бечка школа, се гледа!
WOW каков 'камбек' просто не ми се верува како му го закопа браво стварно,се гордеам што власта има вакви екперти како тебе во нивните штабови.....Среќа што имаме такви елокветни како тебе, да бидам појасен јаки на тастатура, уште повеќе би биле среќни кога ти би се кандидирал, кај ќе ни биде крајот...Тастатурџија за претседател...
И ти би бил идеален кандидат, го осеќам тоа... Ќе бидеш понос за Македонија, ќе не претставуваш секаде во најдобро светло... Посебно вака на форумиве...Ovoj ko da e izbeglica od Pakistan lichi,2-3 zbora Makedonski i kraj.Ivanov = Pretsedatel?Koi Bruki! :kesaa ne ni mozham da zamislam ovoj da go sreduva nadvoreshniot ugled na drzhavata a ushte pomalku mozham da zamislam kako mozhat ovie shto kje go glasaat ili favoriziraat toa da go otslikaat.
Глупа монтажа направена овој почиња да збори тука ништо не се слуша тежок комуњар го направил видеово.И е многу елоквентен... Бечка школа, се гледа!
За твоја жал и на многу како тебе, Македонија не е составена само од штабџии, тастатурџии, сдсмовци и вмровци... Се повеќе во Македонија има Македонци, факт кој најмногу им смета на такви како тебе кои се уште имаат проблем со личниот па и општиот идентитет... На такви не може никој да им помогне ако не се спремни самите да се просветлат, да спознаат и да се освестат...WOW каков 'камбек' просто не ми се верува како му го закопа браво стварно,се гордеам што власта има вакви екперти како тебе во нивните штабови.....
да,повторено е 4-5 пати,ама ако се загледаш убаво т.е. ако ја тргнеш маглата што гвујо ви ја наметна,ќе забележиш дека има едни добри 3 секунди 'возење под рачна'на вашиот ценет кандидатГлупа монтажа направена овој почиња да збори тука ништо не се слуша тежок комуњар го направил видеово.
Е баш добро се гледа запази со убаво вика па видите и за 1 секунда почнува да зборува ја отвара устата а и добар е монтажеров ќе го биде 1-во ниво помина.да,повторено е 4-5 пати,ама ако се загледаш убаво т.е. ако ја тргнеш маглата што гвујо ви ја наметна,ќе забележиш дека има едни добри 3 секунди 'возење под рачна'на вашиот ценет кандидат
Мизеријата станува толку очигледна... Кога се нема ништо аргуметирано да се најде против личноста, се оди на глупости кои се најмалку релеватни за карактерот и капацитетот на кандидатот... Што ќе биде следното, ќе ни откриете дека кога моча, моча на десно... Е душо моја штабџиска... А сега јави се во штабот да ти дадат инструкции како да ми одговориш на коментарот...да,повторено е 4-5 пати,ама ако се загледаш убаво т.е. ако ја тргнеш маглата што гвујо ви ја наметна,ќе забележиш дека има едни добри 3 секунди 'возење под рачна'на вашиот ценет кандидат
во последниве неколку месеци а1 јавно застанува на ставовите на сдсГлупа монтажа направена овој почиња да збори тука ништо не се слуша тежок комуњар го направил видеово.
Мислам дека те имам гледано и на форумот на Миленко. Кажи ми, да не знаеш што се случува со форумот, не може да се отвори... Личи како да е срушен, не би се изненадил кога би дознал од кого...во последниве неколку месеци а1 јавно застанува на ставовите на сдс
поготово откако се обелоденија кандидатите за претседател а1 почна нагло да испревртува вести во корист на позицијата или антивладино настроени
не е срушенМислам дека те имам гледано и на форумот на Миленко. Кажи ми, да не знаеш што се случува со форумот, не може да се отвори... Личи како да е срушен, не би се изненадил кога би дознал од кого...